Mihai Gadea a facut o dezvaluire devastatoare la Sinteza zilei : procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat intr-un interviu ca “sediul Antenelor nu este vizat de confiscarile din dosarul ICA” si ca “televiziunile, in calitate de chirias, isi pot prelungi contractele de chirie”.

Kovesia3Asadar, personajul numarul 1 al puterii in Romania recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata si are dreptul sa ramana chirias.

lcka3

Lovitura sau ce?!

http://www.antena3.ro/actualitate/drept-de-preemtiune-antena-3-341796.html

 

44 COMMENTS

  • Dnule Tudor, spuneati ca A3 este victima unui joc de putere extern. Va spun un singur lucru: ACEASTA PUTERE EXTERNA NU POATE FACE NIMIC DACA POPORUL ROMAN SPUNE NU ABUZULUI SI REACTIONEAZA PASNIC SI DEMOCRATIC. Puterile externe nu au nici o putere daca intalnesc o rezistenta a poporului respectiv. Puterile externe incaleca popoarele lase si fricoase. Exact cum ati descris situatia dvs la revolutie: securistii si-au pierdut curajul de haita cand s-au intalnit cu forta populara…

  • UPDATE: Interviul cu kovesi e din 2014. Inseamna ca inca de atunci se simte cu musca pe caciula.

     • nu stiu cine este penibilul ­čÖé

      http://www.ziare.com/media/antena-3/kovesi-sesizeaza-csm-in-cazul-antena3-induc-in-eroare-opinia-publica-1409453

      “Dimpotriva, procurorul sef Laura Codruta Kovesi reafirma cu fermitate principiul potrivit caruia orice hotarare judecatoreasca definitiva trebuie executata fara discutii si subliniaza ca acesta este un principiu de baza al statului de drept, care consacra separatia si echilibrul puterilor in stat, fiind clar stipulat in Constitutia Romaniei.

      Cu referire la afirmatiile anterior mentionate, doamna Laura Codruta Kovesi aduce la cunostinta opiniei publice ca postul de televiziune Antena 3 nu i-a cerut nici un punct de vedere pe acest subiect. Concluziile vehiculate in emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevarate si se bazeaza pe o serie de afirmatii facute in anul 2014, scoase din context si rastalmacite cu scopul vadit de a induce in eroare opinia publica”, se mai arata in comunicatul citat.

     • http://www.ziare.com/media/antena-3/kovesi-sesizeaza-csm-in-cazul-antena3-induc-in-eroare-opinia-publica-1409453

      “Dimpotriva, procurorul sef Laura Codruta Kovesi reafirma cu fermitate principiul potrivit caruia orice hotarare judecatoreasca definitiva trebuie executata fara discutii si subliniaza ca acesta este un principiu de baza al statului de drept, care consacra separatia si echilibrul puterilor in stat, fiind clar stipulat in Constitutia Romaniei.

      Cu referire la afirmatiile anterior mentionate, doamna Laura Codruta Kovesi aduce la cunostinta opiniei publice ca postul de televiziune Antena 3 nu i-a cerut nici un punct de vedere pe acest subiect. Concluziile vehiculate in emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevarate si se bazeaza pe o serie de afirmatii facute in anul 2014, scoase din context si rastalmacite cu scopul vadit de a induce in eroare opinia publica”, se mai arata in comunicatul citat.

  • Solidaritate cu Antena 3 !

   In Franta se iese in strada
   In Germania se iese in strada
   In Italia se iese in strada
   In Spania se iese in strada

   A iesi in strada sa aperi democratia, libertatea presei si de exprimare e corect e democratic si uneori singura solutie sa determini un regim TOTALITAR sa inceteze abuzurile.

