Jurnalistul Adina Anghelescu a publicat un editorial extrem de relevant in publicatia Lumea justitiei despre procurorul arestat Emilian Eva.

http://www.luju.ro/opinii/editorial/eva-si-paradisul-pierdut-chestii-nestiute

Cand Dumnezeu i-a facut pe Adam si Eva, le-a spus sa manance din roadele tuturor pomilor din Rai, in afara de unul. Eva a gresit. A rupt, lacoma, curioasa si increzatoare in sasaitul Sarpelui, un mar din Pomul interzis. L-a ispitit, apoi, si pe Adam si uite-asa, judecati la urgenta, cei doi au primit pedeapsa divina: izgonirea din Rai.

Cu procurorul Eva, parte din sistemul de forta al lui Traian Basescu, se intampla azi cam la fel. Dupa ce, o vreme, Eva a crezut ca protectia pamanteana data de fostul sef Daniel Morar e eterna si indestructibila, uitand de patania Evei cea biblica, Eva-procurorul a “muscat” din roadele altora cu atata rapacitate incat s-a trezit izgonit din raiul pe care si-l crease cu atata perseverenta, ani de-a randul. Eva are timp acum sa mediteze la tot ce a facut si la raul pe care l-a pricinuit altora de cand a ajuns unealta Sarpelui cu mai multe infatisari: Basescu, Morar, Tulus… Nu la ce a agonisit, cat si cum, caci asta stie bine si va afla si lumea dupa ce se va finaliza ancheta de la DNA, ci la raul imens pe care l-a pricinuit altora cand a cazut in ispita celui viclean.

Unii magistrati, care i-au fost colegi lui Eva, nu-si pot explica in ce moment a luat-o Eva razna. Deunazi, un judecator mi-a spus ca si-l aminteste din anul 4 de facultate, cand Eva facea si anul 3 si anul 4 intr-un singur an, si in acelasi timp facea si ultimul an de la facultatea de electronica sau electrotehnica (ce mai conteaza!). Apoi, l-a mai intalnit la definitivat, cand Eva a aparut in uniforma de procuror militar si parea a fi devenit mare smecher, cu muschii incordati sub haina militara.

La Parchetul Militar de la Iasi, Eva a dat-o-n bara rau. Ce credeti ca a facut? A vandut toata aparatura laboratorului propriu de criminalistica, fara sa spuna vreunui superior. Povestea mi-a fost confirmata de fostul sef al Parchetelor Militare, generalul Dan Voinea, care si-a amintit cat de suparat a fost atunci pe Eva Emilian. Pe urma, Eva a trecut in civilie. Si da-i, si rupe!

In timp, Eva a ajuns sa fie supranumit prin unele publicatii iesene “Catani de Iasi”. De ce, mi-a fost greu sa inteleg, in conditiile in care sunt sute de procurori veritabili, profesionisti, care nu au avut parte de astfel de laude jurnalistice. In fine, acelasi procuror, despre care se stie ca a avut achitari cat cuprinde, a ajuns, un timp, la DNA. Era in vremea lui Daniel Morar si fix in perioada in care era mare nevoie de un “yesman” care sa creeze un rechizitoriu din nimic si sa-l infunde pe profesorul Dan Voiculescu, inamicul numarul 1 al lui Traian Basescu. Si acesta a fost Eva. In anul de gratie 2008. Nu are sens sa mai explic cum a ajuns Eva sa trimita in fata instantei 12 oameni pe un probatoriu fara probe directe si cu un raport de constatare gonflat la cerere si depus “la oferta” pentru o instanta “dedicata” executiei inculpatilor din dosarul “Telepatia”. S-au scris mii de pagini, s-au pronuntat avocati de marca, analisti si jurnalisti care chiar cunosc dosarul din scoarta-n scoarta. Intrebarea este: unde s-a rupt “lantul de iubire” pentru Eva? Raspunsul e simplu: nici n-a existat. A existat doar un timp in care Eva avea sa devina un instrument bun la transat destine. Un “cutit” cu care au fost taiate bucati de libertate, de sanatate, din viata unor incomozi ai lui sau ai “tatucului” vremelnic al Cotrocenilor.

