Sunt absolut uimit de lipsa documentarii majoritatii jurnalistilor care pun intrebari sau fac afirmatii in legatura cu implicarea si responsabilitatea SPP in povestea Basescu-Bercea.

Nu mai vorbesc de politicienii care mesteca subiectul : fie sunt foarte slabi, fie doresc sa acopere structura de suflet a lui Traian Basescu – SPP.

spp-basescu

Sa le luam pe rind :

1. Atunci cand familia prezidentiala are contacte din interes electoral sau financiar cu elemente din clanuri interlope care au zeci de dosare penale, unele dintre ele pentru infractiuni cu violenta (tentativa de omor), SPP si SRI sunt obligate sa informeze Administratia Prezidentiala in legatura cu potentiatul de pericol in aceste contacte : cine sunt intelopii, ce activitati desfasoara, ce fel de grad de protectie fizica si informativa e necesara daca demnitarul vrea sa se intalneasca (aberant, dar asta e) cu interlopul

2. Atributiile SPP nu sunt DOAR de protectie fizica, asa cum spun 99% din nefericitii care vorbesc pe subiect. SPP are o structura informativa serioasa, condusa de doi generali : ALEXANDRU BURIAN si COSTIN NEDELEA. Potrivit legii, acestia sunt insarcinati cu obtinerea oricaror informatii in legatura cu un eventual pericol la adresa presedintelui, a familiei sale, a neamurilor sale. Chiar daca nu se asigura protectia FIZICA prin decizia CSAT unui personaj din familia Basescu, protectia INFORMATIVA este obligatorie in cazul legaturilor cu lumea interlopa. Acest lucru este obligatoriu, sub efectul anchetelor din partea Parchetului Militar in cazul in care demnitarul sau familia sa au de suferit in vreun fel din partea unor indivizi care ajung in relatii sau in proximitatea membrilor de familie.

3. N-a citit nimeni legea de organizare si functionare a SPP, unde se scrie clar despre atributiile de culegerea informatiilor din partea acestei structuri, de colaborarea cu alte servicii si cu procurorii.

Art. 14 din Legea 191 / 1998

(1)Serviciul de Protecţie şi Pază, prin structurile sale specializate, are următoarele atribuţii:

a)organizează şi execută activităţi pentru prevenirea şi anihilarea oricăror acţiuni prin care s-ar atenta la viaţa, integritatea fizică, libertatea de acţiune şi sănătatea persoanelor a căror protecţie este obligat să o asigure, precum şi pentru realizarea pazei şi apărării sediilor de lucru şi reşedinţelor acestora;

b)organizează şi desfăşoară, deschis sau acoperit, activităţi de culegere, verificare şi valorificare a informaţiilor necesare numai pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute la art. 1 alin. (1), în condiţiile stabilite prin lege. Orice informaţie cu valoare operativă de altă natură se transmite de îndată autorităţilor abilitate prin lege pentru verificarea şi valorificarea acesteia;

c)realizează schimburi de informaţii şi cooperează cu servicii de informaţii şi cu structuri departamentale cu atribuţii în domeniu, în ţară şi în străinătate, pentru îndeplinirea misiunilor specifice prevăzute la art. 1 alin. (1);

d)poate efectua, cu respectarea Legii nr. 51/1991 privind siguranţa naţională a României, verificări prin:

solicitarea şi obţinerea de obiecte, înscrisuri sau relaţii oficiale de la instituţii publice; consultarea de specialişti ori experţi; primirea de sesizări sau note de relaţii; fixarea unor momente operative prin mijloace tehnice sau prin constatări personale;

e)solicită procurorului, în cazuri justificate, cu respectarea prevederilor Codului de procedură penală, autorizarea efectuării unor activităţi potrivit Legii nr. 51/1991, în scopul culegerii de informaţii pentru îndeplinirea misiunilor specifice. Operaţiunile tehnice pentru realizarea acestor activităţi se execută de către Serviciul Român de Informaţii;

f)consemnează rezultatele activităţilor prevăzute la lit. d) şi e) în acte de constatare, întocmite cu respectarea prevederilor Codului de procedură penală, care pot constitui mijloace de probă;

bercea-basescu-protectie-spp-18486106

4. Daca ai informatia ca presedintele Romaniei se vede cu un interlop periculos, cercetat pentru tentativa de omor, iar acesta este cu mina la gatul sotiei presedintelui pentru a pune un ban de aur, nu-l informezi pe presedinte? Asta tine de alfabetul structurilor speciale si mi-e imposibil sa cred ca cei doi generali invocati sunt analfabeti dpdv informativ-operativ si nu i-au spus lui Traian Basescu la ce se expune.
Au fost cel putin doua momente in care Traian Basescu s-a aflat in imediata apropiere a liderului interlop anchetat si condamnat pentru tentativa de omor : Costesti 2009 si inmormintarea mamei fratilor Basescu.

5. In dosarul de tentativa de omor anchetat de procurori inca din 2011, apar inregistrari ale serviciilor de informatii cu indicii clare despre legaturile dintre Anghel Sandu zis Bercea Mondial si Mircea Basescu. Din punct de vedere penal, sistemul a pus batista pe tambal in acel caz si fara dezvaluirile Antena 3, azi n-am fi stiut nimic, iar DNA tacea malc. Dar daca SRI stia din 2011 de legatura Basescu-Bercea si n-a informat SPP-ul sau pe presedinte, atunci pot sa ma gandesc la orice scenariu.

 

93 COMMENTS

  • Domnule Tudor parlamentul azi… Iar a nu știu cata oara APĂRĂ penalii… Ce este de făcut? Parlamentul nu vreau sa reprezinte poporul român!

  • De ce nu le puneti cronologic domnule Radu Todor?
   1. 2009, Costesti, Bercea nu era acuzat de nimic.
   2. 30 ianuarie 2010, Mircea Basescu se pune nas. Sandu Anghel nu era acuzat de nimic, nu era anchetat.
   3. Octombrie 2010, moare mama presedintelui, merge si Sandu Anghel, dar nu sta in preajma presedintelui.
   4. 17 februarie 2011. Bercea bagă cuțitul în nepotul său
   5. 20 februarie 2011 procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Olt îl arestează pe Bercea, ca fiind făptuitorul tentativei de omor.
   6. 24 februarie 2011. Procurorul Iacobescu face niște dezvăluiri incendiare unor ziariști privind o mită de 300.000 de euro data de Anghel lui Mircea Băsescu ca să-l scape de închisoare.
   6. 25 martie 2011. Dosarul penal i-a fost luat procurorului Iacobescu de către procurorul Ponea (aia din dosarul Duicu).
   ….
   Are SPP-ul valente de premonitie? De unde sa stie in 2009 ce va face Bercea in 2011?

