Denunțul formulat de Elena Udrea a fost clasat. În cursul urmăririi penale au fost administrate probele solicitate de fostul ministru, însă din acestea nu a rezultat existența vreuneia dintre infracțiunile sesizate, informează DNA.

Elena Udrea a sesizat, pe 30 ianuarie, comiterea unor presupuse fapte de corupție care ar fi fost săvârșite de mai multe persoane, cu funcții importante în instituții publice ale statului român. Ea a fost audiată de către procurorii DNA pentru a-și susține acuzațiile formulate.

”În cursul urmăririi penale au fost administrate probele solicitate de către denunțătoarea Udrea Elena Gabriela, iar din administrarea acestora nu a rezultat existența vreuneia dintre infracțiunile sesizate. În continuare, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe a Infracțiunilor de Corupție au dispus clasarea cauzei cu privire la săvârșirea infracțiunilor sesizate prin denunț și disjungerea urmăririi penale și trimiterea dosarului la Secția de Combatere a Infracțiunilor de Corupție săvârșite de Militari, din cauza calității de militar pe care o avea una dintre persoanele vizate”, se arată în răspunsul DNA solicitat de Agerpres.

În motivare, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe a Infracțiunilor de Corupție au arătat că faptele sesizate nu au corespondent în realitate, acuzațiile formulate sunt generice, iar din denunț nu rezultă indicii rezonabile că s-ar fi comis vreo infracțiune.

”La data de 12 martie, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor de Corupție săvârșite de Militari, după valorificarea materialului probator administrat în cauză, au dispus soluția clasării dosarului. La baza motivării soluției, procurorii militari au reținut caracterul general, subiectiv și conjunctural al acuzațiilor formulate de către denunțătoare cu privire la existența unor infracțiuni ce ar fi fost comise de persoana vizată, dar nesesizate până la schimbarea situației juridice a petentei, fapte despre care ar fi luat la cunoștință de la persoane care nu i-au confirmat afirmațiile”, mai spune DNA.

10 COMMENTS

 1. Coldea a facut in pantaloni cand a vazut ca are denunt, ca nu se stie niciodata, poate ii vine ideea prietenei Kovesi sa se creada ea mai mare. Ca urmare l-a inchis in timp record. Ce lasi, ce incompetenti, ce adunatura de prosti ( ca sa il citez pe M Badea) in SRi-DNA asta!

 2. Ce adunatura de tembeli.Nu mi-a trecut prin cap in aceasta viata ca o tara este condusa de asemenea ticalosi(viermi)

 3. Acum se vede “statul de drept”. Ce se astepta Udrea, sa fie anchetat Coldea? Sistemul functioneaza la fel ca pe timpul lui Basescu, dosare bagate sub pres.

  Dosarul Coldea este tratat in acelasi fel cum este tratat dosarul Basescu Traian sau Mircea. Nu se face nimic, doar lucruri de ochii lumii.

  Cei care sunt la putere si fac legile trebuie sa se gandeasca la un lucru:
  Cum sa fac legea sa ma apere atunci cand NU voi mai fi la putere!!!

  Madam a crezut ca va fi vesnic la putere impreuna cu “fat frumosul ei” & company.

 4. “Aveti putintica rabdare stimabililor”macar sa se usuce cerneala pe numirea stimabilului p.n.l-ist al presedintelui, Helvic. Capeta putintica putere si poate domnul presedinte-l destituie pe Coldea daca n-a avut o contributie…

 5. IN CE TARA ,MAFIOTII CERCETATI, MAI VORBESC PUBLIC ? MAI SI ACUZA ! BINEINTELES DENUNTATORUL,TURNATORUL ESTE DE VINA SI NU HOTUL! DACA NU ERA TURNATORUL ,HOTUL ERA OM CINSTIT !

 6. Baietii aceia, din structuri, obedienti ca de obicei si, cu pohte la multe stele pe umeri, e clar ca nu si-au vazut de treaba, nici acum nu-si vad, pentru ca nu are cine sa dea de pereti cu ei! O mizerie! Stam si-i suportam!

 7. Sunt lucruri “normale ” in Romania.Oare ati uitat cum s-au inchis fara motive(NUP) , dosarul de spalare de bani,dosarul ALRO……Si sa nu credeti ca se intampla doar in ROMANIA.Uitati-va la toate statele (mai ales cele dictatoriale) din AFRICA,AMERICA de SUD,Asia si o sa vedeti ca institutiile de forta ,serviciile(inclusiv conducatorii acestora) trec cu usurinta din mana fostului dictator in mana noului dictator de parca nu s-a intamplat nimic in trecut.
  Constatam cu totii ca aceasta colonie , ROMANIA , se asemana (in f multe privinte …inclusiv in nivelul de trai,hotiei,coruptiei,tradarii/vanzarii de tara) mai mult cu tarile africane decat cu tarile democratice din UE.Iar societatea civila si deontologia presei din ROMANIA (N televiziuni/ziare =N pareri diferite, ca nu mai stii de multe ori cine spune adevarul si cine …minte/manipuleaza)) este la fel ca si in tarile africane adica tinde spre un zero barat.

Leave a Reply