Daca azi Eva si-a pierdut propriul Paradis pe mana lui, acest “Catani” contrafacut, care in loc sa infunde adevaratii corupti si-a creat o caracatita personala pentru a trai bine (dupa indemnul fostului carmaci al patriei), are acum destul timp sa se gandeasca la oameni ale caror vieti si libertati au stat in/la mana lui. Dupa cum urmeaza:

Dan Voiculescu, Gheorghe Mencinicopschi, Corneliu Popa, Catalin Sandu Jean, Sorin Pantis, Vlad Savulescu, Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu, Flavius Pop, Ene Vica (dosarul ICA); Dragomir Tomaseschi, Cristian Angheluta (dosar in care a facut interceptari abuzive); Petru Milatinovici (dosarul Alcoolul, decedat inainte de finalizarea procesului), Lenuta Milatinovici (sora lui Petru Milatinovici (decedata in timpul procesului fratelui sau);

Lor li se adauga o lista mare de achitati, tarati pe la interogatorii si procese ani de-a randul. Dar ce Inspectie Judiciara sa faca o verificare a intregii activitati de procuror a lui Eva Emilian cand, dinspre aceasta institutie rar s-a intamplat sa vina rapoarte care sa treaca de CSM si sa duca la excluderea unor magistrati la prima grava abatere, adica inainte ca unii dintre ei sa recidiveze intr-un banditism judiciar de neimaginat?

Inchei, imaginandu-mi-l pe Eva in celula cu profesorul Mencinicopschi. Telepatic zic ca se poate de pe acum…

PS- Din sfaturile Sfintilor Parinti am retinut unul pe care niciun magistrat nu ar trebui sa il uite: “Celui ce nu stie sa deosebeasca binele de rau nu-i este ingaduit a judeca pe cei buni sau pe cei rai”.

8 COMMENTS

 1. Mai vinovati decat procurorul Eva sunt JUDECATORII.
  Pai daca vine un procuror si spune niste aberatii si ticalosii in dosar judecatorul ala de ce mai e acolo?? De bou sa se uita ca vaca la el?
  Afirmatiile unui procuror trebuie probate. Daca se ajunge la o aberatie judiciara e VINA JUDEACATORULUI care ori e incompetent ori ticalos intr-o conspiratie cu procurorul.

  Hai sa nu-i mai protejam pe judecatori ca ei sunt si mai rai ca procurorii prin lasitate si ticalosie.
  Procurorul acuza pe inculpat asta e treaba lui.
  Avocatul apara pe inculpat asta e treaba lui.
  JUDEACTORUL este cel care poarta responsabilitatea si care trebuie sa caute adevarul. Evident foarte multi in Romania nu fac asta.

 2. Ceea ce arătaţi este problema reală a celor care sunt în domeniu şi care poate distruge un popor!
  Aici caz de înşelătorie obligatorie prin lege ! Cum dreacu voi perindaţilor la guvernare impuneţi şi obligaţi omul să plătească bani de care nici nu se va mai auzi de ei! Cum dreacu voi perindaţilor faceţi o lege strict pentru a fura şi înşela omul! Băi scîrbelor, la ce aţi obligat proprietarii să-şi asigure casele pentru calamităţi dacă nu aveţi societăţi atestate pe domeniu???
  UITE AICI UN PARAGRAF DINTRUN ARTICOL DEMN DE PERINDAŢII HOŢI ŞI MINCINOŞI DE 25 DE ANI DE ZILE LA GUVERNARE!!!
  **Singura societate care ar îndeplini cerințele de solvabilitate Solvency II în cazul unui cutremut major este ING, însă asigurătorul oferă numai polițe de asigurări de viață. Prin urmare, nicio companie de asigurări de locuințe de pe piață nu îndeplinește la ora actuala cerințele necesare.
  De asemenea, s-a realizat o evaluare pe baza unor scenarii financiare şi economice, mai puţin severă, care a relavat că patru dintre societăţi îndeplinesc rata cerinţei de capital de solvabilitate. Acestea sunt: Omniasig, Generali, ING și Allianz. **
  DOAR GUVERNANŢII ŞTIU CE FAC BAZÎNDU-SE PE HOŢI ŞI ESCROCI PE TERMEN LUNG PENTRU A SE ÎMBOGĂŢI PE SPATELE OMULUI DE RÎND!!! SIKTIR ORDINARILOR!

