Copreședintele PNL Vasile Blaga, a declarat vineri, la Timișoara, că politicienii care nu au tras învățăminte din mesajele pe care societatea li le-au transmis, mai ales în ultimul an, nu vor avea viitor în politică.

“Cred că cei care nu au învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, și mai ales la sfârșitul anului trecut, nu vor avea un viitor în politică. Cel mai mare pericol pentru PNL este să nu aplicăm ceea ce am promis, cum la fel de periculos este să fi heirupist în astfel de situații și să creezi criterii doar pentru (…) ca să ai tovarăși de drum, iar mâine dimineață, când nu mai ai nevoie de ei, să fie foști tovarăși de drum. Nici așa nu e bine, dar nici să ne facem că nu am înțeles nimic din ceea ce ne-a spus strada ; este extrem de periculos pentru PNL”, a afirmat Vasile Blaga, într-o conferință de presă.

Copreședintele PNL a reiterat faptul că acei candidați care nu îndeplinesc condițiile de integritate prevăzute de partid, nu vor putea candida în alegeri.

“Dacă începe urmărirea penală pentru fapte de corupție, poate candida, dar nu pentru noi. (…). Vom fi foarte atenți cu fiecare candidatură”, a spus Blaga.

În altă ordine de idei, liderul liberal a mai afirmat că PNL vrea ca primarii să fie aleși din două tururi de scrutin.

“Ne dorim două tururi de scrutin și nu o spunem pentru prima dată. Am auzit discuții de genul ‘le-ați votat’. Da, am votat, dar și în Cameră și în Senat, de fiecare dată, înaintea votului ne-am spus punctul de vedere și ne-am susținut amendamentul. (…). Am depus în Parlament un proiect de lege votat de PSD privind alegerea în două tururi. Unii se fac că nu văd lucrurile astea. (…). Noi nu discutăm despre restrângerea drepturilor electorale, ci dimpotrivă, noi lărgim drepturile electorale. Liviu Dragnea uită de Ordonanța 55, uită că blochează aplicarea Deciziei Curții Constituționale în Senat, care spune să revină la situația inițială cu primarii pe care i-au cumpărat pe bani de la alte partide. Noi ne dorim alegerea primarilor din două tururi. Până la urmă, cele două partide sunt favorizate, PSD și PNL, cel puțin teoretic, din acest punct de vedere”, a explicat Vasile Blaga.

Copreședintele PNL a participat, vineri, la Comitetul de Coordonare Local al PNL Timișoara și Ședința Comitetului Director Județean PNL Timiș, la care au fost prezenți și responsabilii regionali Gheorghe Falcă, Marcel Vela și alți invitați. Pe ordinea de zi s-a aflat prezentarea raportului de activitate al organizației PNL Timișoara, precum și validarea listelor cu persoanele care și-au exprimat intenția de a candida la funcțiile de consilier local în Timișoara, respectiv consilier județean, la alegerile locale din luna iunie. Totodată, au fost validate candidaturi pentru aproape 80 de funcții de primar din județ.

În deschiderea ședinței, pe scena sălii Capitol a Filarmonicii Banatul, unde s-a desfășurat întâlnirea liberalilor, a fost prezent pentru câteva minute și Jose Manuel Durao Barroso, care a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa a UVT. Fostul președinte al Comisiei Europene și-a exprimat încrederea într-o Europă puternică și unită și le-a dorit succes liberalilor, în alegeri, iar Vasile Blaga și-a exprimat satisfacția.

“Prezența sa în sală m-a bucurat. (…). Să nu uităm că l-am susținut și noi (PDL, n.r.) după ce am devenit membri ai Uniunii Europene, pentru al doilea mandat (de președinte al Comisiei Europene, n.r.). Domnia sa ne-a sprijinit foarte mult, cu un portofoliu foarte important, la Agricultură, pe care l-a obținut Dacian Cioloș; am colaborat foarte bine, la fel cum acum tot noi, cei din PPE, l-am susținut și pe domnul Juncker”, a mai spus Blaga.

