James Clapper, directorul Comunitatii Nationate de Informaţii americane, a demisionat din funcţie, anunţă surse citate de presa de la Washington citate de Mediafax.

https://www.dni.gov/index.php

James Clapper şi-a prezentat oficial demisia miercuri seară (joi dimineaţă, ora României). “M-am simţit destul de bine”, a declarat Clapper după o audiere în Comisia pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, potrivit NBC News.

James Clapper semnalase în mai multe rânduri că intenţiona să se retragă la sfârşitul ultimului mandat al preşedintelui Barack Obama.

Demisia directorului Serviciilor de informaţii din SUA intervine în contextul în care preşedintele-ales, Donald Trump, eleborează noua abordare în materie de securitate naţională.

https://www.dni.gov/index.php/intelligence-community/members-of-the-ic

3 COMMENTS

  1. Directorul DNI …Foarte tare omul.Banuiesc ca nu l-au facut albie de porci seara de seara toti tiriplicii frustrati gen Cristoiu

  2. Transmit călduroase urări de La Mulți Ani , domnilor Gâdea , Adrian Ursu , Oana Stancu Zamfir acuma , răzvan Dumitrescu , pentru că Realitateatv împlinește 15 ani 🙂 E bine să știi de unde ai pornit

  3. Nici John Kirby nu se simte prea bine după ce s-a comportat ca un amator de duzină într-o conferință de presă în care chiar reprezentantul Associated Press i-a atras atenția că a depășit măsura.
    E drept, Kirby pleca oricum din poziția de purtător de cuvânt al Departamentului de Stat pe când Clapper putea (teoretic) rămâne.
    .
    Trump determină efecte în politica americană și nici măcar nu a fost ”uns” încă.

Leave a Reply