 3. Dl Saftoiu delireaza , din lipsa de argumente . De fapt , PNL-ul a cistigat prin USL posturi nesperat de multe si acest lucru le-a dat “curajul” sa creada ca e momentul sa profite de acea pozitie nesperata (ca numar de posturi !) si au tradat USL-ul , apoi s-au aliat in cel mai nereusinat mod cu un partid de ticalosi . In concluzie , tot ce spune Saftoiu este penibil si gaunos

 4. Nu pare a fi o greseala din partea lui Ponta ci mai de graba o strategie de a asigura continuitatea unitatii PSD,pentru ca agresiunea de politie politica la adresa lui Ponta prin folosirea justitiei in scopuri mafiote de complotistii iohannisti pepeeisti si de pradutorii tarii aflati in spatele lor,nu urmaresc doar distrugerea lui Ponta si sa puna ghearele lor de hoti,corupti,evazionisti si criminali pe guvernarea tarii si banii de la buget ci urmaresc toti ticalosii astia si destructurarea si distrugerea PSD-ului,asfel ca sa ramana tara in ghiarele partidului unic,tradator si pepeeist in frunte cu TATUCA IUBITORUL DRUJBELOR iohannis si asfel tara sa ajunga aservita total putorilor conservatoare occidentale fara nicio opozitie reala si nationala ca astfel sa ne bage si mai adanc in “masina de tocat” in care a fost bagata si Grecia.Oricum romanasii se vor trezi doar cand vor fi luati de smecheri in stapanire “ca datornici” cu sate si orase cu tot, ca tot ne prelucrau unii cum ca “romanii nu au vocatie de propietari”. CE ESTE DE REMARCAT ESTE FAPTUL CA PRIETENUL DRUJBELOR, IOHANNIS ESTE ATAT DE OCUPAT CU COMPLOTUL IMPOTRIVA LUI PONTA INCAT NU ARE TIMP SA SEMNEZE UN DECRET DE NUMIRE A NOULUI MINISTRU PENTRU TRANSPORTURI.NU ISI FACE TREABA,ESTE IN GREVA NEDECLARATA SAU CHIULESTE, DAR VREA SALARIU TRIPLAT.IOHANNIS,PRIETENUL DRUJBELOR ESTE IN GREVA SAU CHIULESTE SI IN CAZUL ACESTA PONTA,SEFUL LUI, CEL CARE II PLATESTE LUI IOHANNIS SALARIU,AR TREBUI SA II TAIE ASTUIA SALARIUL DE TOT, PENTRU CA NU ISI FACE TREABA. PONTA,TAIE-I SALARIUL LUI IOHANNIS CACI ALA ESTE IN GREVA NEDECLARATA SAU CHIULESTE!!! RISIPESTI BANII TARII PLATIND UN CHIULANGIU. Actiunile mafiote anti-Ponta s-au reluat masiv si de urgenta.Asta arata ca iohannis,Prietenul Drujbelor si intreaga lui gasca de “demnitari” care tocmai ce isi facusera planuri de vacanta pe baza triplarii de salarii,sunt foarte furiosi ca Ponta inculpatul amarat si sluga care trebuie sa le asigure lor banetul zilnic,s-a revoltat,misca in front si vrea sa le anuleze triplarea marafetilor.Si atunci l-au adus mort,copt, in carje la dna, ca sa vada el cu ce dumnezei incearca fraierul sa se puna.Pentru ca este fraier ca nu le taie toate fondurile si multe altele, smecherasilor care manipuleaza prin institutiile statului,caci toti,in afara de guvern, isi tot arata muschi dupa cum au ei chef si interese ascunse,Daca basisto-iohannisti au pus-o de BAL FOLOSINDU-SE DE INSTITUTIILE STATULUI,pai BAL SA FIE. CEL MAI VIRTUOS ESTE IOHANNIS,PRIETENUL DRUJBELOR.La mititica s-o gasi un pat confortabil si pe masura lui. Chiar si din acest comunicat se vede unde “preparatorii” comit mistificarea ca sa le iasa povestea dorita.Intelegerea intre cele doua case de avocatura este clara,cu plata lunara in SUMA FIXA,deci indiferent ce activitate se poate produce pe parcurs sau chiar si pentru cazul in care nu se iveste nimic.Intelegerea nu este facuta cu plata pentru “cantitatea” de activitate dupa cum vrea procurorul sa strambe realitatea.Deci in mod real este vorba de un simplu contract de asistenta juridica,asa cum sunt perfectate si intre mii de firme si case de avocatura.Asfel si in cazul acesta Ponta si-a incasat banii perfect legal pentru asistenta juridica si nu pentru “presupusele activitati” asa cum sugereaza comunicatul,activitati care puteau sau nu sa existe pe parcursul perioadei de asistenta.In