In timp ce trage cu rachete de croaziera in blocurile de locuinte pline cu oameni, mitraliaza mii de nevinovati de prin satele si orasele Ucrainei, Putin si acolitii sai se lanseaza in mesaje abracadabrante. Veritabile derapaje psihice, aceste asa zise analize demonstreaza fara nici o retinere ca Rusia de astazi este Coreea de Nord 2. Cel putin la nivelul unei conduceri paranoice, care a scapat toate haturile ratiunii in porumb. In timpul unui razboi sangeros si irational, conducatorii Rusiei incep sa dea vina pe Occident pentru prabusirea politica, militara si economica a Rusiei. Oglinzile Kremlinului sunt toate acoperite cu panza neagra a mintilor ratacite ce conduc azi la Moscova.

„Rusia doreşte să clădească o Eurasie care să se întindă de la Lisabona până la Vladivostok“, a dezvăluit fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, stârnind stupoare în cancelariilor occidentale.

Potrivit fostului preşedinte rus Dmitri Medvedev Rusia nu intenţionează să se oprească la invazia Ucrainei. „Scopul este pacea pentru generaţiile viitoare de ucraineni şi posibilitatea de a construi în sfârşit o Eurasia care să se întindă de la Lisabona la Vladivostok”.

 

“Pacea Rusiei” se face cu rachete, artilerie, tancuri si mii de nevinovati ucisi cu sange rece.

 

Într-un mesaj postat pe canalul Telegram , şi preluat de agenţia rusă TASS, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a reiterat că misiunea Rusiei în Ucraina este „demilitarizarea şi denazificarea” ţării, sarcini care „nu se realizează peste noapte” şi care „nu vor fi rezolvate doar pe câmpul de luptă”. După cum a explicat el, este necesar să se schimbe „conştiinţa sângeroasă plină de mituri false” a unei părţi din ucraineni. Şi a încheiat cu un plan mult mai larg, cu tentă imperialistă: „ Scopul este pacea pentru generaţiile viitoare de ucraineni şi posibilitatea de a construi în sfârşit o Eurasia deschisă, de la Lisabona până la Vladivostok ”, scrie adevarul.ro

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, este convins că Occidentul luptă împotriva Rusiei doar la nivel emoţional. „Sancţiunile actuale ale lumii occidentale, împotriva statului rus, împotriva economiei şi mediului de afaceri ruse, amintesc foarte mult de metodele Inquisitio Haereticae Pravitatis Sanctum Officium (Sfântul Departament de Investigare a Păcătoşiei Eretice – nota TASS), a scris politicianul miercuri, pe canalul său de Telegram. „Astăzi vedem cu ochii noştri ceea ce, practic, Europa a urmărit aproape tot mileniul trecut şi pentru care Biserica Romano-Catolică s-a pocăit la sfârşitul secolului al XX-lea. Este vorba despre Inchiziţie”, a adăugat el.  ”Ei sunt cei care au inventat acuzaţiile, ei sunt cei care au torturat, ei sunt cei care au pronunţat sentinţa şi tot ei sunt cei care l-au ars pe eretic, aşa cum de fapt se şi întâmplă adesea în astfel de cazuri, aspectele legate de spiritualitate sunt ultimul lucru care i-a interesat pe ”oamenii evlavioşi”, înzestraţi cu o mare putere. Distrugându-i pe cei incomozi, ei au organizat o răfuială deschisă, însuşindu-şi aurul lor, proprietăţile şi alte bunuri. Iniţial, bunurie lumeşti şi mai apoi lupta pentru o cauză sfântă”, a menţionat acesta. El a amintit că denunţarea inchizitorilor, ”îmbătaţi cu propria lor impunitate, a însemnat condamnarea lor la moarte”.

”La urma urmei, inchiziţia papală l-a executat pe Giordano Bruno nu doar şi nu numai pentru ”convingerile sale eretice””, a subliniat Medvedev. Referindu-se la sancţiuni, Dmitri Medvedev a atras atenţia asupra faptului că oficiali din ţări neprietenoase cu Rusia şi birocraţii europeni nu propun doar un singur lucru să nu-i arunce imediat pe antreprenorii ruşi în foc”. „În rest, toate metodele inchizitoriale sunt prezente. La baza acuzaţiei se află apartenenţa la un stat distructiv, „rău” (Rusia). Nu sunt necesare probe, sunt suficiente suspiciunea de „vrăjitorie” (legătura cu autorităţile), martori – doar din partea Marelui Inchizitor (SUA şi lacheii lor europeni). Nu sunt admise dizbaterile părţilor şi păreri contradictorii în procesul inchizitorial (mediul de afaceri rusesc acuzat nu are dreptul la un avocat) şi gata. Haideţi, la revedere: debita animadversione puniendum (”să primească după merite”)”, a adăugat el. În acest sens, Medvedev a atras atenţia asupra nerespectării de către Occident a dreptului civil şi a principiilor proprietăţii private.