24 COMMENTS

 1. Votul intr-un tur este democratic. Votul in doua tururi este democratic.Votul in doua tururi avantajeaza cele doua mari partide. Pai asta au vrut oamenii, alte avantaje pentru marile partide ? Sau exact opusul, jos marile partide, vrem altele, cu oameni noi. Se vorbeste de legitimitate de reprezentativitate mai mare la alegerile in doua tururi. Depinde cum privesti lucrurile. Eu unul il consider mai legitim, mai reprezentativ pe un primar ales (in primul tur) de oamenii care cred cu adevarat in el, daca sunt majoritari. De ce sa piarda acesta in turul doi cand adversarul va fi votat si de oameni care e clar ca nu cred in el (altfel il votau din prima). Cu ce este mai legitim, mai reprezentativ, un primar ales in urma unor negocieri de culise, necunoscute, fara a sti ce concesii a facut, ce datorii va avea de platit dupa ce va fi ales. E mai corect, mai la vedere, mai democratic, sa castige cel ce are cei mai multi oameni de partea sa, cu adevarat. Parerea mea. Cat priveste reprezentativitatea reala, un primar ales cu 50-55 % la o participare de max 60% este ales, de fapt de 30-35% din cetateni. Intr-adevar este reprezentativ.

  • @Ionuț,
   Corect ceea ce ați spus.
   La astea se adaugă faptul că despre ”REPREZENTATIVITATE”, la modul în care o fac, vorbesc doar băsiștii, respectiv cei ce l-au votat, ”la grămadă” pe ăsta, bazat și pe votul negativ(care nu stiu cât de democratic ar fi), astfel:
   -2004(5,126,894 votanți), în 2009(5.277.068 votanți), în… 2014(6.288.769 votanti)
   În acest timp PSD-ul, numai cu forte proprii, a fost la un pas sub ”adunătură”:
   -2004(4.881.520 votanti), în 2009(5.206.747 votanți), în… 2014(5,264,383 votanti)
   De ce zic de băsiști si în… 2014 ?
   În 2014 , în al doilea tur,PSD-ul l-a votat pe Ponta, într-un număr de 3.836.093 voturi. In același tur 2 lui joshannis candidatul PNL-ul(ăla curat, ăla istoric) i-a adus, chinuit, doar 1.400.000 de voturi din cele…2.881.406 voturi ale partidelor reunite PNL-PDL. REPREZENTATIVITATEA lui joshannis vine, deci, de la cei care s-au adăugat în turul 2 respectiv:
   PDL-aci și MRU –isti -1.400.000 voturi;
   PMP-isti udriști – 493.376 voturi;
   M10-macovisti – 421.648 voturi;
   UDMR-isti(tokes-isti) – 329.727 voturi;
   Total 1 =2.644.751 voturi
   Este de remarcat NOCIVITATEA ăstor 2.644.751 de voturi date condiționat lui joshannis, voturi păstorite de băsescu & gashca și care au impus, în mod sigur, păstrarea structurilor instituționale vechi, băsiste, dar și readucerea la butoane a unora, mai noi sau mai vechi, din tabăra băsistă cum au fost(și sunt) purtătoarea de cuvânt Bran, MRU, Cioloș, sau Guseth?
   Aceste 2.644.751 de voturi politice care au REPREZENTAT și mai REPREZINTĂ, cum spuneam, pe cele mai nocive și retrograde forte care și-au bătut joc de Țara asta timp de 10 ani, vor veni, desigur, și-n 2016 și vor face ”jocul” ,și-și vor impune oamenii și, dacă nu au oameni, condiții.
   Si mai vin liberalii, cu 2881406 de voturi liberale, sa ne spuna că joshannis este “omul lor”!?
   Despre asta este vorba(asta, ca să repet o expresie folosită de cineva mai mult decât excesiv tic verbal, care-mi ”gîghilă urechile într-un mod neplăcut).
   Despre acest fel de REPREZENTATIVITATE este vorba.
   Cred că este aidomă situației în care se află un LEU, care cu toate că este ”recunoscut” de către majoritate a fi regele savanei el, nu este nici pe departe reprezentativ și nu prea are șanse de a conduce jungla atunci când este vorba de a fi ”contestat”, mai mult, de a fi încolțit de un grup organizat din care face parte, de exemplu, o hienă , vreo doi șacali, o năpârcă și, eventual vreun scorpion. 😀

 2. Toate democratiile lumii au condamnat vara neagra a anului 2012 cand cea o sleahta de penali sub denumirea usl, au incercat sa ajunga la putere cu orice pret . Rezultatul actual demonstreaza faptul ca majoritatea capilor sunt dupa gratii sau trimisi in judecata pentru fapte de coruptie . Lista faimoasa a lui Barosso inmanata imaturului ponta condus de penalii Romaniei, ramane in istorie ca cel mai rusinos act ce trebuia rezolvat imediat in concordanta cu spiritul democratiei!