ce priveste prestatia de activitate reala din partea lui Ponta pentru firma lui Sova,deci intre doua firme private nu este treaba DNA,decat,cel mult,daca macar acuzatiile de ceva coruptie in cazul Sova ar sta in picioare,dar si acolo acuzatiile sunt aiuristice,kiovesistii fortand sa scoata si acolo de un caz de coruptie.Adica un avocat este corupt(???),fiindca a fost platit pentru ca a castigat trei procese importante pentru Complexul Rovinari, procese prin care a reusit sa protejeze interesele clientului si sa le aduca niste bani cand erau in pragul falimentului,banii lor pe care Electrica datornica nu vroia sa ii plateasca,Electrica unde capusau si trageau sforile penelistii Atanasiu,Gorghiu si ta’su,bani pe care altfel aia de la Rovinari nu i-ar mai fi vazut niciodata? Bai Oaie,ce scriu astia in fituica asta este de inspiratie basista pura si nestirbita,scrisa probabil de Basescu calare pe calutul lui in colaborare cu Iohannis calare pe vaca aia portocalie.Si toata vrajeala este atat de sovietica incat baga in invidie si mumia lui Lenin de la Moscova.Baga niste lozinci pentru fraieri cum ca procurori si judecatori pot fi trasi… in teorie si in practica;hai pa!Sa nu care cumva Parlamentul sa modifice ceva,ca-i jale.Dupa care trec la atacurile ce sunt cu adevarat importante pentru ei.Adica astia se dau aparatori ai jurnalismului dar de fapt,bagand vrajeala la adresa patronilor si aia persecutati si porcaiti prin justitia lor zisa “independenta” asfel ca sa fie compromisi(mai baga si prejudiciul ala masluit cica facut de Voiculescu pentru o bucata de teren concesionat si niste cladiri vechi),ataca posturile care au spus cel mai mult adevarul despre ce se intampla in tara asta,comparativ cu posturile total servile si fara nicio indoiala pupinbasisto-iohanniste pana la turbare.Pai cine ataca presa,bai Soviet Suprem? Antena 3 ar trebui sa protesteze pentru atacurile ce au aruncat astia pe fituica lor. Da OAIE,dar tupeu si obraz de talpa mai gros decat Iohannis nu s-a mai pomenit.Asta il depaseste si pe Basescu.Putregaiul asta nici nu s-a instalat bine si a inceput sa bage strambe si sa arunce cu rahat in ventilator cu declaratii nefondate despre guvernul de drept al tarii,un guvern cu cele mai bune rezultate din toata Europa.Baga de asemenea non stop atacuri catre Parlament si imunitatea parlamentara dar de imunitatea lui nu zice nimic caci brusc uita traducerea.Un nemernic care falfaie el “lupta cu coruptia” dar care manipuleaza DNA-ul impotriva celor care ii stau in cale in timp ce isi protejeaza penalii sustinatori ai lui,apara abuzurile lui Stanciu si Kovesi contra unui cetatean oarecare,apara interesele praduitorilor de paduri si pune la cale lovituri de stat impreuna cu slugile lui cu care se protejeaza reciproc,ca doar si el are ceva belele penale mai vechi,de cand umbla cu testamente false cu care ii facuse deja certificate de mostenitor pentru soacra si nevasta,un smecheras de notar prieten de al lui angajat apoi pe salariu gras la primarie,certificate cu care ciordise doua case pe care apoi i le-a confiscat statul, in instanta, cand a fost data pe fata toata porcaria.Cat despre ce retrocedari a tras ca primar,asta ar trebui luat la intrebari in PE daca tot se vorbeste de coruptie la nivel inalt. Din ticalosiile pe care le fac acum basisto-iohannistii si justitia confiscata de ei nu va iesi ninic bun pentru populatie si cand or sa inceapa sa curga consecintele nasoale pentru toata lumea va veni oricum ziua platii pentru toate astea.Caci in viata cine seamana vant,negresit culege furtuna.Si nu cred ca slugile ticalosilor de acum vor mai scapa ca atunci ,dupa revolutie,cum au scapat slugile lui ceausescu. Pai sa doarma in masina daca pana acum a papat fondul alocat. Nu mai are bani, atunci sa