6 COMMENTS

 1. 1. D-l Zamfir e supus la o presiune uriasa — sa taca si sa se conformeze cu programul. E admirabil ce face, si un pic sinucigas. Altii nu au atata caracter.
  2.
  Olanda, in 28 ian., a refuzat sa preia cei 47 de migranti de pe nava sub pavilion olandez, a ONG-ului gerrman, pe motiv ca nu poate separa cine e cu adevarat refugiat cu dreptul la protectia refugiului si cine e migrant economic; Olanda mai cere ca trierea sa se faca inainte ca africanii sa puna piciorul pe pamant european.

  https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-italy-netherlands/dutch-refuse-italian-request-to-accept-47-migrants-on-rescue-ship-government-idUSKCN1PM16P
  The Dutch Justice and Security Ministry (…) said (…) “Those who are not entitled to international protection need to be sent back immediately on arrival at European borders” .

  Observati ce buric se taie prin Africa. Numai refugiati neajutorati in barca – batrani, femei, copii:
  http://s4.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20190128&t=2&i=1350689110&r=LYNXNPEF0R0ST

  Min. de interne italian ne ofera un filmulet cu puntea insorita a navei germano-olandeze si scrie (parafraza): “nu se vad copilasi refugiati, ci barbati maturi la torsul gol pe punte, cu telefoane, casti si bine dispusi.” https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1089597364673875970

  Si cine pentru a doua oara in ultimele 10 zile si se ofera sa preia din nou “minorii” cu barba care probabil ca nu se califica pentru nici un statut de refugiat in Romania? MAE, Melescanu, Ciamba, Dancila, Johannis si toti ceilalti, s-au trezit acum mari globalisti, slugarnici sa faca pe placul UE, ONU etc. Si ne cer sa ii mai votam!?

  Uita acestia ca in atatea locuri din tara oamenii nu au suficienti bani sa se incalzeasca, iar copiii lor se duc la culcare nemancati, in schimb Romania se angajeaza sa tina pe masa si casa la nivel de salariu mediu, sub controlul si sanctiunile ONGurilor sorosiste/UE, persoane care ar trebui mai bine sa contribuie la dezvoltarea propriei tari?!

 2. BNR trebuie sa supravegheze bancile, nu se doarma la volan.

  Exista un website care timp de 12 ani a explicat ce ticalosii au facut bancile de pe WallStreet. Articolele contin limbaj explicit pt. non-economisti si multe linkuri la documente originale.

  Chemate la audieri in Senatul SUA, imediat dupa Prabusirea din 2007-2008, bancile s-au ascuns dupa deget-ul ca ar fi “market makers” (adica fara ele nu ar exista Wall St.).

  De pilda:

  “În timp ce Departamentul american al Muncii intenționează să acorde bancii JPMorgan Chase o exceptie pentru a-și continua afacerea ca de obicei, după ce a pledat vinovat la o acuzație de crimă pentru angajarea într-o conspirație multi-bancară pentru a truca tranzacționarea în valută străină, o scrisoare pe care banca a trimis-o devine Exponentul A în cadrul deliberărilor. Scrisoarea spune în mod efectiv clienților JPMorgan, iată cum vom continua să vă smulgem fața.”

  http://wallstreetonparade.com/2015/05/jpmorgan-chase-writes-arrogant-letter-to-its-swindled-forex-customers/

  Este amuzant de citit si este explicat pt.non-economisti.
  Cine vrea sa stie mai multe, sa dea search in acest site, in dreapta sus, pe “market maker” sau sa consulte cele mai citite articole.

 3. Fiti amabil, in ce stil a luptat Mircea Badea sambata seara in Berceni?

  P.S. Nu am practicat arte martiale dar din cate am inteles stilul de lupta conteaza foarte mult. Parerea mea e ca daca nu ar fi luptat in stilul pe care l-a folosit alta ar fi fost soarta meciului.

  Mircea, nu te lasa!

Leave a Reply