Mihai Gâdea a anunțat duminică la „Sinteza Zilei” faptul că Instanța a dat o decizie definitivă în cazul Antenei Group.

„Antena TV Group are drept de preempțiune pe blocul turn. N-avea niciun fel de legătură cu așa-zisul teren.. blocul turn, care era sediul central al trustului, primim drept de preempțiune pe acest bloc turn, simbolul trustului Intact, ceea ce cred că pentru toți cei care au încercat să distrugă oameni, destine, posturi de televiziune, trusturi de presă, în acest moment cred că au o problemă uriașă”.

4 COMMENTS

  1. N-a durat prea mult si adevarul a iesit la iveala, oficial. Interesant este daca cineva va plati pentru asta si nu trebuie uitat ca niste oameni sunt inca in penitenciar.
    Acum este clar ca buna ziua de ce atata impotrivire pe legile justitiei. Acesta este doar un caz. Totusi pana la urma plateste cineva.

  2. Drept de preemptiune inseamna ca poate sa il cumpere pe bani, primul. Deci tot da bani. Dauna totala pt statul paralel, i-a rupt, ce sa mai…

  3. Felicitari! Antenei 3 pentru rezistența —un cuvânt murdar/dirty word din cauza folosirii cu # in frunte, poate, îi redați sensul inițial?—și instanței care a reinstalat normalitatea in cauza confiscării extinse din procesul ICA in plina ofensiva descreierata contra oricărei reforme in sistemul judiciar. Deși, vorba lui Cristoiu, normalitatea asta miroase a destalinizare de tip cosmetic, e bine sa menționam pe cei care o realizează efectiv—poate așa se mai inspira și alții și se obtine acea masa critica necesară răsturnării carului cu securiști camuflati din magistratura. Și fiindcă veni vorba de redat sensul inițial al unor sintagme și de ce nu? al unor imagini cu “impact emoțional”: scaunul gol cu numele lui Johannis pe spătar a apărut pentru prima data la o emisiune a lui Mihai Gâdea, cred, in care se prezentau candidații la prezidențiale. A trebuit sa treacă 4 ani ca scaunul lăsat gol de același Johannis, ajuns președinte al României, sa devină emblematic—felicitari și pentru intuiția de atunci. Și, poate, n-ar fi rău sa readuceți celebra imagine in ochiul spectatorului, (așa cum ati readus-o pe cea cu jordeaua culeasă de Mircea Badea de pe terenul supraevaluat al ICA.) mai ales ca vin noi runde de alegeri și dacă mai optam tot pentru scaune goale…

Leave a Reply