Procurorul şef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu a declarat, duminică seara, că a fost extinse cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă, pentru omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale.

Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta. Hosu a spus că fata a fost ucisă în jurul orei 12, când a fost prinsă cu telefonul în mână.

„La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său şi o violase. În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o contituţie fizică masivă, în faţa căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio şansă să se apere. În cenuşa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte fragmente de lănţişoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Hosu.

În cadrul audierilor, Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra şi apoi i-a incinerat corpul, potrivit procurorului, scrie Mediafax.

4 COMMENTS

  1. De 2 ori am scanat pe telefon Duba DIICOT in Tomis Nord pe langa Calinescu. De ce se deconspiră cand fileaza?

  2. E o mafie cu tot cu politia acolo si o posibila retea de trafic de organe
    1. Multe gropi betonate (posibil pt a scapa de cadavre)
    2. De ce politistii au chemat sotia si copiii din Italia, nu pt a-i arata celui cu care sunt complice ca-i au in mana, in tara, si ca daca desconspira reteau s-ar putea sa nu le fie bine?! Ca nu vad ce interes major prezentau aia plecati de atata timp. Si ce sa vezi, pana unde declara ca nu stie nimic, dupa ce familia e in tara declara ca el le-a omorat dar ba le-a ars corpul, ba le-a aruncat in rauri… nici el nu mai stie ce sa minta ca sa ia asupra lui toata treaba
    3. Punem pariu ca “cuprins de remuscari” isi va pune capat zilelor repede, in arest?

    • *si asa se explica si de ce aia n-au intrat in casa, si de ce nu vor gasi niciunul din corpuri sau alte urme suplimentare ale lor, in afara de dintii aia

Leave a Reply