  • La Realitatea basista Eli Roman se bucura ieri ca Voiculescu mai are 7 zile de libertate. Ba chiar a zis si in ore. Ca mai sunt 170 ore.
   Un psd-ist in studio la 21:10 mesteca povestea cretinoida cu “am incredere in justitie”. Contati pe gainile psd.

   The new system se pregateste sa execute A3. In noua era a dictaturii judiciare asemenea posturi care ridica vocea impotriva stapanului suprem trebuie sa fie eliminate.
   ———
   Dupa schizofrenia comunista a lui Ceausescu mi-e dat sa traiesc si schizofrenia justitiei minunate a lui basescu si a celor din spatele lui.
   Ceausescu ne mintea in fiecare zi ca avem mai multa productie la hectar si de carne iar alimentarele erau goale complet goale.
   Basecsu si cei care il sprijina ne mint in fiecare zi ca avem o justitie minunata.

   O noua schizofrenie ticaloasa, mai colorata si mai galagioasa a coborat peste Romania.

 1. am o nelamurire legata atat de dobritoiu,in primul rand, ca fost general dar si presedinte al comisiei de aparare din senat, dar si ceilalti membrii ai comisiei. dar nu numai ei ci si cei din comsiile sri sau sie. rolul lor e de albire a acestor institutii? fac misto de noi? au citit macar legile de organizare si functionare a spp, sri sau sie? cand ies din comisii, dupa audieri sau mai stiu eu ce legat de atributiile acestor servicii, toti sefii astia de comisii din parlament nu stiu ce sa mai spuna pentru albirea serviciilor. sunt cumva chiar ei susceptibili de a fi facuti sa taca sub un fel sau altul? despre dobritoiu si activitatea lui ca parlamentar dar si ca participant in emisiunile de la diverse televiziuni sau pentru problemele reale cu justitia pe care le are el sau familia lui, am o parere proasta si am fost certat pentru asta. dar inclusiv afirmatiile facute de acesta astazi dupa citirea raportului spp imi dau dreptate inca odata. ori ditamai generalul habar nu are cu ce se ocupa spp si care ii sunt atributiile conform legii ori datorita viitoarei fuziuni cu basistii din pdl a trecut si el la albirea lui baselu si a institutiilor basiste! si apropo, toti liberalii astia participanti la emisiunile tv au devenit brusc “deontologi” si binentele aparatori ai statului de drept basist! nu mai voie sa zici ceva de baselu sau gasca lui din institutii ca imediat iau statul de drept in brate !dezgustator, cel putin pentru mine, modul in care se comporta un fost general al armatei romane cu un trecut profesional ca al sau apreciat de unii.

 2. DOMNULE RADU TUDOR – PONTA COABITEAZA FOARTE BINE CU BASESCU – DOMNUL VOICULESCU SUFERA DIN CAUZA DNA ,A LUI KOVESI PROPUSA DE PONTA – IAR PONTA ESTE SPRIJINIT DE ANTENA 3 ,DECI DE CATRE VOICULESCU – DEJA PONTA NU MAI COMENTEAZA ABUZURILE DNA – SPUNAND CA JUTITIA ESTE INDEPENDENTA ACUM – NU CREDETI CA ESTE CEVA IN NEREGULA? PONTA ISI VEDE INTERESUL DE A AJUNGE PRESEDINTE – RESTUL ,CARE AU LUPTAT CU REGIMUL BASESCU ,ANTENA3 SI DOMNUL VOICULESCU,LA FINAL VOR FI VICTIME COLATERALE

  • “Coabitarea” dintre premier si presedinte este impusa din afara si vizeaza “purificarea” clasei politice romanesti de la stanga la dreapata. Sub incidenta ei mai intra “seriviciile”, DNA, ICCJ, CSM, Gabriel Oprea si , mai nou, si liderii PDL si PNL. De unde crezi ca este izvorata apreciarea lui Ponta pentru Kovesi? De unde crezi ca este izvorata dragostea brusca dintre PNL si PDL? De ce crezi ca Ponta prefera sa ramana premier si presedinte al PSD si nu presedintele Romaniei?

   PS. “Pe surse”, se zvoneste ca inclusiv destramarea USL este urmare a acestei coabitari. Destramandu-se alianta, Ponta si Antonescu nu au mai fost obligati sa inventeze motive pentru a frana dorinta baronilor proprii de a pune botnita justitiei!! Una este sa ai 70% in Parlament si sa stai sa vezi cum iti dispar parlamentarii/presedintii CJ/primarii/ministrii si alta sa ai doar 55% in alianta cu UDMR si minoritati !!!

   PPS. Eu am ajuns la concluzia ca Basescu, Ponta, Antonescu, Blaga nu trebuie injurati. Cred ca, prima data in istoria postdecembrista, fortati puternic din exterior, si-au dat mana pentru drenarea propriilor partide de baroni, baronasi si alti hoti. Iar circul de il vedem la televizor este pentru aburirea electoratului ultras, a propriilor membrii de partid corupti si a jurnalistilor fideli care ii saruta gingas in dos !!

   • grea boala buimaceala asta.basificatii ataca basificarile lui ponta care i-au basificat pe antonescu si pnl-ul.ba si basescu s-a basificat tot datorita lui ponta. si impreuna ei toti acesti basificati plus ponta,conlucreaza ca sa ii execute pe toti,dar in nici-un caz udrea sau videanu,berceanu sau…etc.despre astia ti-a scapat explicatia din…delir.

  • Intr-adevar Ponta isi vede de cariera lui iar cei din jur iau plasa.
   Antonescu a fost tradat de Ponta, acum urmeaza Fondatorul.
   Antena 3 se lupta cu basescu iar psd-eii tac chitic, joaca in comedia cu “avem incredere in justitie”.
   ————-
   Oricum razboiul a fost pierdut la numirea Ciordutzei. Acum e doar finalizarea.
   Fiecare isi plateste greselile. Antonescu a pierdut e terminat si mi-e teama ca si Fondatorulcare a mizat pe psd.
   Astept sa-i vad la brutarie pe basescu, ciolannis-tradatorul-documente false pentru case si de ce nu si Ponta-contorsionistul-11 puncte-udmr-coabitare.

   • indiferent de subiect trebuie sa va intoarceti la castravetele lui ponta.pentru ca ponta si psd-ul sunt tinta reala a caracatitei basiste in care intrara si pnl-istii.vrajeli cu kovesi, cu coabitarea,cu “verticalul” antonescu,cu partidul stat,baronii rosii deja sunt bancuri fasaite.

    • Scuza-ma. Ai dreptate, in PSD nu sunt baroni. Duicu, Constantinescu, Cosma si altii sunt nevinovati. Justitia basista …. cine delireaza?

     • sa vorbesti de paduchii altora cand tu nu ai deloc si nu atunci cand ai cei mai multi.

