Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că va exista o remaniere guvernamentală, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea.

“O remaniere va exista. Luni termin evaluarea”, a precizat ea, la Palatul Parlamentului.

Presedintele PSD Liviu Dragnea este cel care decide cine pleaca si cine ramane in echipa guvernamentala.

 

3 COMMENTS

  1. Nu dragnea este de vina ci toti slugoii care il sustin, asa cum regimul Ceausescu a fost sustinut de securisiti , turnatori si slugi exacti cum are dragnea acum de la CCR, IJ, GUVERN SI PARLAMENT si tonomatele din media

  2. I-auzi, marea somitate va termina evaluarea pana luni dupa care va anunta cine ramane la guvern si cine va fi rasplatit cu posturi parfum la plecare. Poate chiar in strainatate, domnul acela, Galusca, ar merita un post de ambasador sau un fond de investitii. Mai glumim dar treaba cam asa sta, n-a prea plecat nimeni acasa atunci cand si-a dovedit crasa incompetenta a facut-o doar daca si-a criticat liderul maxim din partid. OK, va veni o rotire a cadrelor, o comasare a ministrerelor inutile electoral, o realocare a unor persoane intrate recent in gratiile cui trebuie si vor pleca cei care au calcat pe bec. Tare-s curios cum va reactiona conducerea NATO cand va afla ca unul care ar trage cu mitraliera in civili(el a spus-o, nu eu) si sta toata ziua la TV sa-si etaleze abilitatile de barfitor-amenintator al celor care-i ataca liderul de partid va fi viitorul lor colaborator in acest flanc al organizatiei si va avea acces la informatii cu caracter strict secret. Cum,necum, predispus a se umili in fata sefului, Fifor este un intelectual, un om educat, este din alt film in comparatie cu Mitraliera. Eu cred totusi ca e doar o gluma.

  3. Ceea ce constat este faptul ca s-a declansat un atac la baioneta, peste tot, asupra profesorului Tudorel Toader. Asa-i obiceiul casei in ultimii zeci de ani cand unul devine incomod “so pe el”, pe facebook, pe media (tradatoare), pe la colturi, peste tot.

Leave a Reply