stea acasa, ca si asa,in afara de a vorbi prostii, a-si plimba shuncile si nevasta,nu realizeaza nimic bun pentru romani. Este legal ca presedintele sa fie sponsorizat de niste private?Asta nu se cheama SPAGA,SHPERTZ,CORUPTIE in toata Europa? La Marlanoiu nu se conteaza? Este ca iti vine sa dai cu caciula dupa caini? …precum basisto-penelistii penali intre ei. Cum sa-i respinga CCR dupa atata stradanie din partea lui LUDOVICI sa imbarlige motivatia contestatiei incat a ramas chiar el imbarligat pe viata? Si uite asa PENELISTII BASISTO-IOHANNISTI AU DEMONSTRAT INTREGULUI POPOR, INCA O DATA, CA SUNT O ADUNATURA DE TOLOMACI PENIBILI. Adica darama casa ca sa moara soarecii de necaz.Mai era unul care a taiat capul vacii ca sa ii ia lantul sa-l puna la fantana caci ala vechi se rupsese si murea desteptul de sete. Adica voi vreti ca regele cioaba, care si-a cumparat un tron de 2 lei dat cu aurolac ,sa fie mai dihai decat marele presh al tarii? Dar iohannis ce pregatire are sa fie el un mare PRIETEN AL DRUJBELOR si al SALARIILOR TRIPLATE? Si daca este “ales prin vot” a devenit mai putin tolomac sau ce? Pe “silent” trebuia sa o tina marlanoiu iohannis vizavi de studiile pe care le are el.Iar “specialistii” din jurul lui…vai mama lor.Specialistii Falimentarii. Ghinionul Germaniei ca iohannis nu este presedinte pe acolo ca vedea ala pe dracu. Totusi Iohannis se bucura de un mare avantaj,sunt muuulti cu mult mai tolomaci decat el, care l-au votat si care mai cred ca el este bun de ceva.Dar,asa cum si-au luat-o dupa ce l-au votat de doua ori pe basescu,si-o vor lua si de la iohannis.Dar nimic nu-i va destepta pentru ca apoi isi vor gasi alta Panarama dupa care sa mearga precum oile. Iohannis simte ca pierde teren in fata romanilor care au inceput sa se trezeasca la realitate si in ingamfarea de care sufera din facerea lui, simte nevoia sa arate ca EL este si va ramane Jupanul (ceea ce crede el,considerand ca se sperie toti ca ii “lucreaza” el cu kovesi) dar vazandu-se in pericol de a nu fi el Dictatorul care se vrea,s-a gandit ca trebuie sa se razbune.Si s-a gandit sa-si dea drumul pe el cu fandoseli de COCOTA PARASITA.Abia ca se afunda si mai tare in prostiile pe care le-a facut si le face si care le dauneaza tuturor romanilor,nu neaparat lui Ponta,guvernarii sau PSD-ului.Iohannis,dupa treaba cu “GUVERNUL MEU”,”PRIETENUL DRUJBELOR”,”prietenul triplarii de salariu,prietenul excursiilor cu nevasta pe banii statului,prietenul renovarilor nerusinate,acum mai face o GAFA si cu fandoseli pe tema Codului Fiscal. LUMEA VEDE. La mintea ta… mai pui un ac si poti sa dai la guvizi.Adica tu nici nu ai vazut ca,dupa ce Ponta a vorbit de oprirea exportului de lemn brut,banditul Iohannis si mafia lui au manevrat un oarece dosarel si tot balamucul de rigoare contra lui Ponta, ca sa se mascheze si sa se blocheze tot ce se poate sa ii deranjeze prietenii austrieci? Daca nu ai vazut ceva atat de simplu inseamna ca prea esti distrus “tehnic”. Bai da ce “anti-basisti” se tot perinda pe la Antena 3!!! Cand il vezi pe Tinel,Elvis si tot felul de PeDeLaci care baga critici TOCMAI EI la adresa lui Basoi de parca nu au fost TOCMAI EI complici jegosi cu ala si cu Boc.Si se mai “lipesc” acum pe langa fostii lingai si lingaii basisti mai noi,adica PeNeLacii care acum cu totii BEHAIE ca “s-au delimitat” de Basescu,dar faptul ca sunt cu totii PePeEisti cu Basescu cu tot, este bineinteles “altceva,altcumva”.Pai basismul este ,de fapt, pepeeismul romanesc,ce o mai vrajim atata? “Magistrati”.Pe aia care i-au “aranjat” pe Remes,Voiculescu,Dragnea,Rarinca si altii,si care au sarit acum si pe Ponta la ordin,ii numesti tu “magistrati”?Aia sunt niste mafioti,slugile altor mafioti si mai mari si mai jegosi, care isi fac de cap prin tara asta, contra