Home Articole Discutii Ciolos-PNL :”E plin de pesedisti in aparatul de stat!”

Discutii Ciolos-PNL :”E plin de pesedisti in aparatul de stat!”

5727
33
SHARE

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit in aceasta dimineata cu cei doi co-presedinti PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. La final, Ciolos nu a dorit sa faca nici o declaratie.

Gorghiu a precizat ca “s-au discutat prioritati ale PNL pentru programul de guvernare, cum ar fi depolitizarea administratiei”.

“E plin de pesedisti de sus pina jos in aparatul de stat. Despre lista guvernului inca nu am discutat, abia a fost desemnat dl Ciolos. Vom mai avea intalniri”, a spus Gorghiu.

 

33 COMMENTS

  • Asa este. Acesti bani obtinuti dintr-o guvernare buna si inteligent condusa de prim-ministru, vor lua alte cai. Era stabilit ca de sarbatori, o parte vor merge la cei cu pensii f.f. mici.Este un ajutor bun si nu populist, cum maninca KK cei ce sunt idioti. As dorii sa intreb: de unde vin, din ce tara cei din partidele de dreapta, de la laburisti eng. de la republic.SUA, Franta, Germania, etc. S-au sunt ” oamenii noi” pe care Ceausescu si-i dorea ??Fiti inainte de toate, cinstiti, morali si mari patrioti, daca faceti politica.

  • Sa scape repede de pesedisti ca se va afla cum vor sifona pedelistii banii din sistem.Sa si pună doar membrii de partid pdl -pnl, ca e foame mare.! Si au umplut astia frigideru’, pardon, visteria !DNA a tăiat doar bratele caracatitei iar ele se vor reface. Daca ar fi tăiat capu’ …

  • Dnule Tudor, e o insulta la adresa costumului nostru national ca individa din imagine sa o o poarte. O insulta fara margini.

  • UF ! când ii vad pe cei doi in fotografia de mai sus ma apuca o greata maxima….
   Noul guvern Ciolos, GUVERNUL MEU, este menit doar sa se faca o tranzitie spre urmatorul guvern (tot GUVERNUL MEU) Predoiu….

 1. ‘da voi ce sînteţi bă nemernicilor care urlaţi după tot ceea ce e în dezavantajul poporului? toţi sînteţi bipezi urlători! toţi sînteţi distrugători ai naţiunii româneşti! cum mama naibii sînteţi voi politicienii laolaltă pro-români dacă pe zi ce trece dovediţi toţi că sînteţi incapabili de a face sau de a lua decizii corecte concrete şi clare! sînteţi numai dubioşi în funcţii asta prin utilizarea cuvintelor”am putea, s-ar putea, e posibil şi tot aşa” niciunii dintre voi nu vorbiţi, nu stabiliţi la timpul prezent verbele gramaticii române! aţi redus TVA-ul destul de mult şi nu se vede nimic la rafturi sau în facturi, impozitele cresc cu nesimţire prin politica primăriilor care vă ţin financiar leneşilor chiulangii, nu se vede nimic concret viabil privind creşterea nivelului de trai, tineretul e pe străzi, nu au loc de muncă, doar la voi în cuşca nemernicilor se angajează sau se plătesc prin plic ”mita la purtător” şi noi sîntem storşi de bani prin obligaţia de avea carduri la bănci ! cum mama naibii trăim sau facem parte din Europa dacă toate preţurile sînt ca în occident-chiar mult mai mari şi nivelul veniturilor e la piciorul broaştei-mizerabil? cum să ai încredere întrun partid politic care minte şi te chiorăşte de la ochi privind drepturile tale ca om??? niciunii dintre voi politicienii nu vă gîndiţi la viaţa voastră! cîndva veţi primi live pălmuţa dură chiar celor mai dragi din familie care efectiv nu au nicio vină pentru mizeriile voastre??? vedeţi că paza voastră de la Dumnezeu e cam nulă?
  TOTUL SE PLĂTEŞTE MAI DEVREME SAU MAI TÎRZIU!
  PREA MULTĂ VREME V-AŢI BĂTUT JOC DE SUFLETELE ROMÂNEŞTI!
  DOAMNE AJUTĂ!

 2. Ce scamatori ! Au ramas la ce vroiau : sa plece PSD-istii si sa punem „oamenii nostri” in loc .
  Si ce „ foame ” au dupa atatia ani de opozitie !

