COMUNICAT NR. 18 
Data: 31.01.2019 

Precizări MApN

Ministerul Apărării Naţionale va pune în aplicare hotărârea instanţei de judecată, de îndată ce aceasta va fi comunicată oficial. 

Cu privire la situaţia locţiitorului șefului SMAp, precizăm faptul că această funcţie este îndeplinită până astăzi, 31 ianuarie 2019 inclusiv, de către generalul-locotenent Adrian Tonea, iar începând cu data de 1 februarie 2019, prin ordin al ministrului apărării naţionale, a fost împuternicit pentru îndeplinirea atribuţiilor acestei funcţii generalul-locotenent Laurian Anastasof.

4 COMMENTS

  1. Acum am vazut ca sobolanii rosii dupa ce au atacat in instanta prelungirea mandatului lui Ciuca de catre presedintele Johannis, DE ALTFEL UN PROFESIONIST DESAVARSIT, il ataca pe presedinte intr-un mod marsav specific unor delicventi, Am citit ca si atacarea si solutionarea dezoastruasa in instanta cu niste manareli ale unor vanduti lui dragnea a rezultat ca ordinul de prelungire sa fie anulat. Este prea de tot unde a ajuns dragnea cu dstrugerea acum si a armatei

    • Hai,ma,zbori de aici in adulatia ta,ma desavarsitule,de aia instanta,de desavarsit ce e l-a trimis in balarii!Urmeaza a fi numit legal cineva,oricine abilitat,nu desavarsire neconforma legii!Marsh!

  2. Mai tineti minte cum a fost dat jos Tudose exact cand era programata vizita Prim ministrului Japonez? Exact azi cand seful NATO a venit in Romania, ciuma rosie l-a dat jos pe Ciucă! Mai ziceti ca dragnea seful grupului infractional organizat nu distruge credibilitatea Romaniei!

Leave a Reply