Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că atât partidul său, cât şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş premier după alegeri, iar platforma anunţată de acesta ea o vede ca pe startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru.

”Dacian Cioloş va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi, şi USR vom susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş şi cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru. Aşa o văd eu, rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că, de partea cealaltă, PSD defilează cu Liviu Dragnea prim-ministru.

Gorghiu a vorbit şi despre performanţele actualului Cabinet: ”Acest guvern a avut şi lucruri bune, a avut şi stângăcii, însă susţinerea noastră a fost constantă pentru Dacian Cioloş”.

Întrebată dacă are încredere în Dacian Cioloş, Alina Gorghiu a răspuns: ”Încredere e puţin spus, îmi asum acest parteneriat dacă şi domnul Dacian Cioloş îşi va dori”, a spus Gorghiu în emisiunea ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, duminică seară, la România TV, că PNL a trimis Primăriei Bucureşti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting în Piaţa Victoriei, sâmbăta viitoare, pentru susţinerea Guvernului tehnocrat, acţiune la care sunt aşteptate aproximativ 50.000 de persoane.

 

7 COMMENTS

 1. Cândva se auzise de ”grupul de presă Adamescu” plus alţii, vechime are şi ”grupul de la Cluj” în politica afaceristă. Nu m-ar mira ca acest material să fie un NUP sau ocolit cu evitări demne de cartea recordurilor! Ce ziceţi de acest material:
  **Se întâmplă în Republica de la Cluj
  Vasile Sălătioan, cu o mână votant de buget județean, cu una angajat la firma cu contracte fără sumă la stat**
  http://www.cotidianul.ro/vasile-salatioan-cu-o-mana-votant-de-buget-judetean-cu-una-angajat-la-firma-cu-contracte-fara-suma-la-stat-289579/
  🙂 🙂 Şi se lasă impresia de continuitate în afaceri politico-afaceriste cu ”demonii” plecaţi din politică în afaceri dar cu susţinere permanent politico-tehno !
  :)))) aşa să fie în tot Ardealul, în inima ţării ?

  • Au pus esalonul doi in fata, odrasele ” tehocrate “PDL-PNL.Au mai inventat o ” forta noua ” -USL care a declarat de la inceput ca e impotrva PSD si pentru PNL.
   DUPA alegeri vor fi o alianta cu…PMP !

 2. A mai spus doamna Firea : “sa stie bucurestenii din cauza cui li s-a ingreunat traficul” ….aceeasi grija obsesiva de a a se eschiva de raspundere….Daca doamna a aprobat mitingul….este si dansa parte la eveniment chiar si asa bucurestenii ar fi stiut nu trebuia sa vina cu precizari,suna ca acele comunicate de organe responsabile exasperate ale militienilor (nu devenisera parca politisti) din iunie 90 cand ii atentionau pe “oamenii de bine” ca Piata Universitatii era blocata pe un sens de circulatie seara chiar pe ambele … Generatiile se schimba propaganda si politicienii raman la fel.

 3. Ştire live la voi acum dimineaţă!
  – Ce zice acest bugetar, purtător de vorbe la INS ?
  Vladimir Alexandrescu: 25% se confruntă cu sărăcia şi 28% sărăcia minimă? Nu tot de la voi INS-ul a venit informaţia: românii se mulţumesc cu 800-1000 lei lunar şi că se descurcă cu brio! Nu cumva tot de la voi INS-ul a venit informaţia pe gura minstrei de finanţe: românii pot trăi cu 2 lei zilnic ! Trăiţi în pana prostului, tu/voi cu 2 lei zilnic sau 1000 lei pe lună să vedem dacă te/vă descurcaţi mincinosule/mincinoşilor! Ce minciuni oribile! Oare nu simţiţi minciunile în creierul vostru ?Nu vi se înceţoşează ochii şi creierii, bă mincinoşilor ? În statistici merge scris orice, vezi cazul Grecia minciuni în scris privind PIB-ul până la realitatea din teren, totuşi continuaţi cu minciunile în scris! Nu vă pocneşte capul şi strâmbat gurile cumva de atâta minciună non-stop ? Minţiţi cum respiraţi bă nemernicilor!

 4. Parteneriatul PNL-Iohannis-Ciolos exista de la constituirea acestui guvern tradator. Cei 50.000 anuntati pierd timpul, sau poate nu ! O pot face la vot.

 5. PNL+Uniunea Salvaţi Romania + câţiva din tehno-guvernul meu se vor la guvernare !!!
  Guvernul pentru care au trebuit sa moară oameni ca să puteţi fura !!!
  Guvernul din paraziţi, cu oameni care n-au realizat nimic la viaţa lor dar invăţaţi la trândaveală şi imbogăţire.
  Pană şi guralivul ipocrit Ghinea , cel care ar trebui bonificat de DNA şi justiţie cu cătuşe, se pregăteşte să candideze ! Adică Ghinea, ăsta pune condiţii USR-ului lui Soros şi PNL-ului că se va inscrie la ei in “partid” doar dacă Nicuşor împreună cu Clotilde vor garanta absorbţia de 0 (Zero) fonduri europene, rezultatul de necontestat al implementării “proiectului” Ciolos având la bază trimiterea la cele 6 case ???
  🙂 🙂 Wow!
  Ce Succes remarcabil !!!

Leave a Reply