   ——————
   Despre declaratia procuroarei Kovesi
   Ieri Kovesi ne spunea ca PENTRU PRIMA DATA instanta a specificat exact ce trebuie confiscat. Hmm ce sa vezi , pentru prima data pentru prima data pentru prima data…deci intr-o tara in care s-a furat pe rupte de 25 de ani tocmai cand a venit vorba de un post de televiziune care critica regimul instanta s-a apucat pentru prima data…La hotiile adevarate de miliarde instanta nu s-a gandit.

 1. Nu fi╚Ťi naivi. Este un scenariu de-al stalinistei Kovesi. ╚śtie c─â se vor aduna m├óine mul╚Ťi oameni ╚Öi nu vrea s─â ri╚Öte o revolt─â ├«mpotriva abuzurilor mafiei DNA.

 2. ÔÇťsediul Antenelor nu este vizat de confiscarile din dosarul ICAÔÇŁ… Atunci de ce sunt confiscate? De ce sunt trecute deja in proprietatea statului? Nu se mai intelege nimic…
  ÔÇťteleviziunile, in calitate de chirias, isi pot prelungi contractele de chirieÔÇŁ… Au existat / exista contracte de inchiriere pentru sediile “nevizate de confiscare”? De cand? De ce?
  Chiar nu se mai intelege nimic…

 3. Eu cred ca a vorbit fara sa-si dea seama ce se va intampla in viitor. Speranta ei, si a acoperitilor, era ca dupa ce lui Voiculescu i se confisca TOATA averea monetara si imobiliara, televiziunile ar fi rezistat putin pana la faliment. GHINION. Antenele au supravietuit si s-au facut mai puternice datorita profesionistilor sai.

  Intrebare: Stiti de ce ANAF inca nu a realizat o evaluare a tot ceea ce a fost sechestrat in cazul TELEPATIA? De frica DNA deoarece i-ar fi demascat ca evaluarea facuta de ei a fost un fals.
  Daca ANAF ar face aceiasi evaluare precum cea a DNA, posibilii cumparatori ar fi apelat la un evaluator particular si profesionist, moment in care s-ar fi descoperit “putreziciunea” respectivei evaluari realizate de DNA prin reprezentantul sau procurorul Eva.

  Putin cate putin CLANUL KSC (kovesi stanciu coldea) se va dizolva precum nazistii.

 4. Ops, Dle radu Tudor ­čÖé Vocea Ratiunii -Dna Kovesi, a aterizat pe pamant? ­čÖé bravo! Cam tarziu a venit cu declaratia asta dupa ce oala a dat in clocot , DAR…. desigur cine doreste UN SCANDAL MARE pe care nu il mai poate opri /controla apoi? Cred ca nici macar Dna Kovesi nu doreste.
  Printre altele constat ca intr-un interviu recent al Pres. Iohannis dansul intrebat fiind despre posibila continuitate la conducere DNA a Kovesi, dansul a spus da. Deci …. ? S-a stins “conflictul”? Poate are legatura, poate nu, insa nu se poate sa nu faci unele conexiuni.

  Totusi…. cine anume a pornit totul, cine a lucrat murdar “behind the curtain” ar fi bine sa fie expus. Inca odata capacul pus pe oala vine tarziu si plus de asta suntem cateva milioane care vrem sa stim ADEVARUL, iar cei vinovati sa raspunda.

  Dvs. ati spus intr-o emisiune : “este o lupta pentru putere si Antena 3 a fost aruncata la mijloc”. Cam asa ceva, ghinion pentru ei ca ne-am dat si noi seama foarte repede de manevra murdara si prin urmare CEREM ANCHETA SI SANCTIUNI. Nume, conspiratori, etc.. etc… gata cu batista pe tambal.

  Mai vroiam sa spun ceva despre comunicatul CSM, presedintele M. Aron :a criticat dezbaterile -opiniile senatorilor -Pres. Iohannis, Premier Ciolos “aprecieri care pun sub semnul precaritatii o procedura judiciara …etc…”
  Domnilor de la CSM un abuz este abuz! nu pune sub semnul precaritatii NIMENI SI NIMIC. Iar un abuz trebuie semnalat, amendat de toata lumea, Dvs. pricepeti? e greu?

