Potrivit publicatiei Lumea justitiei, judecatoarea Camelia Bogdan de la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti ii cere presedintelui CSM, judecatorul Mircea Aron, sa sesizeze organul de urmarire penala competent cu privire la inspectorul sef al Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru, pe motiv ca acesta din urma a omis sa specifice in declaratia de avere faptul ca, atentie, este membru al Francmasoneriei, aspect care ar incalca prevederile art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004. In doua adrese transmise atat sefului CSM, cat si inspectorului sef al Inspectiei Judiciare, Camelia Bogdan cere sa se clarifice apartenenta lui Lucian Netejoru la Francmasonerie, solicitand obtinerea unei adrese de la Marea Loja Nationala in care sa fie specificate aceste aspecte. Totodata, judecatoarea Bogdan apreciaza ca se impune sesizarea Agentiei Nationale de Integritate in vederea indentificarii unor potentiale incompatibilitati intre calitatea de magistrat si cea de membru al unei organizatii oculte. Aceasta din urma solicitare este intemeiata pe faptul ca la acest moment, asa cum se arata in adrese, judecatoarea Bogdan nu detine date care sa ateste daca in prezent domnul Inspector-sef este mason in activitate sau in adormire si nici care au fost/sunt indatoririle sale in cadrul Masoneriei.

In sustinerea argumentelor sale, judecatoarea Camelia Bogdan afirma ca inspectorul sef, Lucian Netejoru, este membru in Asociatia Romana pentru Clubul de la Roma (ARCOR), unde figureaza cu aceeasi calitate si “condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin Oprescu”. Acesta ar fi si motivul, in opinia judecatoarei Bogdan, pentru care Netejoru “nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu”.

Nu in ultimul rand, Camelia Bogdan de la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti il roaga pe seful CSM sa verifice care este “pozitia lui Lucian Netejoru in Marea Loja Nationala, filiala Giurgiu, in perioada in care a activat ca presedinte al Tribunalului Giurgiu, cu rugamintea de a verifica si in ce masura si-a completat in mod corespunzator declaratia de interese.

Aceasta din urma solicitare vine dupa ce Bogdan a constatat o apropiere intre Lucian Netejoru si site-ul Antena 3!

Citand site-ul graph.tips, Camelia Bogdan sustine ca “se pot observa comentariile domnului Inspector-Sef Lucian Netejoru la postarea domnului jurnalist ANTENA, Mihai Morar din 10 iulie 2013, respectiv:

Mihai Morar: Corpul meu are 39 de grade. Mi-e dor de zilele cand nisipul atinge temperatura asta. Iar mie cand mi-e dor, mi-e dor.

Lucian Netejoru Trece si dorul ti se va ostoi. Sigur vei avea apoi un alt dor ca asa suntem noi, oamenii. Oricum, vezi sa te faci bine si lasa bolile boieresti de vara”.

Acest dialog ar releva, in opinia judecatoarei CAB, tonul “extrem de cordial” pe care Netejoru il are cu prezentatorul Tv Mihai Morar.

Prezentam in continuare prima adresa transmisa de Camelia Bogdan presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Mircea Aron, si Inspectorului-sef, judecatorul Lucian Netejoru:

Stimate Domnule Inspector-Sef,

Stimate Domnule PRESEDINTE A CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII,

Va reiterez respectuoasa rugaminte sa-mi comunicati in copie scan pe e-mail, conform disp art 158 C.pr.civ., rezolutiile din 16.06 si 24.06…eu sunt putin ocupata cu prezentarea Ghidului privind investigatiile financiare in cauze transnationale cu componenta de recuperare a produsului infractiunii, dar solicitarea de a publica un punct de vedere cu privire la actiunea mea disciplinara mi-a fost adresata prin BIRP..

