23 februarie 2018
Nr. 174/VIII/3

COMUNICAT

Ca urmare a solicitărilor reprezentanților mass media privind exprimarea unui punct de vedere față de anunțul ministrului Justiției privind “declanșarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție”, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarea declarație a procurorului șef al D.N.A.:
“Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

4 COMMENTS

 1. ……poate suna mai bine asa: ……imi voi delega atributiile d-lui procuror sef adjunct pentru viitoarea perioada,urmand sa iau o decizie dupa ce toate institutiile abilitate sa-mi hotarasca soarta vor fi luat o decizie.

  • Ce sa mai raspunzi, frate? Strange-ti catrafusele, curata biroul pentru urmatorul.
   E revocat un procuror ce naiba doar nu piere lumea acuma, nu se mai gasesc procurori prin Romania?
   Doar n-a ajuns presedintele sa se ocupe el de procurori, e treaba ministrului Justitiei si al Procurorului general care vad ca se agata de revocata, poate vrea si el sa plece…

   Iohanis ca presedinte contrasemneaza documentele ca doar nu are el functie executiva, de unde pana unde presedintele are rol de ministru? Ce naiba am ajuns sa ne uitam in gura lui dupa ce ca habar n-are, ne-a spus-o in direct la tv ca nu se uita la inregistrari si n-a citit raportul e paralel cu tara asta…

Leave a Reply