  In al doilea rand, daca in urma unei proceduri judiciare exista suspiciunea folosirii in alt scop ca de ex. al limitarii dreptului la expresie si eliminare al unui segment de presa ATUNCI Senatul care prin senatori ma reprezinta SI pe mine si milioane din aceasta tara TREBUIE SA dezbata /analizeze si sa-si exprime opinia.
  ESTE OBLIGAT SA FACA ASTA PTR. ca este reprezentantul meu prin vot si i-am dat mandat sa lupte pentru apararea drepturilor, NU pentru abuzuri. Clar, domnilor de la CSM? Am senzatia ca CSM crede ca are vreun drept sa opreasca exprimarea opiniilor tuturor! Gresit! Cu alte cuvinte doriti ingradirea dreptului la opinii si intrebari legitime ale cetateanului. Va depasiti sfera de competenta Dlor!

 5. E mai veche inregistrarea, dar spune foarte clar ca televiziunile n-au avut nicio calitate in proces si deci pot ramane chiriase.

 6. Si am uitat sa spun mi-e RUSINE de comunicatul CSM!

  Dreptul la opinie e LIBER Dlor! In Senat, Presedentie, Guvern si oriunde si in plus DREPTUL MEU LA OPINIE E sfant si garantat in tara mea Romania din 1989, chiar daca ati uitat asta prea repede.
  Abuzul si manevrele murdare spre a fi suprimata o Televiziune, sau un simplu CETATEAN nu le vom tolera Dlor de la CSM si sa stam muti cum poate ati vrea.

  • Comunicatul presedintelui CSM este foarte asemanatoare cu manevra facuta de judecatorul de serviciu de la CCR din timpul referendumului din 2012. Asa ca, se ajunge la concluzia ca nu s-a schimbat nimic in acesti 2 ani. Multi acoperiti si FOARTE multi fricosi.
   Basescu continua sa aiba aceiasi privilegii precum presedintele in functie: telefon mobil STS, protectie SPP cu un numar mai mare de echipaje asa cum avea Oprea, etc.

 7. Adevarat. Abuz continuu. Dictatura s-a instaurat.

  Putin confuz! si asta pentru ca Mihai Gadea spune la tv ca Moscova este cea interesata de faurirea inchiderii ilegale a posturilor Antena. Nu mai pot fi in strada cu voi pentru ca nu stiu ce se intampla. LIBERTATE !

  • @Vlad Gheorghe, asta cu Moscova este cea mai mare tampenie, ma mir ca Gadea care e destept a marsat pe ideea asta. Romania este in Nato si UE deci americanii si Bruxelles vor sa tine tara nostra in haus dupa pricipiul dezbina si jumuleste cat poti mai mult colonia ce o ai in stapanire. Si fac toate acestea prin SRI si DNA.