 3. si apropo de spp. oare nu ar trebui sa aflam daca acuzatiile aduse conducerii actuale sunt adevarate? pahontu fost securist, de meserie transmisionist avand cursuri de transmisii speciale facute la sibiu, trecut dupa 89 pe la interne, jandarmi si ajuns sef la spp pe vremea lui baselu, la alti sefi spp proveniti ca si ungureanu de la cc al utc, politruc si nu ostas de meserie, sau acuzati de participarea la represiunea din decembrie de la timisoara, trecuti in rezerva dar reactivati si promovati suspect in conducerea spp sau altul acuzat si judecat de consiliul de onoare al armatei pentru furt si sustragere de armament, trecut in rezerva si reactivat in politia de frontiera, cercetat pentru mita si trafic de influenta ajungand astfel in spp.etc cam multe suspiciuni legate de actuala conducere a spp si nelamurite binenteles.

 4. Doamne cat poate sa mai rabde acest popor care a fost nenorocit si saracit de hotii si mafiotii basisti si terorizat de politia politica desfasurata de procurorii dna,mai ales.Ne tot punem intrebari in legatura cu abuzurile si cu hotiile familiei prezidentiale,a hotilor si mafiotilor din jurul lor.Si cand ne punem aceste intrebari,acum la cinci ani de la cea mai destrabalata si costisitoare campanie elctorala,cand cu nerusinare demisul de popor si inscaunat cu forta de ppe,merkel,reding,gordon, giteistein si toti politrucii basisti de la ambasada sua,care au mintit cu nerusinare ca referendumul a fost fraudat si ca USL a dat o lovitura de sta.Cata nemernicie.Dar cum sa nu spuna acest lucru,cand pnl, recunoaste acum ca ppe a avut dreptate si ca ei nu urmareau interesul national in USL,mimau si minteau doar, scopul lor fiind acela de a face jocul demisului de distrugere a PSD.Sper ca acum sa se sparga si sa dispara de pe scena politica.Sa ramana doar aceea care servesc interesele nationale.Dar sa revenim la campania destabalata a demisului de popor.Cine poate face investigatii cu privire la provenienta sumelor.Pelerinajul la toate serbarile campenesti si ale fiilor satelor si localitatilor au costat o graza de bani.La acestea trebuie adaugate si coloanele de autobuse cu oameni scosi din productie si obligati sa participe la manifestatiile electorale(au declarat-o chiar acei oameni si exista inregistrari)sper ca nu au fost gratis,ci inchiriate pe bani grei.Cine se incumeta sa ne prezinte o situatie,pentru ca pana acum stim doar faptul ca interlopul bercea l-a sponsorizat si dupa cum se vede pentru a-l gratia.Cum poate sa minta ca nu a stiut,cand tocmai el a folosit acesti bani murdari in campania din 2009 si a participat alaturi de aceste clanuri interlope la toate distractiile,acceptandu-le recunostinta si darurile.Pana cand vom mai suporta minciuna si nesimtirea acestui individ plin de ura, razbunator,care a dezbinat si a alimentat vrajba si ura la nivel national.Sper sa nu ne distruga complet,in timpul care i-a mai ramas.

 5. de 2 se puteau schimba cateva chestii importante, dar nu mai aveau ce sa spuna in campanii. prostii trebuiesc tinuti mereu in stare de actiune.

 6. In tara asta amarata se pare ca este din belsug apa. Si sapun. Suficient cat sa ne spalam cu totii pe maini de toate atributiile. Si credem ca avem suficienta apa si suficient sapun sa ne spalam si de toate pacatele. Dar tare mi-e teama ca nu ne spalam de unele pacate nici cu toata apa din univers.

 7. Posibil ca SPP sa-l fi informat pe Basescu despre Bercea, dar cine stie ce apucaturi are acesta atunci cand se insista ?! Oricum Bercea este interlop pentru autoritati, dar prieten si cumatru cu familia prezidentiala ! Cum sa se dea deoparte Basescu cand apare interesul electoral si material ?! Nu ar mai fi el.

 8. domnule radu tudor m-am hotarat sa va scriu urmarind comentariul ,corect ,al dumneavoastra in emisiunea mariei Coman si vreau sa va multumesc fiindca ,nu odata ,ati dat dovada de seriozitate in spusele dvs referitoare la activitatea serviciilor din romania ,ma refer aici ,evident , la serviciile secrete desi SPP-ul nu este incadrat aici …dar trecand peste asta vreau sa va spun ca tot ce se ”invarte ” in media si la nivel politic ,cu mici exceptii ,sunt pareri de ”neinformati” ca sa nu le spun diletanti..si am sa ma explic…am fost ofiter SPP aproape 20 de ani si ceea ce aud si citesc in presa ma ingrozeste…
  in cazul unei misiuni ,indiferent care ar fi aceea ,in tara sau strainatate ,se iau masuri pe plan informativ si contrainformativ ..spre stiinta cititorilor dvs si numai ,in cazul in care presedintele sau oricare alt demnitar de importanta din Romania ,serviciile coopereaza intrte ele..exemplific..presedintele vrea la Costesti ..despre misiune se stie din timp si la fata locului se deplaseaza ofiterii Spp cu masinile aferente si subofiterii de paza ..in aceeasi zi ,deci cu o sapatamana inainte ,se face o sedinta de cooperare intre fortele participante si aici enumar,in afara de spp ,politie ,jandarmi si sri..in cadrul sedintei se stabilesc detalii legate de misiune cat si informarea operativa privind eventuali vectori de amenintare fizica ,distribuirea pozelor persoanelor care ar putea ”impieta” asupra misiunii cat si masurile care s-au luat sau se iau privind persoane dezechilibrate mintal ,recalcitrante sau cu nevoi speciale..in cazuri deosebite ,pe baza rapoartelor sri local ,anumite persoane sunt invitate la sediul politiei locale ,in ziua activitatii in sine ,si retinute sub un motiv sau altul ,astfel incat sa nu fie prezente acolo….se folosesc informatii de genul cutare partid organizeaza o forma de protest si atunci sunt contactati liderii locali si intrebati de intentiile pe care le au in legatura cu activitatea in sine si rugati sa tina sub control oamenii trimisi acolo..in privinta calitatii morale a persoanelor care se pot intalni cu presedintele sau demintarul in cauza se fac informari ,aici ,imi pare rau pentru domnul tariceanu dar la momentul Costica Argint ,structura informativa a spp-ului l-a informat oportun despre trectul infractional al persoanei in cauza dar dansul a ales sa treaca peste…trec si eu peste..
  toate informatiile despre care eu vorbesc sunt puse la dispozitia demnitarului in cauza si el ,numai el hotareste ce sa faca..
  sunt sigur ca domnul presedinte a fost informat de cine si ce face la Costesti si a fost alegerea domnie sale..noi punem la dispozitie informatii dar nu decidem calea de urmat ..
  Domnul general Dobritoiu ar tebui sa ceara SPp-ului actele misiunii ,rapoartele sri local si a protectiei informative SPP si sunt sigur ca atat sri cat si spp si-au facut treaba corect findca sunt oameni platiti de romani si chiar isi fac treaba tocmai de aceea m-am hotarat sa va scriu ,desi in rezerva fiind ,imi este ciuda ca se arunca cu noroi in munca unor ofiteri tineri si constinciosi..si va rog sa ma credeti ca am sute de misiuni facute in tara si vreo cateva zeci in strainatate..
  in legatura cu domnul Mircea basescu si activitatea dansului…SRi Constanta ,si dvs sunteti constantean si probabil aveti cunostinte datorate activitatii dvs ca jurnalist apropiat mediilor militare ,deci sri-ul constantean avea si are un obiectiv major la malul marii ..familia prezidentiala deci va spun sigur ca domnul Basescu ,fratele ,era ”documentat” informativ..daca ar fi altfel mi-ar fi rusine de meseria pe care am avut-o….normal ca nu avea protectie fizica pentru ca asta se acorda cu aprobarea CSAT-ului in urma unor informati SRI ca viata fratelui prezidential ar fi in pericol dar documentarea informativa ramane…un exemplu ..ganditi-va ca toti locatarii blocurilor din piata Victoriei sunt documentati informativ avand in vedere posibilitatea unui atentat savarsit de la una din ferestre..asa e in toata lumea..
  acum ,ma repet ,la o misiune in teritoriu toate organismele de forta ale statului roman conlucreaza spre buna desfasurare a misiunii…sunt sigur ca ”adunarea” de la Costesti a fost documentata informativ..
  sper ca am reusit mai mult sau mai putin sa lamuresc lucrurile
  va rog daca se poate ,in interventiile dvs sa explicati neavenitilor in domeniu si aici ma refer la cei rauvoitori ca atat sri cat si spp ,politia si jandarmeria isi fac treaba chiar daca oamenii politici aleg sa minta sau sa minimalizeze eforturile unor oameni dedicati meseriei lor
  ar putea fi interpelat domnul general pahontu ,director spp numit de presedinte ,sa aduca pur si simplu dosarul de misiune costesti care nu vad de ce ar fi clasificat ,ca sa se lamureasca si domnul Dobritoiu si nu numai .ca presedinte ,sunt sigur ,a fost informat cu cine si cum se intalneste….
  sper ca v-am fost de folos ,numele meu e real ,adresa de mail la fel si puteti i8ntreba si SPP-ul daca am existat sau nu..
  cu stima si consideratie ,cristian samoila
  spre alte lamuriri va stau la dispozitie