Eu voi fi joi si vineri la conferinta finala, stiu ca in trecut am lasat sa planeze asupra Inspectiei Judiciare si domnului vicepresedinte Gradinaru (n.r. – vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti, judecatorul Daniel Gradinaru) ca au comunicat stenograma sedintei prezidate de mine in 1.07.2014 portalului luju savarsind infractiunea de divulgare de informatii nedestinate publicitatii, apect adus la cunostinta DNA si a Parchetului General si neverificat pana in prezentimi rezerv dreptul sa formulez o plangere penala, dar aveti acceptul meu sa comunicati portalului luju orice material legat de cea de-a patra mea cercetare disciplinara, mai ales ca v-ati folosit de acest site ca sa publicati materiale false utilizate impotriva mea in cercetarile disciplinare, supunand societatii beneficar real al portalului luju unei posibile urmariri penale privind savarsirea infractiunii de fals intelectual prev.de art.321 C.pen.

Dar, avand in vedere ca sesizarea mea a avut loc prin BIRP CAB, va invit sa aduceti la cunostinta publicului rezolutia prin care ati infirmat rezolutia doamnelor inspector de respingere a sesizarii Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara..precum si rezolutia doamnelor inspector de respingere a sesizarii Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din 16 06 2016…orice tergiversare in solutionarea prezentei actiuni disciplinare va fi valorificata ca un act material distinct al savarsirii infractiunii de abuz in servciu, prev.si ped.de art 297 C.pen…

Nu in ultimul rand, va rog sa clarifcati public apartenenta la Francmasonerie a domnului Inspector-sef si nedeclarea aspectului in declaratia de interese, contrar prevederilor art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004…si sa confirmati ca verificati si apropierea domnului Inspector-sef de site-ul ANTENA 3, eu luand cunostinta de cea de-a 4-a cercetare disciplinara inceputa in 31.03.2016 de-abia in11.03.2016…conform graph.tips..,.se pot observa comentariile domnului Inspector-Sef Lucian Netejoru la postarea domnului jurnalist ANTENA, Mihai Morar din 10 iulie 2013, respectiv:

Mihai Morar: Corpul meu are 39 de grade. Mi-e dor de zilele cand nisipul atinge temperatura asta. Iar mie cand mi-e dor, mi-e dor.

Lucian Netejoru Trece si dorul ti se va ostoi. Sigur vei avea apoi un alt dor ca asa suntem noi, oamenii. Oricum, vezi sa te faci bine si lasa bolile boieresti de vara.

10 de julio de 2013 a las 13:12

Comentariile se pot observa utilizand open.source.ul graph.tips, fiind identificate la adresa:https://www.facebook.com/search/100001233870053/stories-commented

Tonul extrem de cordial si conversatia ma indeamna sa va adresez respectuoasa rugaminte sa verificam pozitia domnului Lucian Netejoru in fapt si in drept in MAREA LOJA NATIONALA, filiala Giurgiu, in perioada in care a activat ca presedinte al Tribunalului Giurgiu, cu rugamintea de a verifica si in ce masura si-a compltetat in mod corespunzator declaratia de interese.

Cu deosebit respect, va adresez respectuoasa rugaminte sa administrati in cadrul probei cu inscrisuri o adresa la Marea Loja Nationala pentru verificarea tuturor aceste aspecte.

Totodata, apreciez ca se impune sesizarea Agentiei Nationale de Integritate privind verificarea unor potentiale incompatibilitati intre calitatea de magistrat si calitatea de membru unei organizatii oculte (neavand date daca in prezent domnul Inspector-sef este mason in activitate sau in adormire si nici care au fost/sunt indatoririle sale in cadrul Masoneriei).

Apreciez ca aspectul are relevanta de vreme ce din accesarea surselor deschise:http://www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania-230178/ am constat ca printre membrii ARCOR figureaza si condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin OPRESCU. Or, domnul Inspector-sef nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu.
Va multumesc si va rog sa primiti expresia intregii mele consideratii.
Cu deosebita recunostinta,
Camelia Bogda
n”.

