Parlamentul României a fost scena unor evenimente halucinante în urmă cu o zi. Nicolae Bacalbaşa de la PSD a avut un limbaj reprobabil şi a făcut gesturi obscene, iar PMP-istul Corneliu Bichineţ i-a răspuns pe măsură. După acest scandal, Bacalbaşa a fost suspendat 6 luni din partid.

Parlamentarul explică în stilu-i caracteristic ce s-a întâmplat la Palatul Parlamentului, dar îşi cere scuze doar pe jumătate. “M-am lăsat provocat şi este un malpraxix politic. Pentru acest malpraxis se plăteşte. Pe madam Turcan nu am insultat-o sub nicio formă. Pe bune, uitasem cum i se spune. Îmi era rău. Am avut noroc că am făcut o criză de hipertensiune de vedeam negru. A te lăsa provocat şi aţi pierde controlul prin provocare este o greşeală. Am dăunat partidului. Liviu Dragnea mi-a atras atenţia că sunt un timp pasional. Am dezamăgit colegii mei politici şi orice greşeală se plăteşte. Îmi cer scuze faţă de colegii de partid. Colega cu fractura m-a jignit, nu eu pe ea. A avut un comportament violent. A fost un act de impoliteţe şi de provocare. Nu am de ce să îmi cer scuze”, a spus Bacalbaşa la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Bacalbaşa a continuat cavalcada explicaţiilor. Nu recunoaşte semnele obscene, iar finalul e apoteotic. “La doamna Turcan mă încurcam în nume. Îmi cer iertare că nu am avut intenţie. La cei care băteau cu pumnul în tăblii, nu am de ce să îmi cer scuze. Eram profund indignat. Nu ştiu dacă a ieşit un gest obscen. Eu nu m-am văzut şi nu l-am văzut. Eram turbat de enervare. M-am lăsat provocat. Numai prostul se lasă provocat. Prostia se plăteşte”, a mai spus Bacalbaşa, potrivit stiripesurse.ro

4 COMMENTS

  1. Uite asa devine si madam Turcan o victima in parlament.Toata lumea cauta cu lumanarea ipostaza de victima,nu te ajuta partidul cat te ajuta adversarul politic…Oricum domnul deputat era un om mare la Galati,ce i-a trebuit deputatie nu stiu,exista o atractie ascunsa in aceste functii chiar daca nu faci parte din nucleul dur chiar si in urmatorul inel tot te alegi cu ceva in cei 4 ani altfel ar sta acasa la dansii,ar profesa si nu i-ar durea capul.

  2. Chiar pot spune în gura mare ”’bă demenţilor”’ dacă vă certaţi între voi, e strict problema voastră şi nu a cetăţeanului din jud. Vaslui sau din orice judeţ al ţării! După ce vă înscrieţi pe liste impuse pentru vot la alegeri fără alternativa de a avea oameni demni pe liste la alegeri, mai aruncaţi cu dejecţii în cetăţeanul român nevinovat! Să vă fie ruşine pentru funcţiile ocupate şi pentru vorbele aruncate aiurea unde şi când nu trebuie!
    PS.scuze Radu…pentru vocabular.

  3. Si pentru ca tot se “behaie” cu legea privind scoaterea escrocilor din puscarie, de ce raman meditatorii/mituitii profesori si medicii in puscarie si sunt scosi doar escrocii care au avut functii politice sau politicieni doar vreo doua sute? Daca nu erau hacuiti/prinsi scarbavnicii, nu se gandeau la gratiere! La fel s-a intamplat de ani de zile cand au devalizat tara asta si au fost iertati de datorii si tot de escroci a fost vorba! Si….coca trebuie sa ai incredere in ocupantii de functii inalte!

Leave a Reply