Familia actorului american Tom Sizemore “urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârşitul vieţii” artistului după ce acesta a suferit un anevrism cerebral pe 18 februarie, a anunţat managerul său, citat marţi de BBC.

Tom Sizemore, în vârstă de 61 de ani, este cunoscut pentru roluri interpretate în mai multe filme celebre, precum “Saving Private Ryan”, “Black Hawk Down” şi “Natural Born Killers”.

Artistul american s-a confruntat însă şi cu o serie de probleme din cauza drogurilor şi a petrecut o perioadă la închisoare pentru comiterea unor acte de violenţă conjugală.

“Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există speranţe de recuperare şi au recomandat decizia de încheiere a vieţii. Familia sa urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârşitul vieţii şi un comunicat de presă va fi publicat miercuri”, a anunţat luni seară managerul actorului, Charles Lago, pentru mass-media din Statele Unite.

Tom Sizemore a devenit celebru în anii 1990 şi a jucat alături de Tom Hanks în filmul premiat cu Oscar “Saving Private Ryan” (1998), în care a interpretat rolul sergentului Horvath.

Printre celelalte producţii importante din filmografia sa se află pelicule precum “Pearl Harbor”, “Heat” şi “True Romance”. A fost nominalizat la Globul de Aur pentru interpretarea unui mafiot în lungmetrajul TV “Witness Protection” (1999).

Odată cu faima şi banii, a venit însă şi dependenţa de droguri, iar starul american a vorbit în autobiografia sa despre dependenţa lui de heroină şi metamfetamine.

În 1997, a fost arestat sub suspiciunea de agresiune comisă asupra soţiei sale, actriţa şi jucătoarea de tenis Maeve Quinlan, de care a divorţat doi ani mai târziu.

În 2003, Tom Sizemore a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce a bătut-o pe iubita lui de atunci, Heidi Fleiss – supranumită “Matroana Hollywoodului”. Instanţa i-a ordonat cu acea ocazie să urmeze un curs complet într-o clinică de dezintoxicare şi un curs de management al furiei.

În anii recenţi, starul american a avut o apariţie episodică în serialul “Cobra Kai” produs de Netflix şi un rol recurent în cel de-al treilea sezon al serialului cult “Twin Peaks”, regizat în 2017 de David Lynch.

Tom Sizemore a suferit un anevrism cerebral pe 18 februarie, scrie Agerpres.

Leave a Reply