Cat de mizerabile sunt acuzatiile grabite la adresa medicilor in cazul mortii marelui Ilie Balaci. Si speculatiile aste macabre pe seama decesului sau.
In Romania, ne place sa ne balacarim, se acuzam inaintea oricarei cercetari preliminare, apar public tot soiul de clovni care lanseaza mesaje dramatice, acuzatoare. Romanul e o fiinta ciufuta, balcanica, mereu carcotasa, cautatoare de galceava inutila, premiant la aratarea cu degetul. Spre altii, evident.

Chiar fiica marelui blond a spus ca multumeste celor de la SMURD pentru eforturile uriase facute intru resuscitarea tatalui ei.

E o realitate trista, dar adevarata. Lui Ilie Balaci ii placea viata si nu facea rabat de la nimic : fuma ca un turc, bea sprit dupa sprit, nopti lungi pana spre dimineata in carciumi si cluburi. Chiar in noaptea dinaintea mortii sale, a chefuit pana la 4 dimineata, la cei 62 de ani ai sai, cu prietenii intr-un club. Presupun ca a fumat tot ca un turc si a baut, vorba aia, ca omu’…
Era strict treaba lui cum isi traia zilele.
Aceasta viata intensa putea fi vazuta pe fata lui, radical diferita de a blondului care si-a pus la picioare fotbalul romanesc in anii ’70-’80.
Ilie nu se ferea sa recunoasca asta, sa fie onest cu el insusi si cu cei din jur, sa recunoasca public faptul ca-i placea sa traiasca viata la maxim.
Lorena, fiica lui, declara ieri : “Tata mereu zicea ca o sa moara tanar”. Stia el foarte bine de ce spune asta.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe marele Ilie Balaci si pe noi sa ne ierte pentru toate bazaconiile pe care le facem inaintea inmormantarii lui !

4 COMMENTS

  1. Daca aia care lanseaza mesaje dramatice sunt clovni, tu cum te numesti cand ai spus ca putin are discurs de terorist cand a spus treaba aia cu paradisul??:))
    Numai tu puteai (la ordin probabil) “deduce” asa ceva. Eh, uite ca mai sunt si alti clovni ca tine, la ordine. In spetza pt smurd acum.
    PS: putin a spus ca va merge in paradis pt ca nu va ataca primul si ca daca tot e sa moara toti, aia atacati fiind nevinovati, pe cale de consecinta. Trump, daca a spus iero ca denunta tratatul de neproliferare nucleara cum e? Pacifist nu?

  2. cind te indragostesti de meserie, se intimpla…….citi sintem indragostiti de meseria pe care o facem?
    …e treaba fiecaruia. la fel si pastrarea demnitatii.
    putina tacere, putin respect, putina demnitate……ptr niste amintiri care ne-au infrumutesat viata.

Leave a Reply