Primaria Timisoarei vrea sa construiasca o fantana arteziana cu jocuri de lumini si apa, in zona Falezei Flora de pe Canalul Bega, in imediata apropiere a Catedralei Mitropolitane. Proiectul a fost scos recent la licitatie de catre municipalitate, institutia fiind dispusa sa dea maxim doua milioane de euro pentru edificarea obiectivului. Arteziana a fost scoasa si anul trecut la licitatie, insa nu s-a prezentat nimeni.

PS : In afara vopselei Cromoplatin 4, o mai fi ceva reusit la primarul Robu?!

4 COMMENTS

  1. Au fost destui primari care au făcut împrumuturi pe spatele localităţilor şi nimeni nu s-a grăbit să închirieze sau să cumpere şi împrumutul este plătit de cetăţenii cărora nici nu le-au cerut aprobarea! Şi în afară de faptul că au furat din bani au făcut şi construcţiile fără niciun sens: vezi cinema 3D şi spa în bârlad şi nu numai!

  2. Domnule Tudor astia cu totii folosesc Cromoplatin 4 ? Normal e moda sotiilor tinere ori a amantelor mai mici ca propriile lor fice. Nu mai conteaza pentru ce i-au ales cetatenii.

  3. Acest om este bolnav de oligofrenie, pin punctul meu de vedere. Platim pt faptul ca nu se gaseste nimeni in primarie sa ii puna o pastila de diazepam in cafeaua de dimineata, sa il mai linisteasca un pic cu acest gen de proiecte. Acest oras are o suta de alte prioritati inaintea acestei fantani. Cu 2 milioane de euro se pot reabilita cateva cladiri istorice, se pot moderniza tramvaie (n-are rost sa vobresc de faptul ca te coci in tramvaiele timisorene vara la 50 de grade inauntru), poate reparam o scoala ceva, multe altele.

  4. Asta seamana cu Nichita , din Iasi. Doar ca are parul mai lung .. In rest, aceeasi fatza de mogaldan parvenit si ajuns .. Pacat de cele doua orase …

Leave a Reply