Am analizat în această după-amiază la Antena 3 ce urmărește Vladimir Putin prin atacurile sale asupra centralelor nucleare din Ucraina.

Incident la cea mai mare centrală nucleară din Europa. Incendiu izbucnit la  Zaporojie după atacul rușilor.

“Cred că obiectivul lui Putin este să lasa Ucraina în beznă. O Ucraină fără energie electrică are jumătate din capacitatea ei de apărare distrusă și cred că înțelegem cu toții ce înseamnă acest lucru și starea de teroare care s-ar instala, nici măcar incubatoarele din maternități n-ar mai putea să funcționeze fără energie electrică.

Dar, pentru Putin moartea unor copii nu înseamnă absolut nimic, moartea unor civili nevinovați, la fel. Sunt elemente care, din punctul lui de vedere, trebuie pur și simplu trecute la ‘și altele’. A doua cheie a modului în care acționează Vladimir Putin asupra centralelor nucleare din Ucraina o reprezintă obsesia lui în legătură cu rezervele de plutoniu ale Ucrainei și viziunea lui apocaliptică nesusținută de realitate că Ucraina ar putea ca din rezervele acestea de plutoniu să-și creeze o armă nucleară cu care să atace Rusia.

Este evident viziunea și obsesia unui om bolnav, a unui personaj care cu afecțiuni psihice foarte serioase șantajează lumea întreagă și omoară mii de oameni în Ucraina cu degetul pe butonul nuclear”

https://www.antena3.ro/actualitate/radu-tudor-vladimir-putin-centrale-nucleare-ucraina-631380.html

 

 

2 COMMENTS

  1. Nu le va folosi! E idiotenia si autosuficienta exprimate prin santaj! Egoismul bolnav pentru ca simte ca se cara, si, daca el se cara, de ce sa ramana altii, foloseste tot ce este viu in scop propriu ca victorie personala vazand doar partea plina a paharului si nu realitatea intamplarilor! Neputinta si egoismul il arunca pe tot felul de legi doar sa isi satisfaca orgoliul petsonal, se vrea in istorie ca fiind cel mai tare si cel mai apt, bun din toate punctele de vedere! Vrea sa il intreaca pe jegosul burtos al coreei dar doar pe partea negativa in istorie, dar in capul lui se crede cel mai bun.

  2. Ok. Am vazut la A3 stiri, calculul numerologic si interpretarea d-lui Voropchievici, ceea ce ori nu stie, ori nu a facut cercetari privind Zero, acel punct la care se va afla Putin in 2023, adica la pamant sau in pamant, eu am pus in practica sa vad daca este realitate cativa ani, inclusiv in palma pe kiromanterie, dar nu la criminalul in actiune. De obicei cand se ajunge la aceasta cifra, sunt cazuri, care daca sint tratate serios de medici, pot cel putin 5 ani de la acel accident oribil, cei care au avut ceva grav pe cardio sau cerebel, se cara cu zile chiar daca previziunea numerologica arata multi ani de viata dupa acea cifra zero. Oricum, criminalul psiho…, are destul timp si destui executanti sa isi faca mendrele in zona.

Leave a Reply