  • După părerea ta ,cei 8,4 milioane de români care au participat la referendumul din 2012 sunt complici la o infracțiune ? Care ? Aceea de a-ţi exprima un drept menţionat în constituție? 7,4 milioane care au votat pentru demiterea lui Băsescu, erau toţi membrii USL? Nu, erau români sătui de batjocura unui regim care închidea spitale, scădea salarii , pensii , crestea tv-aul, umilea bolnavii de cancer lipsindu-i de medicamentele necesare supravietuirii.Asta ,Carmen în tîmp ce Udrea, Videanu ,Berceanu, Blaga ,Bica, Băsescu se îmbogățeau peste măsură. “Cel mai ruşinos act” cum zici tu a fost un exercitiu de democratie şi de unitate la care s-au raliat milioane de români.Tu unde ai fost?

   • Asta nu ai inteles tu: pe fondul unor masuri antipopulare dar justificate din cauza unei crize profunde economice, alianta USL sprijinite intens mediatic de niste trusturi a caror patroni au fost urmariti penal si dorinta arzatoare a acestor patroni de a-l vedea pe Basescu cazut din functie, a produs cel mai intens soc de schimbare politica din Europa. Si cine a pus la cale tot acest tavalug? Un parlament putred de corupt, lideri de partide corupti si patroni mediatici urmariti penal sau aflati la inchisoare. Ai fost manipulata Anna …atat pot sa iti spun.

    • Manipulată de cine ? De domnul Alexandru Verbiţă de 79 de ani din Suraia care a ţinut piept cu demnitatea unui veteran de război procurorilor DNA veniti să-l intrebe ce a votat ? De prietenul meu Andrei, care şi -a pus capăt zilelor pentru că după reducerea de 25% a salariului a pierdut casa nemaiputând plăti rata la bancă ?De ce a făcut rată? Pentru ca fetiţele lui să aibă un cămin. De părinţii mei pensionari , cărora vroia Băsescu să le taie din pensiile şi aşa prea mici? De bolnavii de cancer lăsaţi de Duţă fără medicamente ? De bătrânii scoşi cu forţa din spitalele închise ? Asta e lumea în care am trăit eu pe vremea regimului Băsescu, o lume a dracului de reală şi de dură.Tu în ce lume ai trăit de n-ai văzut toate astea? Dacă o arzi aşa cu democraţia , cu patroni de presă corupţi, cu parlament profund corupt (ca o paranteză, eu nu-i bag pe toţi în aceiaşi oală ) vorbeste si despre corupţia din familia Băsescu, despre Udrea, Cocoş, Blejnar, Videanu etc.Sau criteriile tale de integritate se opresc la Ponta? Deschide ochii şi priveste în jurul tău cu atenţie, s-ar putea să fi pierdut multe.

     • Pai ea are ochii deschisi, dar numai la banii negri pe care-i primeste sa bata campii pe aici.

 3. The plot thickens ! The New World Order is almost here !
  Ever wondered how did this happen ? Why is Europe overcome by imigrants ?
  The American People wanted action,revenge for 9/11.And that revenge has been consumed ! The Islamic state was a can of worms and now it is open,to travel to Europe.But why?What good can that do for those who want the New World Order ?
  Well,they tried the Global economic crash , and eventually the people adopted to the economic crash.So this is plan B !
  What do people want now ? Islamic State New World Order ? Bowing down to gods , or a Europe without islam ? But if you want that , you are have to let The New World Order happen.One World Economy,One World Survelance Sistem , One World Justice,with the cost of everybody s freedom!The only Freedom is allowed is the Statue of Liberty.You can bow down to that and feel free !
  Their way or the High Way To Hell
  Luckly,there still may be a way to choose non of 2 bad thing
  The Entire Islamic State organisation is about 100 people and about 900 provocatures and since they are hiding as form of imigrants there is virtualy no way to detect them.However,humanity has proven highly resistent to adapt impossible situations.
  Our only hope to freedom is to adapt ! Today we are at the point where drug addicts are overwelming us non drug addicts.We are force to ignore that,that is the only way.We must ignore islamic religion and accept imigrants,and accept them as europeans !
  If we can do that,despite the chalanges,we can dilley The New World Order Time Scheduel.Spread The Word!