„Toate conturile şi alte bunuri sunt supuse arestării în baza declaraţiilor ‘inchizitorului’. În continuare, este posibilă o decizie privind confiscarea acestor bunuri în favoarea unor persoane desemnate chiar de ‘inchizitori’”, a continuat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei. El a amintit că procesul inchizitorial era urmat de o instanţă obişnuită, care, de regulă, pronunţa întotdeauna o condamnare la moarte a unui eretic, deoarece biserica îl declara vinovat de erezie. În acelaşi timp, a remarcat Medvedev, ”recursul nefericiţilor practic nu erau admise”.  „Dar astăzi acestea există: ​​există o procedură de contestare a deciziilor ‘Marelui Inchizitor’. Sistemul judiciar funcţionează atât în ​​SUA şi în Marea Britanie (există un precedent) cât şi în Europa (continentală). Şi ea are posibilitatea de a corecta greşeala ”procesului inchizitorial” (ale autorităţilor americane şi ale marionetelor care li s-au alăturat)”, a subliniat el. ”Ba mai mult, ar trebui să recunoaştem, în mod corect, că în multe ţări occidentale se bucură de un grad semnificativ de independenţă”, a adăugat el. „Nu este deloc uşor precum pare pentru unii politicieni să distrugă fundamentele juridice şi de drept ale unchiului Sam şi ale vechii Europe. Chiar şi în pofida bolii rusofobie, care a blocat normele juridice şi a întunecat mintea”, a conchis Medvedev.

Crimele rusilor lui Medveded in Ucraina :

Gropi comune, crime de razboi, genocid savarsite de Rusia lui Medvedev si Putin

1 COMMENT

  1. Un articol alternativ si apoi judecati cu propriul dvs. cap.

    http://thesaker.is/sitrep-operation-z-5/

    Pe scurt, comanda ucraineană și serviciile Intel vestice care o controlează devin disperate. Căderea lui Mariupol ar însemna începutul unui lung lanț de evenimente care va declanșa un efect de domino de colaps pentru AFU (Forțele Armate ale Ucrainei). Elita ucraineană știa evident că unul dintre ultimele contingente rămase care îl țineau împreună pe Mariupol era gata să cadă și aveau nevoie de un eveniment care să perturbe cumva avântul pe care îl va avea Rusia în curând de la viitoarea cădere a lui Mariupol. Pentru că acum este clar că bătălia pentru Mariupol se apropie de sfârșit – căderea celui de-al 501-lea batalion special de marina de astăzi a fost ca un edificiu uriaș care se prăbușește de pe fața unei clădiri abia în picioare.

    Puterile actuale știu că, odată cu căderea Mariupolului, forțele ruse, cecene și RPD de acolo vor fi eliberate pentru a începe imediat Faza 2 a operațiunii. Și toate indicațiile din analiza mea indică faptul că Faza 2 va fi mult mai brutală și mai rapidă decât ceea ce am văzut până acum, din următoarele motive:

    În special după retragerile din regiunile Kiev, Sumy, Chirnihiv și injectarea forțelor eliberate de la Mariupol, Rusia va avea mai multe forțe concentrate decât oricând pe o zonă de operațiuni mult mai restrânsă. Acest lucru va avea un mare efect de agravare. Eliberați de constrângerile războiului urban de amploare, unde forțele ruse sunt dezavantajate, ei se vor confrunta în schimb cu câmpiile deschise din regiunile vestice Donbass și Nipru, care favorizează în toate privințele dispoziția forțelor ruse. imaginabil. Nu numai că civilii sunt mult mai ușor de evacuat din satele și așezările mici, dar Rusia își poate folosi mult mai liber „tunurile mari” precum artileria autopropulsată de 152 mm Msta 2S19, diferitele MLRS, inclusiv termobarele Tos-1, și flota sa de elicoptere de atac. – toate acestea au fost blocate complet în luptele urbane de la Mariupol și Kiev din motive de prevenire a morții în masă a civililor și distrugerea infrastructurii civile. Am avut deja o idee despre cum poate arăta un atac rusesc mai nerestricționat în bătălia de la Volnovakha și nu a fost frumos. Nu voi posta inutil fotografiile/videoclipurile, dar forțele Ukrop au fost pline de brutalitate acolo. Comandamentul Ukr încearcă cu disperare să prevină aceste evenimente. Ei știu că nu au nicio șansă fără o escaladare majoră din partea NATO și prietenii europeni care n-au dorit sa se implice și nu s-au angajat să furnizeze tipurile de arme care ar permite Ucrainei să aibă o șansă în Faza 2, pe scurt – lucruri precum blindate usoare / tancuri. Se presupune că Germania a fost de acord să ofere BMP-1 antice din 1960 din epoca RDG, dar chiar dacă reușește să faca acest lucru, livrarea către linia frontului ar dura timp…

Leave a Reply