Home Articole DC News : numele ministrilor

DC News : numele ministrilor

9231
20

DC News lanseaza din surse proprii o lista cu eventuale nume din cabinetul Ciolos. Iata :

Listă miniștri guvern Cioloș

La acest moment, numele vehiculate ale posibililor miniştri care să facă parte din viitorul guvern sunt: Călin Georgescu, președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma din Viena, Constantin Dudu Ionescu, fost ministru de Interne, consilier prezidenţial, Sorin Cîmpeanu, premier interimar, Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, Sorin Mândruţescu, fost director Oracle, Laura Ştefan, Sorin Ioniţă, preşedinte Expert Forum.

20 COMMENTS

 1. La momentul actual nici nu mai conteaza numele ministrilor, indiferent de numele ilustre
  si meseria nobila a acestora oricum sunt tributari.

 2. fiecare cu lista lui. asta e a 3 a lista pe care o vad in seara asta si toate ca de obicei pe surse de incredere.

 3. si eu cred ca sorin cimpeanu e o CATASTROFA. un om plictisit , fara reusite , fara strategie , fara nimic.

 4. la ce conteaza, pe fond, numele ministrilor? dar numele primului dintre ei, cunoscut din presa de o saptamina?

 5. Calin Georgescu este tehnocrat in “clubul de la Roma” ? Cat de prost a ajuns poporul roman sa inghita toate aceste mizerii?

 6. Cumva ”’e Manevra10”(M10)? 🙂 din cîte se vede dar şi din practica politico-manipulare: listă cu nume înmînato-impusă, tendinţa de a crede e 200%. Apropo de mitingii, nu cumva tot în majoritate erau peste tot împrăştiaţi şi tot de ”manevra10” cu finanţare politică din buget?

 7. Fereasca Sfantu’ de Laura Stefan si Sorin Ionita in guvern! Niste basisti incrancenati care au sustinut statul minimal “mergi sau crapi” de pe vremea lui Boc. Mihail Dumitru n-a fost ministru agriculturii in guvernul Boc? Georgescu in Clubul de la Roma? aha, face parte din aceeasi secta cu Isarescu…Nici nu se va instala bine guvernul Ciolos si FMI va ateriza la Bucuresti, n-asa?

 8. Felicitari Klaus, felicitari remarcabililor politicieni ”made by RO”. Pe fondul unei tragedii si a manifestarilor (anemice) din strada voi reusiti sa va trageti – a cata oara – spuza pe turta voastra. Remarcabil! Chiar sunteti un exemplu de tenacitate si talent. Explozia mamaligii romanesti ramane un mit. FMI isi freaca palmele fericiti, vesticii deja isi lasa pantalonii jos asteptand inca un orgasm anal generat de talentatele limbi mioritice. Intr-o astfel de tara nici macar un regim comunist nu poate functiona.

 9. Buna ziua Domnule Radu Tudor,
  CE CACIALMA ORDINARA TRAIM IN ROMANIA CARE DE IERI A DEVENIT IN MOD OFICIAL O COLONIE PRIN NUMIREA ALUNECOSULUI PERSONAJ DACIAN CIOLOS??? MARE OM MARE CARACTER ???????????????????
  Ma intreb oare TRACEDIA de la asa zisul” club???” ma fac sa inteleg ca o fost o CRIMA PREMEDITATA ?cum este posibil ca in acel infern sa fie =CIANURI???= ACEI COPII AU MURIT GAZATI PENTRU CA ACEST MAINUTOIUL NENOROCIT DE K/W/JOHANNIS SA ISI FACA ”GUVERNUL LUI?” CATA NESIMTIRE DIN PARTEA ACESTUI SLUGOI TRADATOR AL NEAMULUI ROMANESC INSTALAT LA COTOCENI DE PPE SI HERR MERKEL CARE VOR SA PRADUIASCA ROMANIA IMPREUNA CU ”FMI-UL” CARE VA REVENI DIN NOU IN TARA NOASTRA VLAGUITA DE DURERE SI SARACIE CE BLESTEM PE ROMANIASA FIE PE MANA UNOR UCIGASI
  DE CINE A FOST ORGANIZATA ACEASTA CRIMA CUMPLITA ?CINE SUNT CRIMINALI ADEVARATI???
  OARE ASA SE FACE UN GUVERN ? PE CADAVRELE A 50 DE MORTI SI CINE MAI STIE CATI VOR MAI FI?
  CEI ARESTATI IN ACEST MOMENT SUNT NUMAI NISTE PLEVUSTI ADEVERATI CRIMINALI SUNT CEI CARE SUNT ACUM PE ”CAI MARI”SI SE FAC CA PUN UN GUVERN DE TEHNOCRATI ????
  SPER SA EXISTE O PEDEAPSA PENTRU ACESTI CRIMINALI ORDINARI SI SA APUC ZIUA IN CARE SA II VAD PEDEPSITI PE ACESTI NEMERNICI CARE SE CRED VESNICI? IAR PE NOI TAMPITI
  SUNT SIGURA CA VA VENI SI ZIUA LOR NIMIC NU RAMANE NEPLATIT TOTUL SE PLATESTE PE ACEST PAMANT

 10. EU CRED CA TOTUL A FOST O FACATURA SA SE SCAPE DE PONTA. IAR PONTA A ACCEPTAT SA PLECE CA SA NU FIE TERMINAT CA OM POLITIC. IN 6 LUNI VA FI REGRETAT DE MULTA LUME. INCLUSIV DE MINE, CARE N-A VOTAT NICIODATA PSD-UL, EXCEPTAND ALIANTA CU PNL IN 2012(USL). NU PUTEM FI ATAT DE CRETINI SA NE INTOARCEM LA OAMENI CARE AU FOST SLUGILE LUI BASESCU. PE NOI CINE NE APARA? CINE IESE CU NOI IN STRADA CAND VOM FI CU NERVII LA PAMANT SI CUTITUL LA OS?

Leave a Reply