Prezentam in continuarea cea de-a doua adresa transmisa de judecatoarea Camelia Bogdan presedintelui CSM judecatorul Mircea Aron:

Stimate Domnule Presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii,
Cu deosebit respect va rog sa-mi precizez solicitarea adresata in sensul ca va adresez respectuoasa rugaminte sa adresati respectuoasa rugaminte sa sesizati organul de urmarire penala competent in vederea verificarii omisiunii din declaratia de avere a domnului Inspector-sef Lucian Netejoru a apartenentei la Francmasonerie, contrar prevederilor art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004.
Avand in vedere ca din accesarea surselor deschise: http://www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania-230178/ am constat ca printre membrii ARCOR figureaza si condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin OPRESCU, iar domnul Inspector-sef nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu, coroborat cu sesizarea in vederea exercitarii actiunii disciplinare impotriva mea a Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara prin savarsirea infractiunii prev.de art.297 C.pen, trecand peste autoritatea unui act administrativ cu putere de lege – raportul de evaluare al ANI-apreciez ca ar putea fi atrasa comepetenta DNA si, pe de alta parte, ca nu se impune tergiversarea discutarii cererii mele de aparare a reputatie
i.
Clarificarea aspectelor legate de omisiunea din declaratia de avere a domnului Inspector-sef Lucian Netejoru a apartenentei la Francmasonerie, contrar prevederilor art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004 imi sunt insa necesare in vederea formularii intampinarii in procedura disciplinara.
In drept, invoc disp.art.267 C.pen.

12 COMMENTS

  • Pe mine ma intereseaza daca Camelia Bogdan inoata sase ore ca Monica Macovei si tot ca ea daca sare de pe trambulina olimpica de schi cand merge in Norvegia.
   Fabulos intreviul cu MM prezentat de Mircea Badea acum doua nopti. Asemenea fantasmagorii chiar nu am mai auzit. Si aia de la UE si ambasada americana se informau de la ea. Oau !

 1. OK, femeia e deranjata grav ceea ce face ca toate deciziile aberante luate ca judecător sa fie “explicabile”, cand va veni vremea ca șefii ei sa dea explicații pentru menținerea in slujba a unui astfel de personaj. Ce e mai ciudat este ca, păstrând proporțiile, nici madam Koveși nu pare sa se simtă mai bine-si ea vede dușmani peste tot, ca sa nu mai vorbim de elementele “oculte” care-i invadează viața privată (Mossad si SIE). Si daca amazoana DNA se teme de “ocult” cine oare a mai rămas cap limpede in Justiția romana?

 2. Citez un pasaj din material:
  ””…se pot observa comentariile domnului Inspector-Sef Lucian Netejoru la postarea domnului jurnalist ANTENA, Mihai Morar din 10 iulie 2013, respectiv:
  Mihai Morar: Corpul meu are 39 de grade. Mi-e dor de zilele cand nisipul atinge temperatura asta. Iar mie cand mi-e dor, mi-e dor.
  Lucian Netejoru Trece si dorul ti se va ostoi. Sigur vei avea apoi un alt dor ca asa suntem noi, oamenii. Oricum, vezi sa te faci bine si lasa bolile boieresti de vara.””
  Întrebare:
  – Acel personaj care a comentat la postarea respectivă înainte de toate, nu este OM?
  – Nu are dreptul, sau nu are voie să comenteze glume, sau să-şi spună părerea la ceea ce citeşte?
  – Înainte de a fi Inspector.şef, nu cumva era OM şi încă este un Om ?
  Funcţia este doar la locul de muncă ! În rest eşti om obişnuit !
  Nu ai lipită funcţia sau diplomele pe frunte sau agăţate de gât ca să te strige omul după funcţie lşi diplome! Mă tem că aceşti indivizi/individe nu se mai respectă ca OM! Nu mai ştiu ce înseamnă omenia şi viaţa reală de când cu ”apărarea instituţiei prin confuzie conştientă cu greşelile făcute intenţionat sau nu în funcţia respectivă”!
  PS. Să nu se simtă nimeni jicnit, nu este jicnire sau dezonoare! Este realitatea practicată de mine cu oricine care se crede cel mai cel sau cea mai cea! Când voi veni la biroul tău şi voi bate la uşă, mă voi adresa cu funcţia sau studiile pe care le ai!
  Zilnic pe stradă sau în oraş ori în magazine eşti om obişnuit, în faţa blocului eşti vecinul de bloc în capot sau şpilhozi în faţa blocului, sau la mare în chiloţi! Cui nu-i convine titulatura, să-şi lipească funcţia şi diplomele pe frunte sau să şi le agaţe de gât !
  Nu e nicio jicnire!

