Old fat non-european England is out of Euro 2016 !

Anglia

Eliminata de micuta, senzationala, energica si superba Islanda !

islanda

2-1 dupa ce mai spectaculos meci in acest campionat european.

David gave a Brexit to Goliath !

Micuta membra NATO fara armata invinge senzational mare imperiu secular si mai nou non-european !

 

5 COMMENTS

 1. parafraza ieftina, ca si articolasul: micuta Albanie fara armata, nemembra NATO si non-UE, invinge Romania, o tara cu trecut militar glorios, cu multi europarlamentari, o tara membra NATO si UE si care mai are si cea mai mare rezerva de aur din regiune.

  • N-as amesteca o intalnire sportiva cu politica sau apartenenta unor state la un anume bloc militar sau economic.
   Campionatul european de fotbal 2016 este unul atipic cu multe rasturnari de situatie. Cum spunea cineva, in sport nu mai exista tari mici sau unele cu traditie in sportul cu balonul rotund.

 2. Antrenorul Angliei,bine platit cu 3.5milioane de lire sterline pe an, umilit de antrenorul Islandei,e un dentist full time si antrenor part-time.

 3. Semne că România se pregătește pentru măsuri de austeritate … din nou :
  1. Avem o economie bună datorită măsurilor luate de guvernul Ponta / “- Cred că ieșim din criză ,România nu trebuie să taie salarii ,România nu trebuie să taie pensii,România nu trebuie să mărească TVA” ,etc … au trecut luni bune de la anunț : Reducerea salariilor pentru tot aparatul bugetar cu 25% Se anticipează o reducere cu 15% a pensiilor
  2. Cioloș contestă la CCR , pensiile aleșilor / Boc vorbind despre pensii nesimțite , ca la câteva luni , Băsescu să anunțe tăierile

  Dacă cineva , vreodată , în România , într-o țară europeană , mai taie salarii și pensii sau ne supra taxează , nu numai că se vor accelera procedurile de a ieși din U.E și se vor amplifica dezgustul și revolta față de europeni și Europa , dar actualii conducători , Cioloș , Iohannis sau oricine , vor plătii de data asta cu sângele lor , chiar dacă ăștia vor considera că n-au altă variantă , chiar dacă e așa sau nu !

 4. Mi-a placut pasa de aseara a d-lui Badea cand a facut referire la intalnirea de aseara din campionatul european de fotbal si la numele hazlii ale unor jucatori din echipa nationala a Islandei si a echipei austriece.
  Daca facem referire la echipa Islandei in primul rand este vorba de mentalitate, restul am vazut pana acum.

Leave a Reply