 3. Citeam un comentariu care spunea că “politicienii și voi, cei din presă, sunteți vinovați”. În rest, oriunde privești, “decât” nevinovați! 😀

 4. PARCĂ VĂD CĂ O SĂ INTRĂM ÎN EPOCA GRECIA CU AL 13-LEA SALARIU ŞI A 13-A PENSIE PENTRU HOŢI, DEŞI TOTUL E LEGE CONTRA NAŢIUNII. APLICĂM SAU LEGEA FUNCŢIONEAZĂ CUM VOR CHIULANGII-POLITICIENII PERINDAŢI DE 26 DE ANI LA FUNCŢII ŞI SCAUNE OCUPATE 🙂

 5. Completare cu o întrebare decentă:
  – Cine-i consilierul din umbră a lui Iohanis?
  cumva macovei sau băsescu! 🙂

 6. “E plin de pesedisti de sus pina jos in aparatul de stat. Despre lista guvernului inca nu am discutat, abia a fost desemnat dl Ciolos. Vom mai avea intalniri”, a spus Gorghiu.
  Pentru a cata oara cateaua asmutita a politicii romanesti a dat-o in gard.
  Ii pot raspunde doar asa. Hai sa mori tu ca e asa cum sustii !

  Imi cer scuze pentru vocabular numai astia de scot asemenea perle ar merita mult mai mult.

  • Pai astia nu au auzit ca “fara politicieni” iar acum cei doi pasaroi basisti nu se mai opresc din ciripeala.Mai bine ar merge coana Lina la DNA impreuna cu pretenaru Blaga sa dea cu subsemnatul si sa povesteasca ei pe acolo cum sta treaba, caci amandoi au niste porcarii la activ.

 7. Acesta este rodul manipulării maselor și acela al susceptibilității maselor la manipulare. Cred că prima măsură care ar trebui luată de către guvernul tehnocrat, dar democrat în aparență, ar fii aceea de a organiza sau sprijini o campanie de educare a publicului intitulată “Protestul – Formă de exprimare a democrației”, prin care să se explice publicului ce este protestul, cum se poate dezvolta un cult al protestului sănătos și mai ales cum se pot tipologiza formele de protest. Astfel se va reuși în timp, prin educare și consecventă informare, diferențierea protestelor și încadrarea lor în categorii, se va putea înțelege în sfârșit faptul că protestul trebuie să se nască din dorința cetățenilor de a apăra principii democratice și de a semnala încălcări grave ale acestora comise de către clasa politică sau societate prin categoriile sale de reprezentanți anti democratici. Spre exemplu, era necesară această formă de manifestare atunci când sfânta doamnă Roberta Anastase a fost surprinsă numărând stafii în parlament și atribuindu-le acestora rolul de “persoane fizice”, iar exemplele pot continua la nesfârșit. Întorcând pagina, avem în antiteză protestul rezultat din manipularea emoțională a maselor și utilizând diverse medii de propagare, inchegarea unor manifestații de stradă menite să servească intereselor unor grupuri de indivizi, cu scopul de a impune voința lor. Schimbările aduse de această ultimă formă de protest (nedemocratic și manipulat) trebuie însă să pară ca fiind generate de “vocea străzii”, iar stingerea lor este evident controlată prin mediul de propagare utilizat. Este tragedia-comică ceea ce se întâmplă în România, felul în care se înțelege democrația este dezastruos pentru țara asta, iar lupta pentru a aduce țara în echilibru este inexistentă. Să asiști încă odată la anularea voturilor din Decembrie 2012 este de-a dreptul critic pentru o societate care se pretinde democrată. Să nu iei însă măsuri pentru incălcare principiilor democratice este însă sinucidere socială. România își merită soarta și dacă până acum lucrurile au fost așa cum le știm, de acum încolo cu siguranță țara se va îndrepta spre colaps și asta mai ales prin prisma emigrării de proporții ce urmează, a compatrioților răpuși de foame și nevoi.

 8. STRADA si-a realizat scopul impus din afara tarii, de catre PPE, prin ONG-urile mobilizatoare: caderea guvernului Ponta si venirea GUVERNULUI MEU in frunte cu Ciolos(impus tot de la PPE !). Joshannis este doar executantul.
  Victor Ponta devine istorie; eu sunt de parere ca demisia lui este un act brav si onorabil, chiar daca nu este responsabil de indolenta si prostia celor ce au cauzat moartea si vatamarea grava a tinerilor de la clubul Colectiv.
  Numarul EXTREM DE MARE al cerintelor ca Victor Ponta sa revina la functia de Premier, din timpul emisiunii lui Mihai Gâdea( Sinteza Zilei de ieri seara), comparativ cu Ciolos, demonstreaza ca Guvernul Ponta a fost unul caracterizat de performanta si dezvoltare economica, dar STRADA si SCENARIUL PPE, privind urgenta , au considerat ca aceste aspecte nu mai conteaza intr-un moment al decontului politic, pe fondul emotional, cauzat de marea tragedie de la clubul COLECTIV.
  DOVADA ca scenariul si-a atins scopul este : RETRAGEREA TOTALA A STRAZII conduse de ONG-uri.

 9. O adunatura de jeguri si tradatori ! Nu mai merg la vot niciodata, orice voteaya majoritatea pana la urma tot Coldea iese din urna , asa ca cei care si-au luat tara inapoi sa o pastreze sanatosi ! De fapt acum imi dau seama ca nu erau prea multi civili din cei care au iesit in strada !