 3. Pai masoneria nu e o organizatie publica bai nene, nu este oficiala, recunoscuta si autorizata de institutiile vreunui stat. Asta e chiar dilie, ce mama dreac? Adica daca sunt membru al unui club de golf, sau bridge, darts, sah, canotaj amatori etc, in afara orelor de program, asta este ceva cu totul fatal pentru statul roman? Daca sunt filatelist la mine acasa in timpul liber si sunt si judecator, asta e ceva conflictual dpdv. profesional? Pe bune acum!

  Mai grav mie mi se pare ca generalul Victor Atanasie Stanculescu era mason, ca daca generalii armatei tale au ajuns sa fie membrii unei alte organizatii care are interese altele decat cele ale armatei sau ale statului din care face parte armata pe care o conduci, asta e nasol! Daca pana si generalii armatei ajung sa fie membrii unei organizatii cu interese proprii, atunci cine mama dreac sa te mai apere?!

  Dar bineinteles, asta n-a deranjat-o pe marele judecator, adica pe bretonata asta cam nasoala! Ea de fapt avea niste vendete personale, nu ca o rodea morala, corectitudinea sau legea!

  Of, of, vai de tara si de sorgintea noastra, in ce hal am ajuns! Circ national!

 4. Bai nene, la noi in tara Popescu Piedone, Marean Vanghelie si specialistul acela ezoterico-geto-trac de Codul lui NeOneste (Oreste) erau masoni!

  Prin Anglia daca se uita ca la noi unii au ajuns sa aiba grad 33 de mare maestru in masonerie, pe aia ii apuca somnul ca la ei dupa o viata si abia de ajung pe la 20 si ceva!

  Asa incat, daca te uiti la ce a ajuns masoneria iti dai seama cam ce relevanta ar putea avea ca vreunii de la noi au ajuns sau nu masoni!

  P.S. Mai era unul mai demult care vindea carti prin pasaj pe la universitate, purta o palarie si avea o taraba acolo, pana si ala avea insigna de mason la rever! Asa incat, cred ca deja cuvintele sunt de prisos!

  Camelia Bogdan aia, o sluga, o bizarerie umana dupa chipul si asemanarea stapanului ei, Sticle! Ala a lansat moda in randul fitilistelor pe care le promova el la o inspiratie bahica, din astea blonde bretonate si care de fapt sunt cam nasoale si la fizic si la suflet, ca erau selectionate la alcool! Pa, pa!

 5. Eu as solicita respectuos celor in drept sa o mature pe respectuoasa din postul in care comite abuz după abuz de ne-a umplut de respect pe toți fata de minunatul stat de drept(sau de stâng,cine sa mai știe)-dar ce spun eu,ne-a împroșcat cu atâta respect de ne-a îngrețoșat pe toți!

 6. Bruxelles, ma Belle, sa ti-o-nfig direct in el!
  Ia d-acilea anticoruptie, adormi-v-ar si trazni-v-ar!
  https://www.youtube.com/watch?v=PzrxvpG2_Sk
  Ia d-acilea proba de anorexica decolorata satula de ofilite si credula ca din pozitia de primareasa alea or sa ramana tari!
  Or sa ramana, madam!
  Daca dai cevasilea!

 7. Multi oameni sunt deranjati la caput. Grav este acesti oameni ne influenteaza destinul sau ne hotarasc soarta.

 8. Stimata tovarasa, camelia basan, membra de seama a francbretoneriei romane are nevoie de medicamente.daca isi da bretonul ala intr o parte se poate observa inscriptia si sigla Sri.

 9. Aceasta femeie ne intareste concluzia ca toti magistrati trebuie sa aiba certificat ca a trecut pe la un psiholog sau in unele cazuri psihatru si ca pot exercita munca pe un post de magistrat . Sunt prea multe cazuri cu greseli in justitie ,ne demonstreaza deciziile CRDO si puscariile pline pentru nimicuri sau dosare politice ca pe timpul stalinizari . JUstitia romana este impinsa in derizoriu din cauza multor dosare nerezolvate , trevigersate, amanate in nestire, tinute ca amenintare politica,inventate politic,lupta impotriva coruptiei s-a transformat in lupta contra adversarilor politici sau prieteni de furt, denunturi si stenograme,???? .

Leave a Reply