 4. NU ESTE DE ICI -COLO SA TE LAUZI CA AI SUSTINUT UN MEMBRU AL ..NOII ORDINI MONDIALE …CLUBUL BIDERBERG DAR VAMESUL ..ESTE ATAT DE OBISNUIT CU …PUPATUL ..INCAT NU MAI STIE NICI CUM IL CHEAMA…ACUM EL VEGETEAZA DOR

 5. Din cîte-mi amintesc, blaga spuse cu gura lui că e şi-a făcut datoria”am scos 5 mii de oameni în stradă” şi pdl-istul care recunoaşte că-i”băsist” Vişan a spus de ceva timp aceleaşi vorbe dar şi o fotocopie de pe foaia-program care a circulat în stradă plus în poze şi filmuleţe video se cam văd capurile ascunse ale pnl-iştilor care nu vor să recunoască acţiunea ”scot în stradă pentru ciolan”! Staţi bine că uşor uşor şi pas cu pas se vor da de gol toţi organizatorii mitingului pentru căderea guvernului Ponta. Culmea, cumva a căzut guvernul? Nu se vede decît continuarea politicienilor care erau în guvern! O tevatură la care aderă prin manioulare politicienii şi cînd e vorba să intre în jocul murdar făcut de ei pentru ei: stop joc! Atît de multă agitaţie şi scandaluri de ceva timp fără niciun final limpede! Mă tem că în cazul în care vor cîştiga liberalo-pdl.iştii vor claca de atîta ură şi habotnicie, de atîta sete de a foi în funcţie doar pentru a-şi bate joc de ţară şi popor! :))))) motiv pentru care fiecare trebuie să se gîndească la ştampila pe care o va pune pe listele de votaţi impuşi şi nerecomandaţi sau ceruţi de popor! Ce au cerut milioanele de oameni şi ce s-a înfăptuit? Nimic sau foarte puţin din ce a cerut de omul de rînd! Puneţi ştampila pe cei care v-au mulţumit ca fapte şi nu pe cei care v-au minţit sau v-au promis marea cu sarea!

 6. Mai domnule Tudor cum trebuie sa fac sa-i dau cativa neuroni lui @Carmen ?
  Oare ea, @Carmen nu e traitoare pe aceste meleaguri ? Daca nu, o inteleg perfect, insa daca este traitoare intre hotarele Romaniei n-o inteleg de fel.
  Acum on topic
  Ce sa faca si domnul Blaga, trebuie intr-un fel sa supravietuiasca politic si dupa era Piratu’ si face eforturi sa tina greul PDL-ului care i s-a alaturat. Cred ca tarie ca daca dl. Blaga nu a avut mari afinitati cu Piratu’ intodeauna la o cina de taina cu el vor bea aldamasul.

 7. OK. Am inteles cu totii ca PNL-PDL are sustinerea PPE pe care l-au sustinut la randul lor in lupta cu socialistii europeni. Deci, d-lor fac parte din rasa invingatorilor si trebuie sa invinga in continuare mai ales ca au cele doua carti esentiale in mana:presedintele si primul ministru- in short asta-i ce spune Blaga. Ca proba pentru necredinciosi UVT (locul “neutru” unde Johannis tinea mortis sa se faca dezbaterea finala cu Ponta in 2014) il aduce pe Barroso, joker-ul care a rasturnat jocul la referendum, sa-l faca doctor honoris causa, adica sa-I dea un titlu “neutru”, fără pericol de a fi retras, Doamne ferește, in caz de plagiat. Cu asta, cercul se inchide, România devine o Republica platonică unde elitele intelectuale “vestice” (pana si universitatea care confirma elita are notiunea de Vest in titulatura) conduc masele anarhice de tip estic, sau pe-aproape, fiindcă mai trebuie înfiptă si garda republicana (PDL-PNL) in administrația locală si mai apoi in Parlament. Americanii zic whatever, numai drumurile sa le faceți “carosabile” sa poată f…it sa treacă f…armata la o nevoie si sa mai dispară câțiva intermediari (spagari) din peisaj ca ne-am saturat de dat bacsisuri la fiecare borna kilometrica si nici furniturile nu-s de ici de colo, in traducerea Nuland: preventia baieti, aveti grija si de preventie, nu numai de pedepse pentru cine sparge oalele, ca o pereche de catuse nu face primavara la manutanta.
  Ce mi se pare interesant in tot festivalul asta timisorean e ca: 1) se verifica lipsa de importanta a lui Basescu in urmatoarea etapa a jocului (e evident ca nu-l ia nimeni in serios) si 2) ca Blaga & Co se grabesc sa ia fraiele puterii pana nu cad Merkel &Co de la carma in PE, lucru care se afla in plina desfasurare. L-a inteles si Dragnea, in sfarsit, dovada ca s-a dus sa reconfirme afilierea PSD la Socialistii europeni si l-au inteles si “structurile’, dovada ca se grabesc sa amane (paradox inevitabil) dosarele ucigatoare (Dragnea printre altele, dar si pe-al lui Johannis, ca nu se stie niciodata). Mai ramane Kovesi, care-I prea proasta ca sa-si dea seama in ce film joaca, fiindcă nici conflictul Obama-Netanyahu (alta alianta reafirmata de PSD care a trecut oarecum neobservata) n-o sa tina cat lumea, fie si numai din cauza sfarsitului de veac la Casa Alba prevazut pentru finele lui 2016, deci ar trebui sa se mulțumească sa-l omoare pe Șova si sa lase cartoful Ponta in suspans.Daca Blaga e cu adevarat prieten cu tatal Femeii de Fier ar trebui s-o trezeasca la realitate dar cine stie, poate ca nu poate fi trezita, s-au mai vazut cazuri (Udrea, de pilda, si chiar Gorghiu care se face de ras cu insistenta). Oricum trăiască elitele!