 8. Nu cred ca vrea nimeni s-o sperie pe eroina Reader’s Digest, a╚Öa ceva nu se poate face in nici un caz cu vorbe/argumente deoarece doamna in cauza nu se apleac─â pana la discuta in contradictoriu cu nici un soi de interlocutor. Dar doamna e sensibil─â la propria ei imagine, si suficient de cocheta pentru a nu se contorsiona de furie in fata unei oglinzi care n-o flateaz─â; readucerea pe ecran a interviului din 2014 in care ╚Öefa DNA pozeaz─â, cu succes, in “Competenta ap─âr─âtoare a legii” o pune pe Dna Kove╚Öi din 2016 in neplacuta situa╚Ťie de a se arata nemachiata in fata oglinzii/camerei fotografice in cazul c├ónd ar sus╚Ťine contrariul celor afirmate la sesiunea foto precedenta. Cum Dna Kove╚Öi nu-i Basescu, recte un model de nesimtire ce face oglinzile sa crape de rusine c├ónd il reflecta, dar nici ca Don Quijote nu-i, sa moara de Triste╚Ťe in fata ur├ó╚Ťeniei pe care o vede pe ecran, probabil ca imaginea care o reprezint─â in culmea succesului in 2014 va fi destul de pre╚Ťioasa pentru a o indemna sa o men╚Ťin─â in prezent. De fapt, readucerea interviului din 2014 in aten╚Ťia publicului ii este favorabil─â/ii face publicitate buna, absolut pe gratis, ilustrei lupt─âtoare anti-corup╚Ťie; de azi, oricare ar fi rezultatul afacerii ANAF-Antene, Dna Kove╚Öi va r─âm├óne ├«nfipt─â in mintea oamenilor ca un magistrat, rece si impar╚Ťial, explic├ónd un caz complex pe ├«ntelesul na╚Ťiei avida de l─âmuriri, cu o fatza limpede si ochi mari, de feti╚Ťa inocenta, sclipind ╚Ö─âgalnic pe sub breton, ceea ce, recunosc, e un contrast cat se poate de delicios. Un poster cu Betty Boop pus pe poarta Justi╚Ťiei, nici ca se putea ceva mai nimerit si asta pe banii si nervii, si munca celor pe care, senina, aceea╚Öi doamna magistrat ii t├ór─â╚Öte prin tribunale de c├ó╚Ťiva ani buni! Oh well cum zicem noi la Daily Mail.

 9. Pai sa inceapa Dana Grecu sa o laude ca pe Iohannis deja il lauda ! Si pentru ce?Pentru singurul lucru normal facut de cand este presedinte si asta ca sa-si apere scaunul dupa ce “GUVERNUL MEU” a sarit calul!

 10. Radu Tudor, te-am mai intrebat cu privire la prostiile care apar pe burtierele unor emisiuni. N-ai catadicsit sa-mi raspunzi. Iata inca una:
  Am citit aseara una noua, care dovedeste o crasa lipsa de inteligenta (parca la emisiunea febletei mele, Dana Grecu):
  “Vor fi prezente TOATE VEDETELE trustului Intact” Nu stiu cum poate cineva sa nu sesizeze teribilul ridicol al acestei exprimari!
  De parca s-ar pregati spectacolul de Revelion, vreo nunta cu dar sau vreun botez imparatesc. De parca voi veti fi acolo in calitate de vedete, pentru enterteiment. Pai la o asa reclama, sa nu va mirati daca lumea va incepe “Dansul pinguinului”!
  Asemenea “perle” tot apar pe burtiere; cum se explica, cine sint autorii?

 11. Kovesi a spus in interviul respectiv exact ce va spuneam si eu ieri in mesaje! Antenele nu au nicio calitate procesuala , nefiind parte in vreun process in contradictoriu cu statul , care sa fi vizat imobilele ! Statul este proprietar NEPOSESOR ! De aceea , pentru a va cere evacuarea, ii trebuie o hotarare definitive prin care sa isi REVENDICE imobilul ! NU poate obtine intrarea in posesie de la chiriasi , fiindca nu ei au fost proprietari ! Trebuie ca imobilele sa-i fie predate de fostul proprietar si abia din calitatea de posesor va poate evacua, dar tot in urma unui proces, pentru a fi in contradictoriu cu dvs ! Spuneti celor de la ,,Lumea Justitiei ,, ce va tot trimit eu in mesaje, fiindca este foarte important ! Exista o hotarare a ICCJ care statueaza ce am scaris eu ! O s-o caut, nu-I mai stiu numarul .