 9. O mica mare mentiune !
  Tentativa de omor a fost prin februarie 2011.
  In 2009 , Sandu Anghel nu facuse fapta asta. Deci in momentul in care a pus salba la gatul doamnei , nu avea acel dosar cu tentativa de omor .

  A doua mare mentiune !!!
  Ce cauta UDRM la butoane ?!?!?!
  UDMR care a sprijinit combinatia asta Basescu+Boc !
  Noi am votat si impotriva lor in 2012 .
  Ce cauta acum la butoane ?
  Trebuiau sa mai stea pe bara cel putin pana in 2016 cand sunt urmatoarele alegeri parlamentare care in teorie dau si noua configuratie guvernamentala.

  • sandu anghel are 120 de dosare incepind cun 2001. 2011 nu era prima infractiune cu violenta, la aceea a fost prima arestare. udmr are un protocol semnat de pnl si psd in sept 2012 ca vor fi luati la guvernarea usl

   • Cred ca PNL-ul este cel vinovat pentru ca Basescu s-a infruptat din banii tiganilor.Mai ales ca haosul domneste in sinul PNL.Mai ales dupa ce s-au hotarit sa adere la PPE,tradindu-i pe cei din ALDE.Supararea oamenilor este totala din aceasta cauza.Oriunde merg,toata lumea vorbeste numai de aceasta tradare.Ieri,de exemplu,am ajuns intr-o localitate rurala unde lumea era adunata la Primarie,admonestindu-l pe primarul liberal ca ei nu mai suporta doctrina populara si ca vor sa nu paraseasca ALDE.S-a incins o discutie doctrinara cu exemple din statutele celor doua grupari europene.Singura persoana care sustinea aderarea la PPE era o babuta de 85 de ani.A zis ca ALDE a plecat de la inima ei in momentul in care i-a murit vaca pentru ca nu i-a trimis condoleante.

   • PNL le-a cam tras teapa udmr-istilor in 2012. Parca numitul Victor Viorel vroia neaparat “sa-si tina cuvantul”.

    • Si a avut dreptate Ponta caci acum ar fi pierdut majoritatea prin tradarea “liberalilor”antonescieni.Probabil ca acest tradator antonescu a avut un plan ,sa ia cit mai mult in alegeri pe spinarea PSD dupa care sa puna mina pe guvern cu ajutorul pdlistilor si sa ia si presidentia. Nu i-a iesit si a compromis si imaginea unui partid adevarat cu doctrina si trecut glorios.

     • hai mai,singurul lucru glorios a fost reforma agrara din 1921 ca teorie ca in practica s-a cam fasait pe parcurs.

   • Nu sunt fan Sandu Anghel . Doar era o mentiune .
    Sunt ferm convins ca avea cateva dosare in 2009 . Lafel de sulfuroase ca sa folosesc un cuvant pe care il aud des la dumneavoastra .
    Dar asta cu tentativa de omor nu era atunci .

    In schimb sunt fan A3 . Nu mereu , dar in foarte multe ocazii .

    Sunt suparat pe faptul ca vad UDMR la butoane . In acelasi timp inteleg ca nu se putea mentine guvernarea asta asa cum este fara ei de cand a fugit PNL.

    Lafel de suparat sunt pe faptul ca nu am pe cine sa pun stampila peste 4 luni care sa imi GARANTEZE ca nu vedem UDMR ul si in 2015 la butoane.

    Lafel de bine imi aduc aminte ca si cineva important de la UDMR intr o emisiune la A3 aproape ca facea criza de nervi in direct cand vorbea despre faptul ca ii sunt ascultate convorbirile cu familia . Cu sotia si cu copilul . Ca acestea au ajuns in presa cumva .
    Deci….si ei urasc acest sistem dar au fost impreuna cu el .

