A trecut ceva timp de cand l-am intrebat pe fostul lider PDL, actual premier “din umbra” al PNL, despre lista guvernului sau. N-am primit nici un raspuns. Ma gandesc sa-i dau intrebari ajutatoare cunoscutului milionar in euro : dle Predoiu, n-ati primit nici dvs lista guvernului? Nici eu!

Din punct de vedere contrainformativ nu stiu sa existe probleme. Poate doamna Kovesi sa aiba ceva obiectii.

Asteptam impreuna…

 

21 COMMENTS

 1. Oameni înţelepţi!
  – Dacă nu învăţau la şcoală materia pentru care s-au specializat, erau toţi nişte ANALFABEŢI!
  – Cei care pun pe primul loc medicina, nu au respect pentru instituţia în care au învăţat şi mentorii-profesorii cu care au învăţat meseria din care îşi asigură nivelul de trai!
  – Dacă nu ai carte dar ai diplome, poţi ocupa o funcţie de decizie ca analfabet! Nu eşti demn şi onorabil doar că deţii diplome la X şi 0 (la distanţă de citire şi învăţare=second-hand:spiru-haret)!
  – Dacă din întîmplare ai carte şi diplome prin a învăţa la zi şi fiind specialist real în învăţămînt, poţi să pleci în străinătate că nu ai nicio şansă şă fii respectat din niciun punct de vedere! Motivul principal: promisiunea de recuperare a tăierilor ilegale din salarii nici la ora actuală nu s-a înmînat cadrelor didactice, la fel şi plata pentru corectarea la bacalaureat! Cît despre mărirea salariilor nicio şanşă reală, sau dacă se va întîmpla: fix ca la capra podului:”dă-mi şi mie un bănuţ să-mi cumpăr o pîine pentru copii”!!!
  – HALAL GÎNDIRE DE OM EDUCAT ŞI ÎNVĂŢAT ÎN PERSPECTIVĂ PENTRU CEA MAI HĂITUITĂ CATEGORIE DE ÎNVĂŢAŢI !!!(cadrele didactice trebuie să educe: bunicii în grija cărora sunt lăsate progeniturile, părinţii în multe cazuri beţivi sau cazuri sociale grave, copii care de multe ori sunt rebeli-condiţiile multiple din familie, dar şi confruntarea cu ordinarii numiţi politic în şcoală ce nu-şi fac cursurile zilnice sau care-şi scriu numele doar pentru suta de puncte pentru salarii de merit şi funcţie în activitatea profesorilor iniţiali care au muncit)! Cîtă ipocrizie şi-n învăţămînt-educaţie!!!

 2. Buna ziua Domnule Tudor,chiar credeti ca Predoiu va fi vreodata PRIM MINISTRU ??NU l-ati vazut cum vorbeste ?NU ati vazut ce prosti spune ?pare a avea niste fraze invatate pe dinafara ca la clasa pregatitoare pe care le repeta ca ”o moara stricata”
  Ce guvern din umbra ,care guvern ?format din cine???
  -PENALII DIN PD MINUS ”L”?
  -ISTERICA de gir-ghiu
  -Tradatorii fricosi si fara coloana vertebrala cindva ”libereali ” care au tradat atit adevaratul ”PNL”stau ascunsi de frica ”DNA-LUI ” pentru ca toti au scheleti in dulap”cat si interesele Romaniei rasucindu-se privind ”CODUL FISCAL”care dintr-o data nu mai este bun(pentru ca nu vrea K.W.Johannis la comanda PPE si a lui Merkel ) dupa ce au votat in corpore in Parlament valbilitatea si oprtunitatea acestui ”ÇOD ” atit de necesar pe care il asteaptau atat oamenii de afaceri cat si noi romani simpli dar, ce este mai grav este faptul ca sunt in deplina consonanta cu ambasadorul Ungariei la Bucuresti privind ”AUTONOMIA MAGIARA ” si nu scot o vorba cand ”OBRAZNICUL” de V.Orban vine in Transilvania de cite ori vrea in Romania ca pe” propria mosie” considerand ca atat Covasna cat si Harghita ca fiind ”coloniile Ungariei ” numai ca sa atraga UDMR-UL la o visata guvernare/CITA NEMERNICIE
  Personal ,cred ca o VOR pune numai pe K.Kovesi la toate ”MINISTERELE”’secondata de Koldea sau invers ca sa NU mai asistam zilnic la dezgustatorul spectacol de la ”DNA”
  Acesta sunt motivele pentru care asa zisul Prim Ministru din umbra Predoiu este in imposibilitate sa va sadisfaca curiozitatea dvs. DE JURNALIST pe mine personal nu ma mai intreseaza ”Noul” ==pnl ===sunt niste slugi ale ”PPE-LUI” si prin seful lor suprem de la Cotroceni implicit si ai lui Makel care doreste numai AUSTERITATE dar nu in Germania ci in tarile unde a gasit sclavi supusi si ascultatori care pentru a ramane pe scaune sunt in stare sa vinda si pe ”masa si pe tasu ”DOAMNE VINO DOAMNE SA VEZI CE A MAI RAMAS DIN OAMENI”PIATA UNUVERSITATII 1990 cind inca NOI in calitatea ”’NOBILA DE GOLANI” VISAM CA VA FI BINE IN ROMANIA?CE DEZILUZIE
  EU AM VOTAT ADEVARATUL” PNL ”din 1990 pana in 2012 nu doresc sa mai ii vad pe slugoi astia
  Acesti mizerabili au distrus unicul partidul istoric ”PNL” la ordinele lui BASE care acum ii conduce cu adevarat din umbra pe Blaga,Videanu,Boagiu si alte figuri sinistre acesta este din pacate ADEVARUL, ce TRIST oare vom fi candva si noi un popor normal nu o populatie ?

