Actorul britanic Daniel Craig a refuzat suma de 88 de milioane de euro pentru a-l interpreta pe James Bond în alte două filme. El declarase presei anul trecut , după lansarea ultimului film din serie, “Spectre”, că mai bine își taie venele decât să îl întruchipeze din nou pe agentul 007.

Daily Mail susține că actorul de 48 de ani a vorbit serios atunci. În timp ce producătorii fac totul pentru a-l păstra, Craig a refuzat o ofertă de 88 de milioane de euro din partea studiourilor MGM.

“Pentru Daniel s-a terminat. El le-a spus de nenumărate ori marilor patroni după +Spectre+. Au sperat să îl facă să se răzgândească propunându-i mulți bani, dar el nu vrea acest lucru”, arată o sursă. După patru episoade (“Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” și “Spectre”), Daniel Craig a câștigat în total 50 de milioane de euro. Obosit și având probleme la genunchi, acum preferă să se odihnească.

Se fac deja presupuneri în privința celui care îi va urma actorului britanic, considerat de fani un interpret excelent. Tom Hiddleston, de 35 de ani, pare favorit. Actorul născut la Londra este cunoscut pentru rolurile din “Thor”, “Avengers” sau “Crimson Peak”.

7 COMMENTS

  1. Un alt nume care se zvoneste pentru urmatorul agent 007 este si Idris Elba, care ar putea fi primul James Bond de culoare.

  2. Actorul se retrage la 48 de ani conştient de boala care pune stăpînire pe fizicul lui ca individ, omul care nu s-a bucurat de viaţa reală fiind distribuit permanent în roluri de film şi ”spurcăciunile politice” româneşti nu se mai satură de: ocupat scaune, funcţii, bani şi manipulare prin minciuni, la vîrsta care trebuie să fii mai sincer şi fidel cu tine ca persoană! Avem ultimul caz de toată jena şi prin care distruge imaginea şi profesia de medic: bălosul scîncitor din Constanţa! Oare de ce nu vreţi să fim obiectivi în analiză?
    PS. nu vreau răspuns.

  3. Poate ii selecteaza pe spasmodicul Coldea sau pe Danilet karatistul alcoolist :)))))

    Eu nu inteleg de ce refuza un rol atat de potrivit … poate considera ca a dat ce a avut mai bun in acest rol si nu doreste performante inferioare adica se retrage in glorie din acest rol sau poate ii frustreaza pentru a primi o oferta mai grasa …cine stie

  4. Mi se par putine cele 50 mil euro luate pentru 4 episoade de 007….Ar trebui sa-si schimbe impresarii,hai la primele doua era mai putin cunoscut dar la 3 si 4 cand cota i-a explodat…In fine,ramane cel mai de succes James Bond asta e sigur.

  5. Daca tot ieseau din tiparele Bond sec XX puteau sa incerce chiar si cu Jason Statham mai ales ca este englez iar cascadoriile in apa si le face singur.Problema la el ar fi fost in scenele asazis romantice in care 007 devine un cuceritor desavarsit(fisa postului) unde pe Statham nu prea l-am vazut sa exceleze el fiind un dur desavarsit.Dar merita incercat …

  6. Oricum a fost cel mai slab Bond. In interpretarea lui, James Bond a devenit nimic mai mult decat un asasin. Personajul boem si romanticizat interpretat de Connery, Moore, Dalton sau Brosnan a fost ucis de stilul lui Daniel Craig in opinia mea. Sper ca esenta personajului sa fie restaurata cu urmatorul Bond.

Leave a Reply