Potrivit unor surse autorizate din PSD, astazi la sedinta Comitetului Executiv de la Sinaia va fi reprimit in partid Dan Sova. El va recapata si functia de vicepresedinte la nivel national.

Sova a fost exclus din PSD pe 27 Noiembrie 2014 impreuna cu Mircea Geoana si Marian Vanghelie. In privinta lui decizia a fost o surpriza pentru este considerat un apropiat al lui Victor Ponta.

Reprimirea lui Sova este un semn al reintaririi echipei lui Ponta dupa contestarea liderului venita din partea unor sefi locali din PSD, precum Radu Mazare, Nicusor Constantinescu sau Marian Oprisan.

 

12 COMMENTS

  1. Ca simpatizant PSD sunt alaturi de hotararea conducerii pentru reprimirea lui Sova. Este un om tanar si valoros, numai ca nu stiu daca si-a clarificat problemele de care se spune ca le-ar avea in unele dosare…. Sper ca da.

  2. oricum asta era intentia, sa il reprimeasca, dar poate inseamna ca ponta nu mai sigur pe pozitie. tic tac. ponta trebuia sa cada

      • altceva esti capabil(a) sa zici ? plictisesti gen. cred ca majoritatea oamenilor ar dori sa plece omul asta. oamenii normali.

  3. Nu sunt psd-ist,dar cred ca a venit momentul ca sa construiasca nu sa darame in stil pur romanesc.Eu asta atept de la politicieni,nu sa vad declaratii ca si ale lui iohannis care a spus raspica ca are ca obiectiv inlocuirea d.l Ponta.De cand e asta in sarcina presedintelui.Nu ma mir insa,pentru ca putina cultura politica pe care o are nu-i permite sa gandeasca cu capulul lui nimic,ci doar sa citeasca textele pe care i le scriu altii.In schimb este si el arogant si plin de sine,poate in asta il intrece chiar si pe basescu.Ca si acesta din urma si el a distru o alianta care cred ca ar fi fost benefica pentru Romania post basista.Orgoliul lui nu a permis asta.

    • Se pare ca Ponta este foarte “incomod” de cand Corpul de control al PM bantuie prin anumite fiefuri ale PNL. Marian Petrache,baron pnl de Ilfov,omul lui Iohannis,este foarte suparat ca se fac controale in feuda lui ilfoveana si ameninta,spunand ca, la multi “le va rupe capul” dupa ce va ajunge PNL-ul la guvernare.Nerabdare mare si frica de viitor pe “bietii” aspiranti la guvernare.Ei vor “sa-i salveze” cat mai repede, pe toti romanii, de guvernarea actuala.

Leave a Reply