Suntem la inceputul lunii Februarie 2019 si Romania inca nu are buget. Desi ar fi trebuit prezentat, parcurs, avizat si adoptat inca din Octombrie-Noiembrie 2018.

Care sunt motivele?

Exista probleme cu marile cheltuieli generate de majorari salariale in sectorul de stat?

Iese deficitul mai mare de 3%?

Nu sunt suficienti bani pentru angajamentele luate deja?

Daca exista multe miliarde in plus, asa cum au sustinut liderii coalitiei, de ce nu se inchide bugetul pe calculele facute?

Oricate intrebari am pune fara sa avem raspunsuri oficiale, faptul ca sunt ore intregi de sedinte ale coalitiei PSD-ALDE-UDMR in spatele usilor inchise, fara ca bugetul sa fie aprobat in Parlament, alimenteaza si mai puternic suspiciunile privind existenta unor probleme de natura financiara pe 2019.

9 COMMENTS

 1. Pentru ca Basescu, Soros, Kovesi, Johannis, motociclistul…
  Nu ar fi mai usor sa ii intrebi pe pesedisti? Ca toata ziua sunt in studio. Noi de unde sa stim?

 2. Toata lumea vrea bani,sa fii si tamp sa nu -ti dai seama ca nu exista rumori,fiecare isi apara felia,era de asteptat,nimic nou!Pe mine ma intereseaza la servicii,se lafaie in bani si se ocupa cu altele decat pentru ce sunt fiintati,pentru mine sunt prea multe dar ce conteaza o parere in noianul de adulatori a protocoalelor,kovesi,lazar,portocali si oni cu stanciu si tarcea si cu un iohannis motz in varf!Bugetul se va aseza,pe astia ii vreau beliti!

  • asa este fratele meu! SRI-ul trebuie desfiintat! securistii astia de la SRI sunt niste securisti! deci, la puscarie cu ei!

 3. De ce ? Prostia este infinit mai fascinantă decat inteligenţa,inteligenţa are limitele ei, prostia nu”. Zice U.Eco #indraznestesacrezi !

 4. Ce frumos puneti intrebarile, aici :).

  Cum zicea cineva mai sus, cand vin psdistii puzderie in ORICE emisiune de la A3, inclusiv a dvs., de ce nu-i intrebati? Decent, dar hotarat, insistati sa raspunda, pentru ca la cat sunt de lachei evita tot timpul.

  Bine, sunt de acord, Basescu, Soros, Kovesi, Iohannis, motociclistul… sunt principalii vinovati ca nu avem buget, dar poate si-au mai schimbat pesedistii parerile. Or sti ceva nou de la mediocrul ala de Valcov?

 5. Radu, e motociclistul la tine pe blog ca vad ca scrie lumea de el? Daca e, pune poza aia cu mine si spagatul, ca poate lesina si el.

Leave a Reply