 10. Chiar mai exista naivi care sa creada ca, Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională unde sant membri ile sarbu gabi oprea ,dobritoiu si blaga sau comisia de control SRi condusa de un ilustru anonim Georgian Pop,chiar crede cineva ca aceste comisi lucreaza in interesul public si pentru a se afla public adevarul in cazul bercea basescu?E clara treba ca toti din aceste comisii stiu exact ca sri si spp au pus batista pe tambal in cazul bercea.Ca vin la tv si ne toarna baliverne aste e o alta treba dar cine e prost si i crede nu are decat sa le dea credit in continuare acestor impostori

  • Giorgian Pop este clar ca s-a pricopsit cu o palarie prea mare ptr. el(desi e grea functia ptr. oricine)dar are macar scuza ca e tinar dar, curva batrina de Dobritoiu care vine de 2 ori pe zi si minte cu nerusinare ,insultindu-ne inteligenta cu moosmondeli si cuvinte sarace(tactica ,strategie ???)din care nici el nu intelege nimic ce scuza are.Nu-i e rusine mosului ,mare general ,ministru al fortelor armate sa fie penibil si sa ne insulte crezind ca el marele general are in fata lui niscaiva cretini?Acest impostor se face de ris si chiar nu cunosc motivele ptr. care a fost scos in fata si de liberali dar si de Radu Tudor ptr. ca orice ar fi facut in trecut acum e penibil.

   PS. O intrebare d-le Radu -cine este acest ovidiu Raetchi(cu un C/V nemaipomenit)dar care desi semneaza cu deputat PC este dusman pe fata al PSD dar si al PC care nu trebuie sa stea linga un partid comunist.Inteleg critica dar la asta este campanie bine coordonata .

 11. Mi-e silă de acest vorbitor al Limbii Române,,el, pe el personal nu se înţelege, nu-şi înţelege vocabularul, modul de exprimare, nu mai spun de ceea ce pune în practică(doar 2 sunt în conducere, niciunul nu-şi înţelege faptele, vorbele, spusele)”, acest Ponta, care anunţă cu surle şi trîmbiţe că au crescut salariile, că au scăzut facturile la curentul electric, dar, ce nu spune acest,,vorbitor, spunător în faţa camerelor de luat vederi”, că a crescut preţul la gaze, deşi bogăţia subsolului patriei a fost vîndută, că mîna liberă a creşterii preţului cum vor societăţile din subordinea primăriilor, la utilităţi: apă şi gunoi cu cel puţin 0,20 lei pe metru cub, transport în comun-local, nu a fost retezată, cresc preţurile de mama focului. Deci, calculul politic privind majorarea salariului nu este sustenabil,,ce se ia de pe mere, se dă pe pere”, sau chiar depăşeşte. O să ajungem să facem economie la apa, pînă se ajunge la,,rapăn, scabie, lindini, păduchi, să pută românul, că…aşa vrea guvernul prin politicile aplicate…poezia poetului George Coşbuc:
  ,,Noi vrem pământ!

  Flămând şi gol, făr-adăpost,
  Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
  Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut
  Şi câine eu ţi-am fost!
  Ciocoi pribeag, adus de vânt,
  De ai cu iadul legământ
  Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!
  Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
  Şi ham de cai, şi jug de boi
  Dar vrem pământ!

  O coajă de mălai de ieri
  De-o vezi la noi tu ne-o apuci.
  Băieţii tu-n război ni-i duci,
  Pe fete ni le ceri.
  Înjuri ce-avem noi drag şi sfânt:
  Nici milă n-ai, nici crezământ!
  Flămânzi copiii-n drum ne mor
  Şi ne sfârşim de mila lor –
  Dar toate le-am trăi uşor
  De-ar fi pământ!

  De-avem un cimitir în sat
  Ni-l faceţi lan, noi, boi în jug.
  Şi-n urma lacomului plug
  Ies oase şi-i păcat!
  Sunt oase dintr-al nostru os:
  Dar ce vă pasă! Voi ne-aţi scos
  Din case goi, în ger şi-n vânt,
  Ne-aţi scos şi morţii din mormânt; –
  O, pentru morţi şi-al lor prinos
  Noi vrem pământ!

  Şi-am vrea şi noi, şi noi să ştim
  Că ni-or sta oasele-ntr-un loc,
  Că nu-şi vor bate-ai voştri joc
  De noi, dacă murim.
  Orfani şi cei ce dragi ne sunt
  De-ar vrea să plângă pe-un mormânt,
  Ei n-or şti-n care şanţ zăcem,
  Căci nici pentr-un mormânt n-avem
  Pământ – şi noi creştini suntem!
  Şi vrem pământ!

  N-avem nici vreme de-nchinat.
  Căci vremea ni-e în mâni la voi;
  Avem un suflet încă-n noi
  Şi parcă l-aţi uitat!
  Aţi pus cu toţii jurământ
  Să n-avem drepturi şi cuvânt;
  Bătăi şi chinuri, când ţipăm,
  Obezi şi lanţ când ne mişcăm,
  Şi plumb când istoviţi strigăm
  Că vrem pământ!

  Voi ce-aveţi îngropat aici?
  Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi
  Noi mame şi surori şi fraţi!
  În lături, venetici!
  Pământul nostru-i scump şi sfânt,
  Că el ni-e leagăn şi mormânt;
  Cu sânge cald l-am apărat,
  Şi câte ape l-au udat
  Sunt numai lacrimi ce-am vărsat –
  Noi vrem pământ!

  N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!”
  Vi se potriveşte cu mare succes!!!

  • Pe același Dobrițoiu, când era ministrul Apărării, Băsescu îl denumise, public, “Moș Teacă”.

   Re-evaluările astea…

  • Corect. Dobrițoiu, este un alt ahtiat după funcții. Nu pot să uit ce tare se supărase că nu fusese numit el ministru.
   Acum și-a arătat și ăsta adevăratul caracter .
   Nu știu cînd va scăpa țara asta de astfel de nimicuri, care-și spun -oameni politici.

 12. se incearca tot felul de scuze sau mai bine zis diversiuni ca sa-l scoata basma curata pe Basescu si pe familia lui .asta este scopul trebuie sa se faca ceva pana expira mandatul lui Basescu ca pe urma ramane de vazut ce s-o mai putea face pt ei .

 13. Imi permit sa spun ca slaba implicare a sefilor comisiilor parlamentare de control a serviciilor secrete este simplu de explicat : sefii acestor comisii dupa parerea mea sint ofiteri acoperiti ai acestor servicii.Si dupa vorba romaneasca “corb la corb nu isi scoate ochii” comentati si dvs. Daca aceasta supozitie a mea nu sta in picioare atunci acesti sefi de comisii sint SANTAJABILI motiv suficient pt.un serviciu de informatii pentru a te face sa “JOCI CUM ITI CINTA ” serviciile.

 14. Cu parere de rau constat, ca dumneavoastra domnule Radu Tudor, ca jurnalist si analist militar, nu ati inteles cauzele haosului politico-economic din Romania de azi, ( sau va faceti ca nu pricepeti). Nu ati inteles , ca toate sunt consecintele politici “originale” de dupa 1989? Daca maine, printr-o minune ar disparea tot ce este basism, ar ramane mizeria din si dintre PSD,UNPR,UDMR,PNL, bineinteles cu ratingul aferent, dar romanii si Romania ar fi tot in aceiasi situatie.