celor care stau in calea intereselor lor de praduitoare turbate, in timp ce pe marii hoti ai basimii au ordin sa ii ocoleasca.Nu-i asa ca “magistrati” se numesc aia care se screm sa-i agate cumva si lui Tariceanu ceva cu care sa-l compromita si p’ala,in timp ce se straduie sa-l scoata pe Mircea Basescu,basma curata? Dar tie vad ca al dracu ce iti mai plac bolsevicii, desi te bagai cu istorisiri despre rudele tale deportate tocmai de niste specimene nenorocite ca si mafiotii cu practicile lor bolsevice strecurati in Sistemul de acum. Da,majoritatea pedelisto- iohanisto-basisto- cica liberala infometata asteapta cu lingurile si castroanele legate de gat, sa demisioneze Ponta.Ba putorilor, da la o munca utila si adevarata nu vreti voi, ai dreacu, sa mai si mergeti in tara asta? Numai la sacul bugetar va este gandul, capuselor ce sunteti voi. Aveti cumva impresia ca moare tara de dorul vostru la guvernare? Pai ce dreac sa faceti voi la guvernare in afara de praduiala zilnica? Hai lasa-ne cu 7,4 .Tu ai fost un basist din facerea ta,ce mai o dai pe vrajeala caci nu tine.Alte vrajeli mai reusite nu poti sa produci? Ce vrea sa zica;”si-a batut joc de sperantele unora pentru dreptate si justitie”?Pai ce,pe Ponta l-ati ales voi presedinte?Duceti-va la poarta lui Iohannis acum. Iar despre guvernarea Ponta,voi basistii, nu aveti fata sa criticati ceva. Pe bune. Tu de luni bune te smiorcai p’aici ca nu intelegi nimic si ca nu stii ce are tac’tu cu tine. Sa-i manance ungurii cu fulgi cu tot pe acolo de fraieri cocliti ce sunt cu totii.Sa nu se mai vaite apoi ca le iau grofii casele si pamantul. cu orase si sate cu tot.Le-a mai platit o data pielea toata Romania inainte de razboi,dar ei tot cretini au ramas.Au vocatie de sclaveti si-atat. Si de ce i-ar interesa pe oamenii normali la cap ce spune vuvuzeaua Gorghiu care imprastia prin Parlament fluturasi cu care isi indemna basistii sa nu scape vreo vorba despre infractiunile facute de ea si Atanasiu la Electrica? Ce credibilitate are? Nu Tsipras i-a adus pe greci in situatia asta ci smecherasi tradatori de tipul lui Basescu,Iohannis si toti basistii lor,smecherasi care au tarat Grecia in capcana zonei euro,unde intodeauna cineva castiga iar altii pierd si intra in datorii de nu-i mai scoate nici dracu. Situatia arata simplu si conform legilor matematicii intr-o asfel de “tovarasie”,cine din start este mai slab, in libera concurenta cu ceilalti,se nenoroceste caci nu are si nu o sa aiba niciodata BAZA pe care o au ceilalti.Si tot asa,dupa Grecia vor urma si altii.Si faptul ca un stat si-a ars moneda nationala,se blocheaza total daca nu le mai baga ceilalti “hartie” in circulatia interna.Asfel suveranitatea lor este varza si acum in plus,daca nu ies din zona euro,daca nu este prea tarziu deja sa mai fie cum au fost inainte de a fi bagati in pacaleala, vor trebui sa stea si sa fie scosi la vanzare cu pamant si mare la un loc.Si raul nu se termina aici caci nu vor avea bani nici sa plateasca chiria pentru ca ocupa teritoriul si umbla pe locurile care au fost ale lor. Care romani?RRomanii tai din bloc? Pai nu-i asa bai Guvidule? Tot PSD-ul este de vina ca peneleii,unepereii,udemereii,pemepeii si alti neispraviti au vrut ei musai sa se dea pe scula cu Unguent si Iohannis. Da,si ce vrei sa spui cu asta?Ti-a murit calul din cauza lui Rus sau ce?Comparativ cu Rus,Unguent a facut in mod concret jeguri contra tuturor romanilor si iata-l cocotat la loc de smecherasii vostri hoti,corupti si evazionisti in frunte cu Iohannis. Pai putea sa spuna ca demisioneaza el,Iohannis,daca tot este musai sa deschida gura ca sa zica ceva si sa nu mai zica lumea ca moare de prost. Mai repede o sa ajunga Matahala Iohannis demis cu Unguent de manutza.. Masca populista si-au pus rahatii penelisti