 12. Genial acest ploie┼čtean sau pite┼čtean de la tvr P─âtra┼čcu: cel cu emisiunea Starea Na┼úiei. Poate fi cooptat la voi ├«n echip─â doar pentru a ├«ntregi echipa de geniali care nu au nicio leg─âtur─â cu cloaca diagnosticat─â”mizerii ├«n orice func┼úii politice ┼či ├«n orice domeniu mai ales la finan┼úe ┼či s─ân─âtate. Cum s─â afirmi cu gura ta: dac─â-mi dau demisia se rezolv─â ceva? Dac─â nu faci nimic mai bine faci un nimic s─â plece! C─âut├«nd ├«n politic─â unica┼úi , g─âse┼čti peste tot chiar ┼či ├«n tehno”unicat ├«n s─ân─âtate” nu numai ├«n politic─â cu func┼úia ”mizerie”.
  S-au dus dreacu like-urile de pe facebook la Iohanis , Ciolo┼č , B─âsescu , plus c├«┼úiva b─âl─âc─âritori politicieni(posibil ┼či din cei care l-au votat pe ocupantul nr.1 al scaunului , dar va cere ├«n instan┼ú─â recuperarea like-urilor dup─â mizeriile aruncate de mizerabili spre A3. De fapt , mul┼úi care aveau conturi f─âr─â activitate pe facebook ┼či care ”erau pl─âti┼úi” la comand─â dar nu mai activau ┼či cei de la facebook i-au ┼čters. Acum to┼úi pierz─âtorii tun─â ┼či fulger─â c─â s├«nt peste 20 de mii de cotoi care pup─â orice buzunar cu finan┼úare. Nu mai spun de evacuarea madamei greviste din sal─â de T─âriceanu , cer├«nd direct de la pupitru din cauza mahalagismului de maidano-ghetou practicat ├«n senat zilele trecute: pl─âtit─â cu 360 mii de lei de tv ├«n perioada grevei(pu┼úin cam incompatibil─â cic─â).
  Apropo de pachetul contra s─âr─âciei. Madam de la finan┼úe e invers pe acest subiect , s─âr─âcia nu se combate sau reduce numai c├«nd nu e vorba de bani ┼či finan┼úare, ponderea prostiei ca a lui Iohanis s-au transferat cu brio la to┼úi tehno-poli-multifunc┼úional. ┼×i dac─â facem bilan┼úul , e ceva ├«ngrozitor ca g├«ndire. Serenadele cu imnul Rom├óniei poate s─â i le fredoneze primei doamne a lui personale, la fel cu vizele de flotant generalizat pe la Iepure┼čti-Giurgiu unde e flux continuu la vize de flotant. Oare ┼či Donnald Trumpf ├«┼či va lua viz─â de flotant la Iepure┼čti s─â aib─â votul asigurat la alegeri? Legea rom├óneasc─â ├«i permite! Vine sezonul co┼ú─âirii motanilor dac─â deja nu a ├«nceput , nu cumva trebuiesc castrate corzile vocale la bot sau t─âiate?
  Ne vedem cu bineee!

 13. ┼×i de ce nu func┼úioneaz─â ”un hardisc dintr-un nod al clusterului de baz─â de date, ba o component─â dintr-un sistem de r─âcire, ba un dispozitiv de comunica╚Ťie care face leg─âtura ├«ntre sistemul de produc╚Ťie ╚Öi sistemul de testare” pentru Cardul de s─ân─âtate??
  ”’Contractul dintre CNAS ╚Öi HP pentru validarea cardurilor de s─ân─âtate, semnat sub forma oficial─â de ÔÇŁserviciiÔÇŁ, a expirat la 31 decembrie 2015.”
  De ce?
  Pentru a mulge de la statu român mai mulţi bani!
  Cred c─â e o mic─â dovad─â aici:
  http://admin.stiripesurse.ro/media/image/201602/w800/media-145586515703005800.jpg

 14. Doamna sefa a DNA ori a stat mult si a cugetat, ori a fost sfatuita de sefii ei spirituali.
  Pana la urma nu DNA a descins acolo. Prea multe centre de putere si ce-i grav se calca pe picioare.

 15. Domnule Radu Tudor,

  eu am o nedumerire, in acest moment, aveti un contract valabil de inchiriere? Daca da, cand expira? Sau este pe perioada nedeterminata?