 8. Pai falcosul asta ipocrit un unul dintre politicienii care nu au inteles mesajul strazii.. Oamenii nu mai vor politicieni patati , hoti, corupti ori de trista amintire. Iar el se agatza cu disperare de Putere. Si mai si afirma ca l-a sustinut pe Baroso… Ce sa zic.. Cu astfel de politicieni atarnati de gat, liberalii vor face scor la alegeri…

 9. A scspat si hotul asa de dna, l a bagat la inaintare pe ginerele lui. Mare msgarita si kovesi la faza asta

 10. Am găsit la voi pe site un material în care un german cere să fie împuşcaţi cei care încearcă să intre ilegal in Germania! Extremismul e la cote alarmante în majoritatea ţărilor europene şi chiar în M.B. şi america. Cum să împuşti oameni atîta timp cît tu la comun cu marile puteri distrugi ţara şi ucizi în masă? De ce nu-i lasă-n pace să trăiască în ţara lor alături de familiile lor şi vă băgaţi voi marile puteri în trebuirile interne ale ţărilor respective? Nu cumva planul pefect e”uciderea în masă a naţiunilor unde sînt interese totale”? Probabil ea nu poate să-i convingă să fi trimişi pe front pentru a servi marile puteri şi urmările se văd pas cu pas. Vezi ceea ce spune Merkel:”refugiaţii trebuie să se întoarcă acasă” şi acasă e război! De unde casă dacă au distrus totul în jur marile atacuri în forţă?http://www.antena3.ro/externe/oficial-germania-autoritati-granita-refugiati-338190.html
  Tot la voi citesc un mateial, un titlu în care scrie”Suedia se pregăteşte de război cu Rusia!” Din cîte ştiu nu în toată Suedia este haos. Mulţi refugiaţi sînt destul de bine şi liniştiţi(nu sînt din zonele de conflict şi nu acceptă violenţa). Problema gravă pe care o prezintă refugiaţii este profesia şi profesionalismul pentru că majoritatea nu au studii sau nu au muncit niciodată şi nici limba ţării unde au ajuns nu vor să înveţe. Aici cred că sînt ”boabe” aruncate pentru manipulare de ”impresii şi imagine” a Suediei, în plus, cum să-şi vîndă armamentul şi avioanele de luptă americanii plus aliaţii dacă nu celor care stau ”în genunchi”? Apropo, ce calitate au cumpărăturile scumpe româneşti de la marile puteri?
  Acum în ianuarie se fac calculele escrocilor care au fraudat statele sau au sponsorizat haitele de atacatori. Ce să găsesc online: tocmai 80 de bănci elveţiene sînt penalizate cu milioane de euro, de fapt sînt impozite şi taxe neplătite de cetăţeni americani tocmai de prin 2000-2002 care şi-au ascuns banii în băncile elveţiene şi pentru că e liber la informaţiile conturilor, amenzile curg din plin. Asta în afară de greşelile în calcul intenţionat sau nu a funcţionarilor elveţieni care chiar dacă au greşit, nu sînt pedepsiţi! Ei continuîndu-şi activitatea. O să auzim destul de multe începînd cu februarie anul acesta în legătură cu afacerile necurate şi corupţia!
  :)))) şi ai noştrii au importat modelul elveţian convinşi că e perfect.
  :))))) Măi, cum să fii atît de tîmp sau limitat să imporţi perfecţiunea tocmai de unde nu trebuie? Chiar dacă ceasul e perfect, nu la fel sînt şi reformele! Trebuie să locuieşti 5-6 ani în elveţia şi să ai pe cineva să-ţi explica legile cu lux de amănunte ca să poţi înţelege absurdul legilor respective, încît să fii sigur că legea e impecabilă şi poate fi pusă în practică fără nicio problemă!
  Preţul îl ştie oricine dar valoarea reală: niciunii!
  Vedeţi în ce etapă a vieţii am ajuns?
  Ne-a trebuit 25-26 ani să deschidem ochii, şi unde: tocmai în hăţişul corupţiei şi escrocheriei, în ură şi violenţă, în nesiguranţă şi sărăcie lucie, şi toate internaţionale, dar negate prin manipulare în orice clipă?

