Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a explicat, luni, la “Punctul de întâlnire”, cum a luat decizia de a candida ca independent la alegerile prezidențiale și cum a primit vestea soția sa, Gabriela Firea.

“Dreptul și bunul Dumnezeu îmi este martor, am mers la un post de televiziune și mi-am anunțat candidatura. Gabi (Gabriela Firea, n.r.) nu știa! Am anunțat-o cu 10 minute înainte.

Aveți cuvântul meu de onoare și credeți-mă că nu este niciun scenariu, Gabi a ajuns acasă cu 10 minute înainte de a pleca, eram cu haina în mână. Ea întârzia și când i-am spus că vreau să candidez nu-i venea a crede. M-a întrebat ‘Florine, ești sigur?’ Așa că nu a fost nimic premeditat”, a dezvăluit Florentin Pandele.

Înainte să plec de acasă Gabi m-a rugat să nu mai vorbesc despre starea ei de sănătate, dar nu pot. De mai bine de 8 luni de zile Gabi se regăsește într-o stare de sănătate destul de critică, destul de critică. L-am rugat și pe Liviu Dragnea să o lase în pace pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Nu mulți oameni care au boala ei ar merge zilnic la serviciu sau să se întoarcă la muncă la o săptămână după ce a ieșit din spital.

Îi anunț pe toți cei care au temeri legate de Gabriela Firea că sunt șanse foarte mici să candideze la prezidențiale. Ea are problemele de sănătate și nu dorește să candideze. Ei au încercat să o distrugă, nu au încercat să o construiască ca pe un candidat, pentru că dacă asta doreau vă garantez că Gabi Firea avea șanse foarte mari să câștige prezidențialele.”, a declarat Pandele, la Antena 3.

https://www.antena3.ro/politica/candidatul-la-prezidentiale-florentin-pandele-o-mare-suparare-m-a-facut-sa-iau-decizia-de-a-candida-524676.html

https://www.stiripesurse.ro/florentin-pandele-il-taxeaza-pe-liviu-dragnea-dupa-razboiul-cu-gabriela-firea_1358016.html

https://www.antena3.ro/politica/candidatul-la-prezidentiale-florentin-pandele-o-mare-suparare-m-a-facut-sa-iau-decizia-de-a-candida-524676.html

2 COMMENTS

  1. pariez ca in final nu va candida niciunul din ei; doar se baga in seama, e o ocazie buna sa isi faca imagine gratis, sa capete importanta

Leave a Reply