Președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, în ediția de duminică seară a emisiunii Punctul de Întâlnire.

Radu Tudor a început discuția cu un experiment jurnalistic inedit, cu întrebări speciale din partea realizatorilor Antena 3 pentru președintele PNL.

Prima întrebare a arealizatorului Adrian Ursu a fost dacă PNL se va alia cu PMP, în ipoteza în care PMP poate asigura o majoritate în Parlament, în urma alegerilor.

Aici, Alina Gorghiu a fost tranșantă și a răspuns scurt: Nu.

A doua întrebare a lui Adrian Ursu s-a referit la o revenire a lui Crin Antonescu în politică, din partea PNL și Alina Gorghiu a recunoscut că a avut o discuție privată cu Crin Antonescu, exact pe acest subiect.

“Mi-aș fi dorit tare mult să îl văd activ în viața politică. Este opțiunea dânsului de a rămâne mai pe margine. Evident că i-am făcut invitația de a candida pe listele PNL. Este opțiunea dânsului, o respect.”

A treia întrebare a lui Adrian Ursu a fost dacă PNL are de gând să mărească salariile parlamentarilor. Iată răspunsul Alinei Gorghiu:

“Cât despre salarii, nu aș duce discuția deloc în derizoriu, discuția este foarte serioasă. Salariile în România, dacă vrei să ai un Parlament credibil, trebuie mărite. Administrația trebuie să fie eficientă, ca să nu stea să se gândească la diverse alte metode de a face bani. Dacă nici PNL nu va spune că este nevoie de salarii decente în administraie, să nu stea de dimineață până seară pe Facebook, înseamnă că nu mai suntem PNL. Salarii decente înseamnă că simți că ești preocupat de jobul tău.”

http://www.antena3.ro/politica/crin-antonescu-alegeri-alina-gorghiu-381448.html

10 COMMENTS

 1. Ce sa mai caute Crin Antonescu in politica din Romania? Nu a facut suficient? Nu suntem in situatia politica mizerabila din cauza lui? Avem nevoie din nou de tradarile si vanzarile lui?
  Fereasca-ne Dumnezeu de asemenea maimutoi…

  • @Moanta – Stii tu exact cum a vandut el lucruri… Lasa ca au ce cauta mediocrii aia + penalii oldschool.. la toate taberele.. Nici un politician de 50 de ani incoace nu a avut verbul lui Antonescu …Mie unuia mi-e dor sa vad un om care vorbeste asa de bine

  • Da, ne-a ferit D-zeu de maimutoi si ne-a procopsit cu aceasta maimuță,care e mult mai toxică decat chiar si băsescu..
   Pai nu?

 2. ” dacă vrei să ai un Parlament credibil, trebuie mărite. ”
  Credibilitatea unui Parlament se castiga prin salariile parlamentarilor majorate ? wow! hai lasa-ma! uimitor!
  Nu salariile marite va dau credibilitate, esti dusa Gorghiu! VARZA! Da, romanii nu aveau incredere in Parlament pentru ca parlamentarii ,”SARACI” , ce mila ne este, au salarii prea mici, exact de asta! bai cat TUPEU!

  ” Dacă nici PNL nu va spune că este nevoie de salarii decente în administraie, să nu stea de dimineață până seară pe Facebook, înseamnă că nu mai suntem PNL. Salarii decente înseamnă că simți că ești preocupat de jobul tău.”
  In administratie ?unde sunt pusi in general tot felul de prieteni si neamuri ai parlamentarilor? Sa se tina si astia de mana cu parlamentarii care se joaca pe laptop, tableta…..
  Sa va ocupati de salariile si pensiile poporului -a majoritatii, nu de imbuibatii vostri care o duc regeste!
  10 ani ar trebui Parlamentarii sa munceasca GRATIS! pentru mizeria in care a ajuns Romania azi si in saracia in care sunt romanii! Ultimul loc in Europa,da?! Sa va fie RUSINE! Dar pentru asta trebuie sa ai obraz, niciunul nu aveti!

 3. Sunt oferte en-gros pe piaţă, asta nu înseamnă că vor fi şi cumpărate pentru consum! Sunt prea toxice după expirare pentru achiziţii !Somn mai avem şi noi, gură mare pentru scandal e din plin pe micile ecrane, mai tare ca în mahalaua vecinilor de cartier, plângăceală de neputinţă găsim la CARPensionari neajutoraţi şi în spitale la bolnavi, chiul putem trage şi noi de la prezenţa pe micile ecrane zilnic şi de la vot la alegeri, manipulare găsim peste tot doar dacă suntem naivi !
  Mulţumesc, şi-a atras eşecul când tocmai nu trebuia!

  • Pe aia noi scoate-i tu si pune-i unde trebuie. Crede-ma, din vorbe toate-s usoare cand treci la concret este extrem de dificil si asta nu numai politica in orice activitate, am oarece experienta pe campia asta a vietii.

   Nu cred ca dl. Antonescu sa va mai intoarce in politica, doar daca i se va permite. Iesirea acestuia din “joc” au avut la baza mize importante.

 4. ce misto! ce filosofie! Romania lucrului bine facut:
  “Administrația trebuie să fie eficientă, ca să nu stea să se gândească la diverse alte metode de a face bani.”
  Suna a santaj… adica, ne luam noi citi bani vrem de la buget, legal, ca sa nu ne mai obosim sa-i furam.
  De ce merge metoda asta numai pentru parazitii de politicieni, de ce nu merge si pentru profesori, doctori, etc?

 5. Ocazia pierduta nu se mai prezinta. C.A. a facut tot ce era posibil pentru a deveni necredibil, tot ce putea sa frizeze tradarea unui proiect credibil, fezabil , USL-ul fondat in 2012.
  Trenul albastru trece o singura data, se opreste putin, daca il pierzi e “forever”. Asta e cazul lui C.A.
  Nu va mai putea, in opinia mea , sa convinga pe nimeni de nimic. Pacat!.-

Leave a Reply