 11. Din ciclul ”să-i murdărim şi pe ceilalţi” sau”oala comună”, metodă doar pentru momentul alegerilor valabilă pentru tot ce înseamnă politician şi politică. Aveţi deja ”actorii cîntăreţi muţi, leneşo-chiulangii” care încasează destul de gras pentru neprezenţa la lucru 8 ore pe zi, tocmai ei care cică sînt non-stop în slujba poporului înjură sau răspund cu tupeu la telefoane! Pentru ce aţi mai ocupa o tură scaunele şi funcţiile ca manipulatori mincinoşi pentru 4-5 ani? Cred că nici la prăşit nu sînteţi buni! V-aţi obişnuit cu plimbările de pomană din bugetul statului? Orice învăţ are şi dezvăţ şi trebuie s-o luaţi de la zero ca să fiţi în rînd cu majoritatea populaţiei şi pentru a vă umaniza dezumanizaţilor! Aţi uitat să fiţi oameni !
  Azi îl văzui pe Ghişe(A3 înregistrare) cel care a candidat la prezidenţiale, pe Grapini ”geniul gramaticii limbii române”, pe alţii care sînt în politică de mulţi ani.
  – Ce au realizat aceşti indivizi/individe cu vechime în politica mare pentru acest popor şi ţară?
  – În afară de prezenţa ca indivizi permanent pe micile ecrane ca părerologi, ce a făcut bun şi bine chiar acest Ghişe candidatul la prezidenţiale? A dat din gură permanent ca un papagal părerolog distrugîndu-şi definitiv imaginea care putea fi imbunătăţită cu brio! Tot arunca cu noroi în Parlament şi parlamentari problema alegeri-băsescu şi în afară de acest subiect plus trimiterea către blogul personal pentru a citi şi a te informa despre ceea ce va face sau nu el, şi părerologia, nu găseşti nimic concret! Comunicarea faptelor clare e varză împuţită(scuze pt. vocabular)! De atunci am scris că nu are nicio şansă şi că toţi se vor convinge de ceea ce scriu(aveţi comentariul meu în arhivă)! Mama miaaaa, şi cîţi sînt în acest hal !
  Mai e actualul ministru al sănătăţii care-şi dă în petic deşi are vechime în domeniu, dar peste noaptea politică s-a trezit dezumanizat şi aerian! Tu nu te trtatezi în ţară? A! Scuze! Am uitat că vouă vi se face moftul cerut şi dorit orinude şi în orice spital! De asta nu simţiţi pulsul sănătăţii spitalelor şi a omului! Cum tati? Sîntem trataţi prea bine în comparaţie cu alte ţări? Dar unde-s fondurile reţinute din salarii şi pensii destinate sănătăţii? Mai era unul de la PDL în acelaşi scaun şi funcţie care fura şi urla precum cîinele turbat pe micile ecrane. Nimeni nu l-a întrebat de liniştea gurii buzunarelor afaceriste! Anul trecut tot unul ca tine spunea:”încasările din medicamentele plătite cu cardul de sănătate sînt folosite la plata salariilor cadrelor medicale”! Mare minciună şi mizerabilă! Ce fel de tehnocrat eşti dacă nu ai habar despre ceea ce se întîmplă în grădina vechimii tale în cartea de muncă ca profesionist? După modelul ”ce caut eu în viaţa mea” sau ”ce caut eu aici” =”habarnist”, nu crezi că unica soluţie e demisia? Cam asta miroase tare! :)))) Dar pute şi poluează aerul în jur pentru mii de kilometri şi ani lumină! E valabil şi pentru madam tehnocrat”muncă pe 2 lei” şi chiar pentru cealaltă de la justiţie! Pe jurnalul.ro sînt destule dovezi pentru motiv decent: demisia! Lăsaţi soarele să apară şi nu-l mai acoperiţi de norii sufletului voastru plin de ură, nu-l mai alungaţi din viaţa poporului pe care continuaţi să-l chinuiţi !

