Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și secretarul de stat american John Kerry au discutat duminică propunerea Moscovei pentru ca Rusia și Statele Unite să desfășoare operațiuni comune împotriva militanților sirieni care nu respectă o încetare a focului în țară, informează Reuters preluata de Agerpres.

În timpul unei convorbiri telefonice, ei au discutat de asemenea despre închiderea graniței Siriei cu Turcia pentru a preveni “infiltrarea de militanți”, precum și situația din Ucraina, a declarat Ministerul rus al Afacerilor Externe într-un comunicat.

 

2 COMMENTS

  1. Da. Statele Unite o mare putere militara, nu au mai castigat un razboi de la al doilea razboi mondial. Coreea, Vietnam, Liban, Irak, Afganistan, Siria, Libia, Yemen. Au cheltuit trilioane de dolari, lupta cu terorismul mondial declarat de la 11 septembrie 2001, adica de vreo 15 ani de zile, timp in care teroristii de la ISIS au ajuns sa isi faca si Stat Islamic, ca nu aveau. E bine ca avem scut anti-racheta la Deveselu, totusi! Sincer, ne-am cam scos.

Leave a Reply