Intr-un interviu acordat DC News, prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, sef al PNL Bucuresti, a declarant despre Primăria Municipiului București :  

“în momentul în care am preluat organizația, candidatul era deja nominalizat cu unanimitate de voturi de către organizația București, era domnul Bușoi, dânsul este candidatul organizației pe București în acest moment, își continuă precampania, urmează să aibă loc o evaluare sociologică la jumătate lunii februarie cu privire la rezultatele acestei precampanii, este prematur să discutăm despre orice alt candidat. Am cerut tuturor colegilor să-l sprijine, pentru că este candidatul filialei votat de către organele de conducere ale filialei București și eu înțeleg să ne sprijinim candidații, nu să-i subminăm. Că urmează o cercetare sociologică e cât se poate de normal, chiar domnul Bușoi dorește să aibă o imagine clară asupra situației din teren”.

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că Bușoi “este votat de către filiala București, la jumătatea lunii decembrie, urmează conform procedurii, o validare, la nivelul Biroului Politic Național și abia după aceea putem să vorbim de candidatura consolidată. În acest moment, el este declarat de către filială singurul candidat al filialei”.

 

4 COMMENTS

  1. Să nu ajungă şi domnul Buşoi un veşnic candidat la primăria București , după modelul lui Predoiu la guvern . În timp ce domnia- sa se prezintă ca primarul “to be elected” al capitalei , PNL face cercetări sociologice . În rest despre PDL-PNL numai de bine .Ferească Dumnezeu !

  2. Acum pentru că toţi aceştia care-şi spun liberali dar nu au nicio legătură cu liberalismul, dar urlă şi aruncă cu noroi peste tot zi şi noapte în gînd şi faptă pentru a ieşi în prim pan şi a capta atenţia nehotărîţilor pentru alegeri, să-şi ia adio de la zîmbăreală după alegeri. De acum îi spun! De ce? Pentru că fiind limitaţi în viziune, cu căpuţu în cutie şi gîtlejul permanent vocalizînd orice şi nimic concret convingător, nu-şi dau seama că sînt folosiţi cu brio şi din plin de pdl-pmp-cu ai lor pentru a-şi atinge scopul doar ei ţi pnl-iştii o să urle cu lacrimi de crocodili: trădare, trădare, trădare! La ce? C-aţi fost naivii proşti de primă mînă? Pînă-n 2012 hora jucaţi, din 2013 singuri rataţi şi în 2016 vara şi toamna: plîngăcioşi, manipulaţi şi jenanţi, după ce răguşiţi de atîta ură şi scandal în gura mare peste tot, după atîta ceartă aruncată în şi spre poporul nevinovat de relele voastre. O să ajungeţi ca PNŢCD-ul! Aţi fugit de roşiaticiii hoţi care încă-şi mai respectau cuvîntul şi aţi aterizat în groapa cu lei peste care nu o să puteţi trace. :))) Succes spre groapa istoriei mizere!
    Apropo, din noiembrie sau decembrie doar cu 600-700 de alegători au scăzut listele permanente? Poate-i găsim pe liste şi pe cei plecaţi de ani de zile din ţară cu acte definitive în altă ţară decît în România! Sau 2-3 familii proprietari pe acelaşi imobil, sau cîteva secţii de vot unde votează o familie cu cîteva case proprietate pe mai multe străzi sau locaţii. De ce nu?

Leave a Reply