   • Poate explica acest “Leo” cum a putut anticomunistul Băsescu să reprezinte România comunistă la Anvers și cum a putut să facă Băsescu (și fratele lui) mulți bani – valută – din contrabandă pe mare și să nu se aleagă, în România, cu un glonț în cap? Că eu sunt prost și încă nu am descâlcit aceste ițe. Ițe anticomuniste, democratice și de dreapta, desigur!

  • Draga Leo,

   Or fi astia (PSD,PNL, UNPR etc) mizerablili dar nu sunt psihopati. Pentru ca asta e diferenta intre psd-isti si basisti. Psd-istii sunt lacomi si gaini dar nu sunt psihopati.
   Basistii sunt PSIHOPATI. Si asta e marea diferenta.

   • Nu sustin deloc, ca Basescu si tot ce e basism e lucru bun pentru Romania; nu sunt buni Doamne fereste! Cine oare i-a protejat, prin ce lege, de au ajuns prin redistribuire din nou in parlament,(PDL,UNPR) cand nu au fost alesi? Lege, care dupa cum se vede ramane neschimbata; deci sanctiune prin vot nu exista! Daca basistii sunt psihopati, ceilalti sunt calculati; vezi ce cer UDMR-isti, in legatura cu tot felul de autonomii; cine i-a adus la guvernare oare?

 15. Apropo de gestul lui Nigel Farage, în plenul Parlamentului European: http://www.antena3.ro/externe/uniunea-europeana/gestul-nebun-facut-de-nigel-farage-in-parlamentul-european-s-a-intors-cu-spatele-in-plenul-pe-in-259153.html, în mare parte sunt deacord cu gestul lui, de ce: pentru că tot ceea ce a practicat, practică şi va practica această instituţie(părerea mea din ce se vede pe tv în alte ţări şi a noastră), este strict,,pro-distrugerea naţiunilor, sărăcirea, cobaizarea oamenilor din zonele respective!!! nu sunt deacord cu exprimarea,,extremist”, liderul Farage are 65-70% dreptate(strict părerea mea)

  • extremisti sunt antiparlamentari dar le place sa umble pe acolo dar numai ei.nu le place sa fie contrazisi,cam ca tine.

 16. Acțiunile lui Băsescu și a SPP nu se deosebesc prea mult de acțiunile răpostaului Moaamar Qaddafi

 17. Probabil ca-l informau pe base ca dau cam putina spaga mondialii si trebuie sa-i mai plimbe prin tribunal ca sa creasca tariful. Aici e vorba de valoarea spagilor dorite de smecheri. Baietii cu ochi albastri nu s-au asteptat ca-i filmeaza mondialii si asa s-a aflat.

 18. Voi sunteţi întregi la cap??? Vă mai funcţionează creierul??? sau, vreţi absolvenţi la…hectar, să care în buzunare, în spate diplomele, care sunt doar nişte cartoane scrise, să-şi piardă anii, blestemîndu-şi viaţa prin diplomele en-gros şi pe la psihologi, ca pînă acum??? http://www.stiripesurse.ro/trei-sesiuni-de-bacalaureat-prevazute-de-un-oug-aplicabil-de-la-1-septembrie/,
  Voi vedeţi??? Sunteţi conştienţi că scoateţi şomeri direct din şcoli, îi obligaţi să stea de geaba, în loc să infiinţaţi locuri de muncă pentru studiile absolvite???
  Sunteţi direct responsabili de viaţa tineretului căruia nu-i daţi atenţie, îi lăsaţi în voia sorţii, din cauza politicii voastre prost aplicate, se pierde forţa de muncă, se pierde vitalitatea tineretului!!!
  – SUNTEŢI CONŞTIENŢI DE TOATE ACESTE FAPTE APROBATE DE VOI POLITICIENILOR LAOLALTĂ ??? cred că…nu…

 19. nu -i este RUSINE generalului Dodritoiu prietenul dv, sa minta in halul asta!! INSEAMNA CA SSP LE-A TRIMIS LEGEA S-O CITEASCA?????
  DEGUSTATOR! CUM VOR SA-L ACOPERE PE BASESCU!!

 20. binennteles ca spp sri si alte armate vegheau
  ca fratili si tzaganii sa aiba o intrevedere sigura si discreta.

  e parte din operatiunea”Spalarea de Bas”,aia cu nu fratili e de vina voiculescu e de vina.
  stiti povestea
  o vedeti in toata sfortarea suprema a aparatului basit de propaganda greu incercat in aceste zile de foc continuu.

  ceea ce conteaza pt Basau,basire toata clasa politica la ora actuala e ca Antena 3 si Dan Voiculescu sa dispara de pe fatza pamintului.

  este Imperativ ca a3 si voiculescu sa nu puna probleme in
  dupa ce
  Oficial Basau va trage apa dupa el si va elibera tronul,

  neoficial Basan Trebuie sa
  sa ramina “jucator”

  cu ajutorul imbarligarii generala de baroni rosii maro kknii
  justitie Lulutzoida
  ponta “dreapta” stanga n dreapta
  si tot rahatul de acum

  sa continuie

  sa baseasca in mod “cenusiu” ,,stealth.

  nici psdistilor si ponta nu le place a3,

  cei de la a3 sunt mult prea incomozi pt afacerile lor si “buna guvernare” ce au efectuat pina acum

  si care va continua intr-o Baseala crunta,prea aparati poporul si le stricati mersurile
  asa ca e tir concentrat pe voi frate si clanul macacilor basiti si ailalti .
  obiectuvul e ca pina la alegeri Voiculescu sa fie inchis si Antena 3
  doborita in rating si credibilitate,basirea sa iasa biruitoare indiferent ce

  babuin va urca pe tronul imputit de basau

  • este si varianta (fifti-fifti cu aia de mai sus) ca orice s ar intimpla cu a3 si Voiculescu

   basau sa fie tradat in sec2 after domnie si bagat la bulau cu tot neamul sa joace table cu voiculescu.

   in cazul asta basau va fi executat:

   – scurt si fara fasoane daca rechinii sunt flamanzi .atunci basau trebuie sa Dispara Rapid din scena
   dar Aparatul sau Basit si banii praduiti sa ramana intact noilor stapini.

   -sau o s o balaceasca ani si ani ca la bombonel si o sa l vezi de nenumarate ori pe basau plimbat ca ursu de mascati cind la dna cind la procuratura sau tribunal
   si aratat poporului roman ca
   un criminal(ceea ce si e)tradator responsabil pt distrugerea totala a tarii(se va tace despre “buna guvernare” si se accentua pe “greaua mostenire” si regimul ticalos-bashit)

 21. Un material excelent! Asa este! Desi, deseori, avem opinii contrare, recunosc ca aveti perfecta dreptate si ca acest material este foarte bine fundamentat. Azi, SPP-ul a fost prespalat. De toti. De Sistem. Cred ca v-ati convins acum de prealaudatul Dobritoiu.