  Cu alte cuvinte, platiti chirie?

 16. Nu a trecut nici jumatate de ora de cind un post de radio, va spun si care (Europafm) relata despre reactia si ultima zicere a lui Kovesi, care zicere pe scurt spunea ca Antena 3 (Mihai Gadea, ieri seara) a OMIS o parte din interviul de ea dat in 2014 dupa condamnarea prof. Voiculescu. Omisune care dupa noua versiune a lui Kovesi v-ar avantaja si v-ar pozitiona drept victime al angrenajului in care sinteti prinsi acum.
  Drep care Kovesi va sesiza din nou CSM lovita fiind in sesnsibilitatea ei juridica. Simt multa amaraciune de fiecare data cind dusmanii si detractorii basisti, fara indoiala, ataca cu ferocitatea hienelor.
  Sunt siderata in a vedea cita ura si dezbinare razbate din comentariile celor ce gasesc un microfon la indemana.
  E socanta lipsa de solidarietate colegiala, de vointa de a jigni si a prezenta drept falsa si manipulatoare munca DVS. Ma disociez sufleteste, omeneste de atita ura si pofta de “Singe”, Sun multi dusmani basisti, incdredibil de agresivi in tot.
  Kovesi se alatura gastii ce dezonoreaza Romanii, ne ia pe toti de prosti pentru 100-a oara.

 17. Doamna Kovesi nu a spus decat adevarul, ceea ce este scris in lege. Noul Cod Civil in Art. 1777-1850 specifica ceea ce a spus ea, inclusiv hotararea judecatoreasca prin care s-a confiscat cladirea spune acelasi lucru. Aveti, in calitate de prezenti chiriasi fara datorii la stat, cu toate obligatiile ca locatar achitate, prioritate, atat la inchiriere, cat si la cumparare, daca acceptati sumele stabilite si solicitate de NOUL LOCATOR pe baza evaluarilor facute. Ca nu vor sa le faca explica cineva ÔÇŁDe ce?ÔÇŁ.
  Când statul a preluat cladire a preluat si obligatiile in care era implicata aceasta cladire.
  Presupunem prin absurd ( o metoda des folosita in matematica ) ca in cladirea respectiva s-ar fi aflat sediul ambasadei SUA, Rusiei, Germaniei, Angliei sau sediul UDMR-ului, al germanilor din Romania etc. Tot asa ar fi procedat Dl. Ciolos si subordonatii sai.
  In Senat acest premier sters, lipsit de coloana vertebrala n-a raspuns la nici o intrebare, a repetat doar ceea ce i s-a scris pe hartie, am respectat legea. Care lege? Legea spune clar ÔÇŁevacuarea fortata se face pe baza unei hotarari judecatoresti de evacuareÔÇŁ. Nu exista o astfel de hotarare.
  Obligatiile principale ale locatorului Art. 1.786
  Locatorul este tinut, chiar fara vreo stipulatie expresa:
  b) sa mentina bunul in stare corespunzatoare de folosinta pe toata durata locatiunii;
  c) sa asigure locatarului linistita si utila folosinta a bunului pe tot timpul locatiunii.
  Asta spune legea.
  L-ati laudat ca a mangaiat copilul unui militar cazut la datorie. Acest lucru il faceau si activistii pcr. Ce era sa faca , sa-i dea un dos de palma si pe urma sa spuna ca nu l-a lovit cu pumnul in gura? As fi curios sa aflu cum ar fi actionat daca acest copil l-ar fi intrebat de ce mi-ai redus pensia de urmas de la 80% la 65%, de ce imi dai doar 85% si nu 100%, tata si-a dat viata 100% nu doar 85%. N-avea motiv sa se poarte urat.
  Am ramas uimit de declaratia presedintelui CSM. Ca si premierul sters si lipsit de coloana vertebrala. Respect JUSTITIA, dar nu pot sa respect orice individ fie ca lucreaza in justitie, in armata,in presa etc.
  Regulamentele militare americane au un motto ÔÇ× ONOAREA inseamna puterea de a spune NUÔÇŁ. La o emisiune actorul D. Visan spunea ÔÇŁConducatorii nostri sunt lipsiti de STIMA DE SINEÔÇŁ. A avut dreptate, cei doi si multi altii pe care i-am vazut pe la alte televiziuni (pe Bodo, fost sef ANAF, parca asa-l cheama, de exemplu, asera la B1TV ). Ne conduc oameni care nu au nici ONOARE, nici STIMA DE SINE, care nu au ajuns la nivelul 4 pe scara Maslov, nu simt aceasta nevoie.
  Ei au ramas la primul nivel al piramidei lui A. Maslov: nevoia de mancare si bautura buna, case si vile cat mai multe, masini, femei (secretare, amante, escorte, neveste noi). Parca tot ANAF-ul prin sotia unuia se ocupa.
  Si acest popor care ar trebui platit cu 2 lei pe luna e nemultumit !. Gandire de DREAPTA sau de STANGA. Eu as adauga: o sapca, o salopeta si o pereche de tenisi si va fi RAIUL in Romania.
  Le au, le asiguram noi din contributia noastra.
  Propunerea mea e sa ramaneti pe loc si sa luptati pe cale juridica. Juristii si avocatii D-vs trebuie sa fie mult mai activi.
  Va sustin si va doresc succes!

