Florin Manole, deputat PSD, s-a declarat șocat de declarațiile pe care Niculae Bădălău, fost ministru, le-a făcut la adresa românilor din Diaspora. Bădălău a spus că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Manole îi cere lui Bădălău ”să facă mai mulți pași în spate” și speră ca tot mai mulți lideri din PSD să îi solicite același lucru.

”Eu cred că domnul Bădălău trebuie să facă un pas în spate. Mama mea lucrează în străinătate, face parte din diaspora. E foarte serioasă și regretabilă declarația. Sunt foarte emoționat, nu știu cum să mă exprim. Îmi cer scuze că sunt în situația de a asculta, ei și eu, așa ceva. ”Fetele alea” sunt victimele traficanților, ale sărăciei. Nu e cazul ca ”fetele alea” să primească acele cuvinte din partea lui Bădălău.

Nu trebuie să facă un pas în spate, ci mai mulți pași în spate. Nu mă interesează dacă se supără sau se supără cineva, sper ca mai mulți colegi să ia poziție.”, a spus deputatul Florin Manole, la România TV.

1 COMMENT

  1. Hotii din partidele rupte din pcr au ajuns in asa hal incat nu mai au loc in Romania de romani. In mintea lor bolnava se cred boieri si se inpiedica de prostii de romani. Au ajuns sa isi faca legi care sa ii apere si sa ii pedepseasca doar pe cei care fura o paine, Dau legi si hotarari ca sa circule doar masinile de lux. Ei polueaza cu gasca lor si cel sarac daca aprine un chibrit termina ecosistemul si strica stratul de ozon.Badalai se gasesc in toate partidele. mai sunt pandelici livici….toti astia insulta pe romani si asta se intampla pentru ca fortele care trebuie sa regleze si sa anihileze hotiile defileaza de ziua Romaniei prin fata hotilor iar romanii sunt tinuti dupa garduri sa nu le spuna ce gandesc.Ma intreb in fiecare an de Ziua Romaniei de ce defileaza doar fortele si romanii nu. Este ziua militarilor sau ziua romanilor? Aceste defilari imi suna a amenintare: cu asta va cotonogim in piata victoriei daca nu ii lasati pe astia sa va fure!

Leave a Reply