Prima reactie a premierului Romaniei dupa esecul referendumului :

“România poate îndeplini un rol european pe măsura ponderii şi potenţialului nostru real în Uniune. Este vorba de participarea la un proces european avansat, bazat pe ideea fundamentală de coeziune şi unitate europeană. România este un stat cu o societate proeuropeană. Viitorul Uniunii Europene este o temă de interes naţional pentru noi şi, de aceea, ne dedicăm cu toată energia ei”, a declarat Dăncilă, la Bucharest Forum 2018, organizat de Institutul Aspen România si German Marshall Fund, conform agerpres.ro.

Potrivit şefei Guvernului, preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE se înscrie în mod favorabil “într-o perioadă de maturitate a anvergurii noastre europene”.

“Vom investi experienţa noastră în priorităţi consistente în beneficiul cetăţeanului”, a mai spus Viorica Dăncilă.

 

5 COMMENTS

 1. E parerea voastra politica si sub nicio forma a majoritatii traitoare acolo in tara! E mult prea dezamagita populatia pentru a mai avea incredere in ce se scoate pe gurile politice!

 2. Apropo, de dimineata pana dimineata o tineti cu udrea, ba cu partenerul,ba cu fiie-sa, ba nu are bani de avocati, ba, ba, ba…!
  Aveti fundatia “Mereu Aproape”, ajutati-o ca v-a facut doar bine cat a fost in politica!
  Nu mai inveninati sufletul cetateanului traitor in tara cu “poarca” care a beneficiat din plin de furaciunile cumulate din taierile de salarii plus destule bonusuri! Mai bine ati arata versiunea ata traitorilor din romanica si nu o poarca care a stat si posibil sa stea inca cu curul pe bogatie! Prefacuta e prefacuta,vorba lui Badea ajustat cu cuvintele mele:” gandacul rezista in orice conditii,da-i functie inalta, te distruge la foc automat!

 3. Sa fim seriosi si sa vedem adevarul din spatele referendumului. Cu siguranta a fost un plan deja stabilit privind introducerea gay si lesbi anul asta,dar pentru ca Constitutia prevede clar parteneriat intre barbat si femeie, trebuia introdus un articol si pentru viitorii beneficiari de orice(asa s-a intamplat in mai toate strainataturile). Se bateau cu pumnul in piept ca sunt peste 3 milioane de semnaturi, cate sunt reale sau cati din cei care au semnat au stiut despre ce este vorba totodata si ce e mentionat in Constitutie?! Cred ca s-au aruncat acele liste cu semnaturi laladeoarece inaintare, deoarece timpul alocat pentru implementarea legii a trecut de mult si trebuie implementat in mare graba si forta!
  Daca nu am dreptate, sa ne spuna decidentii politici:
  – de ce nu s-au implicat sa explice cu lux de amanunte pe micile ecrane?
  – de ce au lasat(platit) televiziunile sa convinga cetatenii?
  – de ce doar aceasta lege trebuia mdificata urgent?!?
  – de ce nu sunt sinceri cu alegatorii, votantii loiali partidelor?!
  – de ce in biserica se auzeau doar blagosloveli si amenintari catre enoriasi? Pentru ca ati facut parteneriat pe finante si manipulare avantajoasa ambelor parti?
  – de ce atata graba, nu cumva deja era stabilit planul?
  https://m.antena3.ro/actualitate/deputat-psd-proiectul-parteneriatului-civil-va-interzice-explicit-adoptiile-490067.html
  De ce, de ce, de ce?
  Inteleg ca sunteti in slujba marilor capi ai lumii care va sustin, dar, asta nu inseamna ca aveti dreptul sa distrugeti o tara si sa umiliti o natiune!
  Ladati-o balta cu strainataturile au cerut, nu mai tine la traitorul din tara! Voi ati ponegrit o natiune si o tara de aproape 30 ani, voi toti perindatii in politica nu conteaza partidul?

 4. nenorocitii de la PSD au sacrificat acest demers cu definirea familiei ca sa schimbe agenda publica, ca sa-si spele pacatele cu 10 august, ca sa inchida gura “Ioropii”, ca s afie lasati in pace sa capete prsedintia UE, etc
  Acu se dau mielusei si, in buna traditie a ipocriziei romanesti, promit orice si fac orice ca sa le fie lasata guvernarea. Dropia de Teleorman a invatat pe de rost chiar si citeva propozitii “europene” ca sa para om serios.

Leave a Reply