Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac foarte dur, o jignire la adresa fostului sau coleg de cabinet Catalin Predoiu, fost lider PDL, actual lider PNL.

Iata postarea :

S-a topit zăpada și se “dezgheață” tot felul de politicieni care dispăruseră “în ceață” – de exemplu Dl. Cătălin Predoiu (cum care Predoiu? – știți, Președintele “to be elected” al PDL și Premierul “to be elected” al PNL), care a glăsuit ceva despre Fundația pe care o conduc! Ca de fiecare dată, am decis să nu îi răspund, deoarece…

bou

36 COMMENTS

 1. Poate pt faptul ca si el este un bou care se crede taur Doar boii te lasa balta cand iti este lumea mai draga .Ipocrizia acestui individ am vazut-o mereu dar mai mult atunci cand a sugerat ca el a disparut ca magarul in ceata pt a Nu calca pe cadavere.Cata nemernicie in tot ce face si ce spune acest individ.

 2. Imi pare rau ca nu suntem de acord,deoarece va urmaresc zilnic si va apreciez.Dar la cate a inghitit Ponta de la toti boii si toate vitele dinn politica noastra,cred ca are voie si el,macar o data,sa le raspunda pe limba lor.E adevarat,s-a coborat foarte mult,dar este o exceptie si eu il scuz.De fapt il aprob.O seara buna!

 3. Nu sunt vreun fan al dlui Ponta, dar nu pot sa nu ii dau dreptate. Este IMPOSIBIL sa nu iti iesi din fire cand “glasuieste” ceva dl Predoiu.

 4. Ponta si-a adus aminte ca a fost procuror, poate de unde frecventeaza prea des DNA-ul si lumea absolut nefrecventabila care se invarte prin birourile Femeii de Fier, punandu-si sau nu, picioarele pe masa in timpul vizitelor de lucru. Pe de alta parte e greu sa-l imiti pe Tariceanu, care te trimite la locul cu nume de nepronuntat cu o propozitie banala de genul : nu intru in dialog cu doamna (Gorghiu, citata anterior de interlocutor)-nu e in stilul generației lui Ponta sa “dismiss” (a concedia, la propriu, figurativ: a desfiinta un argument) pe prostul care te agreseaza fara sa te învinețești de supărare ca te-a făcut sa-ți pierzi timpul cu prostiile lui. Are si școala veche avantajele ei.

 5. O altfel de politica, politica lui ponta! A invatat bine de la basescu. Ponta inca mai crede ca genul de om politic basescu inca mai tine la romani si incearca dezastruos sa-l imite. Nu face decat sa se afunde in ridicol si penibil, in limbajul specific de mahala al lui basescu.

 6. Ponta NU L-A FĂCUT BOU PE PREDOIU! Oricum, dacă Predoiutobeelected e bou, nu Ponta l-a făcut. Ponta doar a spus că boul băgat în seamă ar putea să se creadă taur, chiar dacă biluţele – cât din ele i-or mai fi rămas – au ajuns în colecţia Marianei, aia de postă la 20:31 🙂

 7. Continued. Cuiva ii sta in gat posibilitatea ca Ponta sa revina pe scena in fruntea unui nou PSD rasarit din fundatia Marii Negre asa ca s-au hotarat sa-l trimita in judecata pentru a fi siguri ca nu poate candida la parlamentare. L-au trimis azi, si l-au trimis si pe prapaditul de Predoiu sa-l faca din nou hot pe motiv de finantarea “obscura” a fundatiei, fiindca dosarul in care l-au agatat e prea subtire si trebuia intretinuta ideea de vinovatie cu orice pret. Iarasi, pe Dragnea il tin in sah cu porcaria de condamnare pentru referendum, desi, Doamne iarta-ma, si eu mi-as fi scos scutire medicala daca eram in locul judecatorului absent astazi, sa se murdareasca altcineva cu afacerea, eu stau in pat si beau ceai. Deci Ponta vede rosu si scoate parabola boilor la iveala ca sa priceapa si prapaditul de Predoiu ca trage la plug pe degeaba, nu-i vine randul la palatul Victoria nici sa moara in jug!

 8. Din cîte ştiu emisia live tv şi online a televiziunilor sînt preluate de reţelele de transmisie cablu(tv şi internet) de la serverele naţionale proprietatea televiziunilor, preluare fiind în baza unor contracte între părţi, părţile obligîndu-se în baza unui contract semnat şi parafat să respecte multe condiţii printre care: calitatea emisiei şi obligatoriu un procent din încasările abonamentelor! Ce găsesc acum dimineaţă: tocmai motivaţia prin care e posibil ca ”contractul între părţi” contract de preluare şi direcţionare a unui procent din încasări pe abonamente cablu să ”nu fie respectat” şi din această cauză să fiţi obligaţi de conjunctura în care vă aflaţi, să furnizaţi prin plată abonamentul tv şi internet ale Antena3 ! Dar nu este normal! Afacerile trebuiesc respectate de părţile semnatare a contractelor! Cei de la Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), Rise Project şi Asociaţia Actorilor Europeni (EurActiv România) au făcut o anchetă şi concluziile au fost prezentate vineri la Bruxelles. Articolul este preluat de Cotidianul.ro pentru informare pînă cînd se vor lua măsuri sau ocoli prin evitare a acestor afaceri cu baza în zone offshore înşirate în Olanda, Cipru, Luxemburg, Insulele Virgine Britanice și Insulele Cayman.
  http://www.cotidianul.ro/zeci-de-companii-off-shore-s-ar-afla-in-spatele-rcsrds-275388/
  CITIŢI ŞI VĂ MINUNAŢI CU BUCURIE-N SUFLET, SĂ NU ZIC: CU NAŞU-N SUFLET!
  :))))) Milionari de carton din offshore înşirate în Olanda, Cipru, Luxemburg, Insulele Virgine Britanice și Insulele Cayman continuă distrugerea ţării şi a orice în jur!