     • Te rog sa specifici cine l-a mentionat pe Basescu mai sus.. cum ai ajuns la el?! :)) Gradul de penibilitate a fost depasit de voi de mult timp, Radu! Oricat ati incerca sa mintiti lumea cu declaratii scoase din context, nu veti reusi la nesfarsit. Acei oameni saraci cu duhul pe care ii targetati, pentru ca da.. pentru ei sunt articolele, au inceput sa ceara parearea copiilor si a nepotilor, la care nu ajungeti cu aceste montaje si articole low cost. Ar trebui sa reparcurgi codul de etica jurnalistica inainte sa te “iscalesti”.

    • Dragos, daca esti un tinar frumos, destept, netargetat de A3, sa fii sanatos, sincer vorbind.
     Nu accept insa definitia ta de “saraca cu duhul” …

     1 – Nu sunt saraca nici cu duhul dragu meu, nu sunt saraca nici la buzunar, daca ma intelegi, iti scriu din diaspora, celebra diaspora unde traiesc de 30 ani. Politica si dezbatere am mancat pe paine si pe aici, imi place sa inteleg si inteleg ca esti mai intai de toate, prost crescut sau needucat, altfel nu te-ai fi exprimat asa. Ma bucur ca de la A3 am aflat cu stupoare ca tara lasata a incaput pe mainile mafiei de orice fel.
     Sunt ingrozita de tot ce aud si vad de fiecare data cind petrec ceva timp in tara.
     Mai ai de invetat, fiule sau nepotule, daca socotesti ca normalitatea inseamna ce se vede. –

 18. Ce gluma proasta, tipic A3. Ce a zis Kovezi mai exact: “… poate inchiria sau NU”.

  Laura Codru┼úa K├Âvesi: Statul, prin Ministerul Finan┼úelor, poate prelungi contractul de ├«nchiriere, dac─â nu este expirat sau ├«nc─âlcat, dar poate s─â dispun─â ┼či evacuarea chiria┼čilor.

  • Dap, fix asta a spus. ­čÖé POATE inchiria (sau NU) nu este echivalent cu – TREBUIE sa inchirieze. Offf…sunt 2 optiuni aici: fie cei de la Antena 3 (toti) au sarit peste lectia de logica care se facea (pe vremuri) in clasa a 9-a, fie fac asta intentionat. Iar daca fac asta intentionat, vorbim de manipulare. ­čÖé Exista alte variante? Va rog, comentati obiectiv.

Leave a Reply