 22. Am sa-mi spun si eu parerea . Cred ca Bercea i-a dat , pentru campania din 2009 , 6 miliarde lei , conform insemnarilor din carnetel , urmand ca presedintele sa-i boteze nepoata ( este bine cunoscut faptul ca aceasta etnie isi cauta nasi printre persoanele influente , fiind o mandrie pentru ei , dar si din interes ) . Sa nu bata prea tare la ochi , l-a pus pe frate-sau sa boteze . Bercea a fost scapat de multe din dosarele pe care le avea , fiind ajutat de cele doua pe care le-a mentionat ca fiind platite in acest sens , Kovesi si Livia Stanciu , via Basescu Traian ( contra celor 6 miliarde ). Numai ca tiganul a facut-o de oaie si a comis tentativa de omor . A dat 600.000 $ fratelui satanei pentru a btine o condamnare mai mica , in 2011 . SRI-ul nu l-a mai informat pe presedinte , ci , conform legii , a sesizat PICCJ si DNA , unde , ghiciti cine era la butoane : Kovesi si Daniel Morar . Acestia au lasat dosarele in nelucru , dar au avut grija sa-l puna in tema pe presedinte , motiv pentru care nu l-au mai ajutat pe Bercea , ci au cautat sa-si produca anumite acoperiri , cum ar fi plangerea pentru santaj si mesajul acela catre consiliera lui Kovesi ( ar trebui sa solicitati celor doua institutii sa va comunice cum au solutionat sesizarile SRI , mai ales ca au declarat public ca , din 2011 , informarile nu au mai fost facute catre presedinte , ci catre institutiile competente , adica DNA si PICCJ ). Cam asa cred eu ca au stat lucrurile .

  • Puteti solicita , fiind de interes public , PICCJ si DNA sa va comunice datele la care au fost inregistrate sesizarile SRI-ului , faptele sesizate si solutionarea ( sunt convinsa ca nu au fost solutionate , sau au fost introduse ,,pe nevazute,, in alte dosare de-ale lui Bercea , solutionate , pentru a li se pierde urma ) . A se verifica daca fratele lui Basescu a sesizat DNA-ul cu ,,santajul,, , dupa ce au primit Kovesi si Daniel Morar sesizarile SRI-ului . Eu cred ca a facut-o dupa .

 23. Domnule Radu Tudor eu am o singura nedumerire . De unde si cum explicati staruinta dumneavostra demna de alte cauze in a tine partea fatis americanilor cand este evident ca ei ne sfideaza tot fatis ca natiune si ambitii calcand in picioare tot ce ne reprezinta ca natiune ? De unde si pentru ce ? To vad ca apa este batuta in piua nonstop de dumneavostra pe teme corecte dar cu intrebari gen gaga ! Bineinteles ca spp lui peste are atributii , bineinteles ca basestii sunt infractori si ca pdl este vinovat de dezatrul din ultimii 10 ani ! Bineinteles ca aceasta aceasta mizerie de justitie numai independenta nu este si face ce face cu acosrdul deplin america ( sa nu ne mintim ca america nu sta in spatele dobitocului spion duane ) . Bineinteles ca nu dau doi bani americanii pe noi dovada fiind si faptul ca inca nu au ambasador si persista in a avea legaturi cu Romania gen stapan , sluga ! ATUNCI REVIN SI INTREB : DE CE DRACU TOOT LAUDATI FATIS O ALIANTA MINCINOASA BAZATA PE FALSE ATUURI ? doar fiindca sunt contra rusilor sau ce ?

  • americanii nu ne fac doar mizerii. ne asigura si securitatea. mizeriile facute de ei sunt cauzate 99% de porcariile si complicitatile sulfuroase ale unor romani care se ofera sa le faca sex oral fara sa ca ei sa ceara asta (am citat din traian basescu)

 24. Printr-o ordonanţă de urgenţă dosită în mapa “suplimentară” şi neanunţată public nici după adoptare, Guvernul a acordat câteva noi privilegii Avocatului Poporului. Între acestea: decontarea cazării în Bucureşti pentru ocupantul funcţiei şi cei patru adjuncţi ai săi, ca şi a transportului din localitatea de domiciliu până în Capitală, fără a se preciza nicio limită maximă în acest sens. Instituţia a fost inclusă totodată, alături de Guvern, Parlament, Preşedinţie şi CCR, pe lista scurtă a excepţiilor de la interdicţia impusă în 2012 pentru achiziţii de protocol, “inclusiv zile aniversare” din raţiuni de economie la buget. În plus, pentru persoana care ocupă funcţia de Avocat al Poporului, în prezent deţinută de Victor Ciorbea, cei 5 ani de mandat vor fi asimilaţi de acum înainte vechimii în magistratură. Actul normativ apărut luni direct în Monitorul Oficial intră în vigoare în trei zile de la publicare. Potrivit Constituţiei, Avocatul Poporului este singura instituţie care poate bloca la Curtea Constituţională o ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

 25. Comfirm cele scrise de catre Cristi Samoila.
  Daca parlamentarii doresc sa se afle adevarul despre informarile de la SPP trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  – sa fie convins ca-si doreste cu siguranta acest lucru ( nu este deloc simplu)
  – sa aiba “cat de cat” pregatire in domeniu ( altfel risca sa bata campii )pentru a putea sa formuleze intrebari pertinente
  – sa nu fie santajabil

 26. Gen. Burian i-a facut in fiecare zi cate o informare, dar toate au fost in fata unui pahar de palinca!

 27. Draga Radu,
  te rog sa te apleci si asupra cazului Georgescu/CNA .
  Ca sa stiim si pozitia A3, nu doar pozita “posturilor basiste”.

 28. Nu cumva, mai trebuie o diversiune ca cea din 2004-2005, că va fi asasinat??? Această manipulare circula şi panica pe aproape oricine, pînă şi în ziare erau tipărite materiale în acest sens, cred că vă mai amintiţi.

 29. Draga Radu,
  observ ca esti foarte ingrisorat de siguranta lui Basescu.
  Cand vad atat devotatment ma face sa cred ca trebuia sa te fi facut SPP-ist de meserie 🙂
  Poate daca-ti depui cv-ul de ia basescu in spp ca sa-l pazesti tu mai bine 🙂
  Sincer, rad cu lacrimi cand ma uit la emisunile A3. Este cel mai bun post de divertisment din romania.