  • In spatele RCS s-ar putea afla oricine. Si, avind in vedere ascensiunea impetuoasa a firmei, careia nimic nu i-a stat in cale, in spate se afla cineva sau ceva extrem de potent. Poate chiar niste servicii, ceva…

 9. Vreau. Sa. Va. Spun. Ca. Victor. Ponta. Dupa cum. Lam. Vazut. Eu. Ca. Politiciean. Are. Caracer. De om. Cu. Mult bun simnt. Sa. In. Todeauna. Adat. Replici. Fara. Jigniri la. Jignirile. Aduse. De. Politicieni. PDL. Si. Penele. Nu mi zic. De. Basescu. Comortament. Lui. Base. E sub or ce critica. Doam. Giorgiu. Este. Aluatu. Lui. Basesc. ..
  ca. Premier ponta. Singuru. Premier. Care. A. Saltat. Rominiea. Intrun. Timp foarescurt. Din puct. De. Vedere. Economic
  victorasi. Este. Singuru. Om. Care nu. Ne. Face. Datoi pe. Vieata.

 10. In primul rand Ponta are o fire vulcanica si “ce naste ca fire n-are lecuire” ,imi pare rau ca nu se stapaneste (a facut ceva progrese dar nu suficient).Totusi in final ii dau dreptate ,a incasat atatea de la basescu ,basisti ,lingai basisti si slugi basiste ,interne si internationale, ca nu mai poate omul .Trebuie sa se descarce cumva ,se imbolnaveste daca tine in el atata stres.Predoiu todeauna l-a atacat urat ,facandu-l in toate felurile ,acum i-a picat in plasa si a primit ce a dat .Este bine d-le Predoiu, iti place ?Ce tie nu-ti place altuia nu-i face ,schimba-ti atitudinea vis a vis de Ponta ,uita-te in sondaje ,mergi in alegeri ,de ce iriti majoritatea alegatorilor din tara ?

 11. Predoiu are dreptate. Domnul Ponta ar putea sa ne spuna cati bani si de la cine va primi aceasta fundatie, in scopul transparentei si al interesului public.

  De exemplu pentru conferinta din China un speaker a primit 25.000-30.000 $ pe ora.

  Probabil Ponta nu va ajunge precum Clinton sa primeasca 150.000+ $ dar totusi, lumea cred ca ar fi interesata de unde ii vor veni banii pentru fundatie.

 12. :)))))))))))))
  Toţi au căzut capcana neatenţiei privind acest comentariu de pe facebook pus de Ponta.
  – În primul rînd Ponta a comentat decent o manifestare a unui individ fără a-l jicni preferînd să nu răspundă în scris de el!
  – În al doilea rînd: Ponta a dat share(distribuire) la o pictogramă inscripţionată cu mica dedicaţie de pe altă pagină de facebook !
  – Cum vedeţi şi unde vedeţi voi jicnirea din această postare ?
  – Nu credeţi că e o capcană subtilă pentru ca fiecare să înţeleagă ce vrea în funcţie de modul de gîndire şi analiză?
  Personal nu văd şi nu găsesc jicnire!
  Nu găsesc un răspuns dat în scris de Ponta care să jicnească!
  E o imagine ca oricare alta, care poate fi distribuită de oricine, oricînd şi oricum!
  :))))))))))))) ce înseamnă neatenţia şi acceptul manipulării prin orice metodă!
  :))))))))))))))))))

 13. Nimic mai mult, o cearta dintre lupii tineri in devenire maturi si incerc un joc al viitorului, intr-un viitor apropiat stapi de varf ai politicii romanesti. Nici unul nu si-a spus ultimul cuvant.
  Asa cum aminteam de multe ori orgoliile extrem de pagubitoare (mai ales la noi romanii) isi fac de cap de sus pana jos in societatea noastra si asa firava din toate punctele de vedere.

 14. Nu Ponta l-a facut bou… Asa s-a nascut Predoiu, saracu’ . Si mai are si limba maro.. Asa cum ii sade bine unui agarici care tot vrea sa se cocoatze pe cracile politicii romanesti…

 15. Putea și domnul Ponta să fie finuț și să nu se refere la rasă… Putea să-l facă dobitioc.

Leave a Reply