Anul 2021 a fost dificil pentru Alexandru Arșinel. Cunoscutul actor s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. După ce a fost infectat cu SARS-CoV-2, a ajuns din nou pe mâna medicilor.

“Nu sunt bine, urmează să fiu operat, să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Este o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare. Le-am avut pe toate și nu vreau să le repet. Am și oameni care spun a murit Arșinel, oameni cărora le face plăcere. Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul.

Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?”, a spus Alexandru Arșinel pentru Antena 3, în urmă cu două săptămâni.

Alexandru Arșinel, după operația pe inimă

“Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă prin care grupul de medici a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima.

Acum așteptăm efectul acestei operații și încercăm să revenim la viață.

Am fost externat ieri, sunt spre bine. În medicină, totdeauna stăm cu gândul și speranța că va fi mai bine. De asta se și fac aceste intervenții. Vreau să informez spectatorii care mă ascultă de ani de zile. De aceea am datoria să ocolesc anumite orgolii și să le spun care este situația mea în momentul de față”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru fanatik.ro

Alexandru Arșinel, interviu pentru DC News în luna mai

După ce a fost internat în spital, în primăvara acestui an, actorul Alexandru Arșinel a oferit un interviu pentru DC News.

DC News: Cum vă simțiți, maestre, după ce ați fost externat din spital? 

”Niciodată să nu crezi că după ce faci Covid-19 poți să fii bine, ci mai binișor, dar nu bine. Trăiești tot timpul cu o suspiciune… dar sper să nu se întâmple nimic rău. Eu am avut o situație mai dificilă pentru că a trebuit să întâmpin coronavirusul cu imunitatea scăzută din cauza transplantului de rinichi. Astfel tratamentul pe care îl iau în acest sens face să îmi scadă imunitatea, rezistența și iau zilnic medicamente imunosupresoare de opt ani”, spunea, atunci, Alexandru Arșinel. „Tot timpul am trăit cu speranța că nu voi lua virusul, însă s-a întâmplat! Dar mi-am făcut vaccinul, lucru care mi-a creat o rezistență mai mare la atacul Covid-19”, mai declarase actorul Alexandru Arșinel, scrie dcnews.ro

Leave a Reply