 10. Am convingerea totală că e doar publicitate pro-ei la guvernare şi restul anihilare totală. Dacă faceţi o analiză veţi constata că pdl-pnl-pmp-iştii au rămas în funcţiile pe lîngî miniştri şi chiar în conduceri din teritoriu. Vă amintiţi faza: sînt 2-3-4 directori sau şefi care au cîştigat în instanţă şi toţi au rămas pe funcţii cu acelaşi venituri. Nu cumva erau pdl-iştii care urlau din rărunchi? eu asta îmi amintesc!
  Apropo: ce caută jurnaliştii sau artiştii în partide? Au specializare în domeniu? Sau e momeală/capcană în care vor intra politicienii care vor dispărea deîndată ce vor fi şantajaţi aşa cum s-a întîmplat pe ascuns cu psd-iştii! 🙂 nu m-ar mira şi mă aştept la asemenea capcane cît de repede posibil.
  Vor totul sau nimic? Nimic nu vor avea din totul!

 11. Stați să vedeți surprize la lista miniștrilor. Pot să fac pariu că o să fie plin de tehno-craci și de tehno-hoti.

 12. Cum adica “depolitizarea administratiei”? “DEPOLITIZARE” FACUTA DE CINE? CRED CA PENELEAUA ASTA BASISTO-IOHANISTA SE VREA PARTID UNIC PRECUM PCR-UL SAU PRECUM PARTIDUL NAZIST AL LUI HITLER CARE I-AU “DEPOLITIZAT” PE ALTII, DAR VOR SFARSI CURATATI DEFINITIV PRECUM TOATE JIGODIILE EXTREMISTE,ca asa sunt mersul si legile naturale ale societatii,ISTORIA O DOVEDESTE.

  • Scenariul PPE este facut ca de anul viitor Joshannis sa aiba in mana lui ….condus de el. De fapt, obiectivul central al manifestantilor din STRADA, coordonati de ONG-urile platite din afara tarii, a fost INLATURAREA GUVERNULUI PONTA si ajungerea la instalarea … Iohaninis executa scenariul pregatit din timp….
   Restul revendicarilor au fost doar niste solicitari care, de fapt, se gaseau ca obiective inscrise si in programul de guvernare Ponta…
   Concluzie: OBIECTIVUL CENTRAL a fost infaptuit, iar STRADA s-a retras !

 13. Un amic italian, universitar de la Padova, mi-a adus aminte de esecul operatiunii Mani Pulite incheiata cu venirea la carma a lui Berlusconi si-a politrucilor lui privati (am avut oarecare dificultati in a-i traduce sintagma dar ne-am inteles pana la urma, desi prietenul a ramas convins ca e o “inventie” scriitoriceasca de tip Ionesco!). Certamente, campania viguroasa anti-coruptie, initial justificata, pe parcurs transformata in ghilotinare generala, a dus la acapararea puterii de catre mediocritatile umflate, puse pe capatuire “legitima” din jurul magnatului de presa pomenit.” Berlusca” s-a dus la cos dar administratia, functionarimea, s-a schimbat numai de fatada, dovada enorma rusine imprimata pe obrazul natiei de primarul Venetiei, recent arestat pentru a fi capusat proiectul Moses, de salvare a orasului” cel mai frumos din lume”(nu exagereaza prea tare). Deci, anti-coruptia realizata cu satarul n-a facut decat sa decredibilizeze toata clasa politica italiana si sa creeze locuri de “munca” pentru escrocii ordinari, fara culoare politica, ce se schimba intre ei oricare ar fi modelul de reforma adoptat de populatie prin alegeri. Deci, jos administratia si presa PSD, loc politrucilor privati! S-a mai facut, tot la un popor latin.

 14. Esti obsedata madam. Ati profitat de tragedia din club, ati scos oamenii in strada, Ponta si-a dat demisia, ca un facut piata s-a linistit, omul vostru de paie a adus dupa un simulacru de negocieri un om impus de straini, veti avea majoritate totala, guvernul Lui, ati ajuns la cascaval, da-o dracu’ de tara, de oamenii ei ! Ce mai vrei!? Nu realizezi ca distrugi ultima farama de demnitate a acestei tari? De cand ti-a iesit presedinte scrasnitoru’ din dinti nu faci altceva decat sa-l imiti. N-ai facut nimic concret pentru tara asta. Te crezi pe cai mari? Te-nseli madam! Sa stii ca NU SUNTEM PROSTI! Iti vine si tie randul, democratic binenteles !

 15. Cand ma gandesc la tragedia de la Colectiv ma gandesc si la proverbul acela care spune ca o nenorocire nu vine niciodata singura, asta apropo de schimbarea in mare viteza a guvernului.

Leave a Reply