cand se pornira ei sa planga pe umarul agricultorilor care sunt nemultumiti de subventiile date de guvern,asta dupa ce le-au fost marite alora subventiile,caci Boc si pedelacii,actualii penelaci,adica tot ei, cei care au prigonit agricultorii si acum ii tamaiaza,le-a dat doar multa UE.Si subventiile cine le-a “negociat” la UE? Nu taticul spiritual al actualului PNL pe numele lui de Basescu? Circarii dreacului. Bai Oaie,basist batran ce esti tu.Dar pe Chiuariu,deja condamnat penal aflat prin Parlament membru PNL cine il apara?In niciun caz Tariceanu,bai branzoaie de oaie. Penalii din Parlament pecum Blaga,Gorghiu,Boagiu,Anastase si multi alti basisto-penelisti,sunt aparati de varfurile alea de rahat si nu de Tariceanu.Ce “curatenie” au facut slugile alea mafiote,ciobane?Toti ciorditorii de multe milioane se plimba liber si traiesc intr-un lux pe care tu,un cioban prost, nici nu ti-l poti imagina stand la stana, ca magarul in mijlocul turmei. Si nu numai acoperitii ci si toti coruptii basisti si penelisti protejati de “cheile” plantate de basescu in justitie si preluate acum de iohannis,noul “coleg”. Bai Oaie,ce scriu astia in fituica asta este de inspiratie basista pura si nestirbita,scrisa probabil de Basescu calare pe calutul lui in colaborare cu Iohannis calare pe vaca aia portocalie.Si toata vrajeala este atat de sovietica incat baga in invidie si mumia lui Lenin de la Moscova.Baga niste lozinci pentru fraieri cum ca procurori si judecatori pot fi trasi… in teorie si in practica;hai pa!Sa nu care cumva Parlamentul sa modifice ceva,ca-i jale.Dupa care trec la atacurile ce sunt cu adevarat importante pentru ei.Adica astia se dau aparatori ai jurnalismului dar de fapt,bagand vrajeala la adresa patronilor si aia persecutati si porcaiti prin justitia lor zisa “independenta” asfel ca sa fie compromisi(mai baga si prejudiciul ala masluit cica facut de Voiculescu pentru o bucata de teren concesionat si niste cladiri vechi),ataca posturile care au spus cel mai mult adevarul despre ce se intampla in tara asta,comparativ cu posturile total servile si fara nicio indoiala pupinbasisto-iohanniste pana la turbare.Pai cine ataca presa,bai Soviet Suprem? Antena 3 ar trebui sa protesteze pentru atacurile ce au aruncat astia pe fituica lor. Da OAIE,dar tupeu si obraz de talpa mai gros decat Iohannis nu s-a mai pomenit.Asta il depaseste si pe Basescu.Putregaiul asta nici nu s-a instalat bine si a inceput sa bage strambe si sa arunce cu rahat in ventilator cu declaratii nefondate despre guvernul de drept al tarii,un guvern cu cele mai bune rezultate din toata Europa.Baga de asemenea non stop atacuri catre Parlament si imunitatea parlamentara dar de imunitatea lui nu zice nimic caci brusc uita traducerea.Un nemernic care falfaie el “lupta cu coruptia” dar care manipuleaza DNA-ul impotriva celor care ii stau in cale in timp ce isi protejeaza penalii sustinatori ai lui,apara abuzurile lui Stanciu si Kovesi contra unui cetatean oarecare,apara interesele praduitorilor de paduri si pune la cale lovituri de stat impreuna cu slugile lui cu care se protejeaza reciproc,ca doar si el are ceva belele penale mai vechi,de cand umbla cu testamente false cu care ii facuse deja certificate de mostenitor pentru soacra si nevasta,un smecheras de notar prieten de al lui angajat apoi pe salariu gras la primarie,certificate cu care ciordise doua case pe care apoi i le-a confiscat statul, in instanta, cand a fost data pe fata toata porcaria.Cat despre ce retrocedari a tras ca primar,asta ar trebui luat la intrebari in PE daca tot se vorbeste de coruptie la nivel inalt. Bai Oaie,ti-am zis sa ne spui ce articol din Constitutie “a calcat in picioare” Tariceanu.O ti asa la infinit cu tampeniile, ca papagalul care a mancat crema de ghete.

