Mesaj pe Facebook postat de Lia Olguta Vasilescu :

Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE.

Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat. Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi și imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei.

Le mulțumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat in unanimitate pentru aceste demnități și, in special, lui Liviu Dragnea și doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus și cu care, intr-o formulă sau alta, voi colabora și in continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat in campania electorală din 2016.

Sper că președintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru funcția de ministru din partea partidului care a câștigat alegerile parlamentare, renunțând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor și Constituției, in condițiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuație.
#totdeaunacelmaideșteptcedează

5 COMMENTS

  1. Well, cel mai deștept cedează întotdeauna. ( Nu e o parafrază bancul despre militianul de pe vremuri care s-a asezat pe banca și a rupt-o sub șezut, fiindcă nici madam Vasilescu nu e cap pătrat, nici Johannis atât de deștept ca faimoasa banca. E doar o simpla constatare.) Ar fi o idee ca ex-primărița de Craiova sa candideze la președinție, ca de Firea ne-am lămurit, numai gura e de ea și alta primărița nu văz la orizont, iar despre Kovesi nici nu merita sa vorbim, ex-șefa DNA nu se rupe in doua nici dacă se asaza toată conducerea PNL pe d-sa! Dar ce urâta și plicticoasa situație cu Johannis pe picioarele dinapoi tot timpul și restul guvernarii uitându-se la el ca la urs—poate ii iese mitingul lui Bot in diaspora și ne mai distram un pic cu nebunii, ca de lemne ne-am saturat pana-n gât.

  2. Dupa ce am tinut-o in coarne 3 luni de zile, nu as fi cedat nici moarta. As fi mers la Curtea Constitutionala, la Contencios, oriunde, dar nu as fi cedat. Asa miroase a batista pusa pe tambal, cineva i-a aratat pisica. Vorba ceea, ‘i-am batut, de s-au kkt pe noi’.

  3. da, Firea a scapat de concurenta… rasplata neamtului pentru misiunea ei de asta-vara
    cu povestea asta, psd a mai facut o prostie

Leave a Reply