 12. Blaga este numai sluga o PERFECTA dar care stie sa fure impreuna cu gasca de mafioti creata de javra de base
  Cata nerusinare la acest puhav imbibat de alcool ca si fostul lui stapan ne da acum si lectii de democratie
  ACESTA ESTE NOUL pnl prin reprezentantii lui de seama

 13. Majoritatea ţărilor care se respectă au ca scop primordial: istoria prin imagini şi clădiri istorice pentru ca urmaşii ce se vor naşte să înveţe văzînd cu ochii reali şi ai minţii eroismul acelor naţiuni! Chiar şi turismul e bazat pe antichităţi de toate felurile.
  Cu ce se mîndreşte România? Diferenţa dintre noi şi ţările musulmane: momumentele lor au fost distruse de război şi la noi au fost lăsate intenţionat în paragină pentru calea naturală, motivînd: nu sîmt bani pentru… dar pentru chiulangii adormiţi în scaun pe funcţii au destui!
  Avem cumva clădiri sau monumente istorice antice care au rezistat cîteva secole şi rezistă în timp pentru eternitate?
  Monumente de proşti şi prostie mereu actualizate împrăştiate pe tot teritoriul acestei ţări cu menţiunea”toţi şi toate după revoluţia 1989”! Monumente de minciuni şi escrocherii, de hoţi şi manipulatori, de analfabeţi şi diplomaţi cu diverse doctorate fără studii superioare, de chiulangii şi somnambuli în scaunele unde muncesc din cînd în gînd sforăind, infractori(psd-ist dintrun sat în arad sau timiş şi chiar în toate fiefurile politicii tuturor partidelor) care şi-au finalizat pedeapsa urcînd în funcţie politic curat ca interiorul hornului sobei, ca ciupercile după ploaie în biserici şi multe curţi! Toţi spun în gura mare că schimbă, ce? :)))) fiecare îşi schimbă chiloţii murdari? Niciun politician nu crede în ceea ce scoate pe gură ca promisiuni, de ce i-ar crede votanţii?
  – De ce i-aş crede pe PDL-işti?
  – De ce i-aş crede pe PSD-işti?
  -De ce i-aş crede pe restul care se cer în politica mare pentru a guverna?
  -Ce au făcut toţi cei care se vor la ciolan?
  Da, scuze, am uitat: armonia lor şi armonia noastră, bogăţia lor prin habotnicie şi sărăcia noastră pînă la inaniţie, manipularea lor prin minciuni şi loialitatea noastră, tupeul lor prostesc şi bunătatea poporului, moftul de a se trata unde vor în orice ţară şi mizeria menţinută în sănătate şi spitalele pentru omul de rînd, cîte pot scrie! nu pea am loc!
  Ce au oferit acestei ţări şi acestui popor în locul votului cerşit prin manipulare şi fraude? Scîrbă şi sărăcie lucie, boli şi aproape inaniţie, anularea drepturilor şi alungarea în stradă, infractorii libertate şi nevinovaţii pedepsiţi pentru că au deranjat sistemele onorabile”comode”!

 14. Dragnea si PSD fac in mod ipocrit apel la consecventa politica desi : i se pare oare cuiva ca PSD si Ponta au fost la fel de consecventi la Coabitare , la propunerea basistelor BICA si Kovesi lui Basescu in 2013 , la Pungesti , la iertarea de datorii a KazMunaiGaz , amanarea maririi redeventelor si la lobby-ul de la RMGC+Chevron ????

Leave a Reply