 5. Ce deosebire este intre un dosar penal si un automobil?
  Indraznesc sa adresez aceasta intrebare tuturor celor zdraveni la cap! Mai mult, indraznesc sa adresez aceasta intrebare procurorului general al Romaniei. De ce nu, ministrului justitiei.
  Toata lumea stie ca, de-a lungul timpului, mari firme constructoare de automobile au constatat defectiuni importante la anumite loturi de masini, fabricate intr-o anumita perioada de timp, intr-un anumit loc sau de catre un anumit colectiv. Cind defectiunile s-au dovedit majore, de natura sa poata produce accidente, sa puna in pericol circulatia rutiera sau chiar siguranta, sanatatea si integritatea corporala a persoanelor transportate, firmele au decis, cu eforturi materiale si logistice uriase, sa retraga de pe piata, temporar sau chiar definitiv, respectivele loturi de masini.
  Dar ce are asta cu subprefectura? Pai are!
  Fapte relevate in ultima perioada dovedesc ca multe dintre dosarele penale „fabricate” de un anumit procuror (puteam sa ma lipsesc de ghilimele) prezinta defecte majore, grave, de fabricatie. Este deasupra oricarui dubiu ca, prin sentintele injuste pe care le-au generat, ele pun in pericol sanatatea (daca nu cumva, Doamne fereste, chiar viata!) unor cetateni si, la fel de sigur, aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

  In aceste conditii, de ce Justitia Romana nu poate retrage, temporar, aceste (auto)dosare, pentru o revizie tehnica riguroasa, in urma careia sa existe CERTITUDINEA ca instrumentarea lor a respectat cu sfintenie toate normele procedurale care garanteaza fiecarui inculpat ca speta in care e implicat va fi judecata corect si impartial?

 6. Sunt putin naucit cata mizerie umana poate exista in institutiile de forta, pentru ca dl. Eva a fost sau este inca un exponent al acestora sau ma intreb cu a putut ajunge atat de sus in ierarhie.
  Oare in Romania asta nu mai exista Oameni ?

  • Ce dracu e asa de greu de inteles?? Tocmai de-aia a ajuns asa sus: pentru ca era corupt, deci nu putea refuza o comanda politica, oricit de murdara ar fi fost. Oamenii integri si corecti nu puteau fi folositi in treburile mafiote, deci nu aveau ce cauta in posturi cheie! Capisci?

Leave a Reply