 30. Draga Radu,
  In ziua in care SUA a declarat legala folosirea programului PRISM de catre NSA, prin care pot sa spioneze toate comunicatiile externe pe internet, Parlamentul Romaniei a votat legea potrivit careia nimeni nu mai poate cumpara o cartela pre- pay fara actul de identitate, sau nimeni nu se mai poate conecta la net pe o terasa daca nu-si da datele de identificare.
  Nascut si dezvoltat drept un spatiu al libertatii , net-ul a devenit unul dintre cele mai agresive modalitati de intruziune in vietiele personale si de incalcare a intimitatii individului.
  Cred ca ar trebui sa luam pozitie, sa nu lasam ca aceasta lege, care a fost trecuta fara nici o dezbatere publica reala, sa ne ingradeasca drepturile si libertatile personale.Vrem sa stim mai mult despre initiatori si despre cei care au aprobabt aceasta lege care urmeaza sa fie promulgata de Basescu.
  Multumesc

 31. 1) “Iubita” anastase a declarat la rtv ca “omul asta Voiculescu, care a facut foarte mult rau la viata lui si care se teme ca va intra la puscarie , este in stare de orice”
  am avut senzatia ca mai avea putin si cadea de pe scaun, asa de agitata era. (emisiune lui Striblea

  2) Oare ce parere au psihologii despre privirea lui D. Butcher?

  3) Numai seful DNA si Procurorul general au dreptul sa ceara acte de la Parlament

 32. Este fara dubiu ca Basescu este vinovat.Basismul si fesenismul au nenorocit ROMANIA.
  Iar unele institutii ( la fel ca in toate tarile conduse de tirani sau partide stat) le-au tinut “normal” partea conducatorilor fiindca de pixul conducatorilor au depins bugetul lor (mai mare sau mai mic) si traiul lor(mai mbelsugat sau mai putin imbelsugat).
  Sa nu uitam si vina ‘JURNALISTILOR” care la un post/TV spun una iar la postul/TV-unea concurenta se spune pe dos/invers !!.Si atunci jurnalistii mai sunt ei oare DEONTOLOGI/PATRIOTI ….fiindca si gura lor trebue sa manance o paine(ce paine? …cozonac,prajituri !!) si atunci nu mai fac o politica in folosul romanilor si ROMANIEI.
  Asa incat jurnalistii fac politica patronilor/mogulilor care ii platesc regeste pe jurnalisti numai si numai ca eiu sa manipuleze lumea(si se constata ca exista f multi saracuti cu duhul care pentru ei …ce spune unul sau altul jurnalist este …litera de lege !!).
  Presa a manipulat lumea si inainte si dupa revolutie dar o mai mare MANIPULARE ca ACUM (se face din alb,negru si din negru ,alb din interese private si meschine) NU S-A MAI VAZUT.
  Cu exceptia a 2 -3 jurnalisti care probabil mai apara INTERESUL NATIONAL AL ROMANIEI(au probabil copii si poate se mai gandesc si la ..viitorul copiilor lor in acesta tara si nu numai la cozonacul lor zilnic/lunar de ..mii de euro).
  Restul au devenit slugile unui patron sau slugile unui ..partid. Pacat ..mare pacat.

 33. desigur, nu are atributii ci numai beneficii.
  Pe linga faptul ca are sectii de analiza si sinteza au acces cum vor la informatiile din sectiile judetene.
  Au un tupeu fantastic. A se vedea ofiterul supraponderal din show-ul de divertisment: Drumul spre altar.

 34. După o perioadă grea, urîtă, tensionată, mizerabilă, plus hăţişurile legii, mă bucur enorm pentru recunoaşterea drepturilor acestui cadru militar demn, onorabil!!! Dacă se vrea, se poate scoate adevărul la suprafaţă, indiferent de consecinţe!!! FELICITĂRI !!! acestui om demn, onoarea şi demnitatea îl caracterizează, de aceşti oameni are nevoie ţara!!!
  http://www.antena3.ro/romania/alexandru-gheorghe-locotenentul-care-a-fost-dat-afara-din-armata-dupa-protestul-din-iarna-lui-2012-259269.html

 35. Ii duceti grija? Credeti ca nu stia nici el, nici SPP, cine este clanul Bercea? Sau credeti ca el este foarte curajos si s-ar fi expus daca stia ca exista vreun pericol? SPP-ul este prezent intotdeauna. Chiar si cand se duce el la hipermarket, tam nesam. Sau cand conduce singur, chipurile. Poate numai cand o vizita pe Udrea, noaptea, nu avea SPP-ul de coada. Norocul lui ca nu a intalnit vreun cetatean suparat. Singur. Dar as vrea sa stiu, sotia prezidentiala nu a primit foloase necuvenite cu acel galben? Daca o profesoara ar primi de la un elev, un cadou, asa, pur si simplu, nu ar fi arestata?

 36. SRI-ul , SPP-ul si STS-ul sa suga PIXUL !!

  Propun ca esaloanele 1 si 2 din aceste servicii sa fie detasate de urgenta in SPANIA, la cules de capsuni !!

  Mama voastra de macaronari !! Pe cine incercati voi ba sa prostiti ?

  Normal ca chiorul a fost informat si stia tot despre frate-su. Cine sustine contrariul are doua alternative: ori e basist ori e idiot !!

 37. SCUZE pt off-topic ,dar …

  Meciul meciul Halep-Bouchard a aratat inca o data cat de murdari sunt cei care, agatandu-se de conjuncturi, reusesc pentru o clipa sa scoata capul din noroiul propriei cocini si li se pare imediat ca au si soclu.
  Soclu de pe care pot insulta un mare sportiv.
  Un nimeni porc, un porc nimeni, un nimeni de porc … nu stiu cum sa numesc infectia umana care a aruncat cu dejectiile sale, intr-un formidabil sportiv.
  Dar nu despre raturi si capete de porci, ci despre mari sportivi, despre caractere si tenacitate, despre talent si perseverenta e vorba acum.

 38. Eu cred ca stia cine este Anghel cand s-a dus la Costesti. El care in februarie 2014, stia ca in aprilie Uioreanu va fi arestat, cum sa nu stie?
  Dar nu i-a pasat pentru ca voturile erau mai importante. Acum de ce la un an distanta Mircea boteaza copilul, este o intrebare. In nici un caz pentru a multumi pentru voturi. Cred ca a vrut sa multumeasca pentru altceva, poate pentru vreo sponsorizare barosana?
  Cine spunea ca serviciile l-au lasat din brate?

 39. Dar daca in locul lui Bercea_Mondial ar fi fost Tercea-KGB infiltrat in anturajul prezidential ?

  Sigur, nu-mi fac probleme, prin cuplul comic Udrea-Cocos si alti gazo-dusi, rusii sunt suficient de prezenti in Romania, doar asta a fost si intelegerea…undeva pe vapor in 89.

Leave a Reply