 3. E usor de alcatuit lista: toti hotii si mafiotii care au mai devalizat Romania o data, clica basaului.
  Niciodata nu judec oamenii dupa infatisare, dar sa ma ierte Dumnezeu … individul asta are sufletul pictat pe fatza.

 4. Vai mama lor de basisti. Ce guvern sa faca astia, ca toata viata lor au supt de la stat. N-ar putea conduce nici un srl amarat.

 5. După cum au calculat cei de la ministerul de interne şi al apărării :meniu genial pentru apărare (peşte pangasius în hrana săptămînală cu orez sau varză opărită)
  Coşul lunar pentru un om ca să poată supraveţui : HRANA : 23 lei x30 zile pe lună=690 lei, sau 27 lei x 30 zile =810 lei.
  Dar :
  – Care e salariul potrivit pentru a supraveţui omul ???
  – Cît trebuie să fie pensia omului ca să supraveţuiască şi să-şi plătească utilităţile lunare, cumva între 400 şi 1000 lei lunar ???
  – Cum poate supraveţui un om cu 800-1000 lei pe lună dacă numai norma de hrană este de 23-27 lei pe zi, hrana lunară costă în jur de 690-810 lei, iar cheltuielile cu utilităţile în jur de 200 lei vara şi 500 lei iarna???
  – Adunaţi scădeţi şi socotiţi : 690 sau 810 lei e limita hranei pt. supraveţuire, salariul sau pensia obişnuită fiind de 500-750 lei lunar, din ce şi cu ce să supraveţuiască omul menţinut la nivelul mizerabil de sărăcie intenţionat şi voit prin lege ???
  – Predoiu(prădătoriu) :’’ Ponta a deschis cutia pandorei’’ Serios ! Nu voi aţi făcut debutul prin creşterea nesimţită a salariilor şi bonusurilor voastre deîndată(1 august 2015)?
  – Ce reacţie aţi avut cînd v-aţi mărit salariile şi bonusurile plus pensile??? Mare bucurie pentru voi !!!
  – Tu vorbeşti în parabole serioase???
  Ioiii! Ghinion!

 6. Sîntem în UE da? Care şi cum va fi viitorul acestor naţiuni să spunem limitate în viziune(imoralitatea!) PAS CU PAS în bătaia vîntului:
  – Aici realitatea viitoare în şcoli!”Cantareata britanica Sir Elton John a criticat noul primar de la Veneția pentru interzicerea cărți despre homosexualitate în școli.”http://www.thelocal.it/20150818/sir-elton-john-slams-venice-mayor-for-gay-book-ban
  Habotnicii au trecut la acţiuni: ”Concesiunea de 40 de ani, porturile, aeroporturile și căi ferate – care urmează să fie gestionate de Atena, dar supravegheate de instituțiile internaționale.Cele mai multe dintre hub-uri acoperă de călătorie de top din Grecia, inclusiv Salonic, Hania în Creta, și alte insule cum ar fi Mykonos, Corfu, Rodos și Santorini.”http://www.thelocal.de/20150818/greece-deal-for-german-firm-to-run-14-airports
  – Deja au început contradicţiile între Merkel UE ţi FMI Christine Lagarde””FMI are o reputație ca fiind dur și independent, cu mult mai mult decât Comisia Europeană. În cazul în care FMI susține un program, ajută pe Merkel de a vinde acest program la propria ei petrecere și publicul german larg. Acesta este motivul pentru Merkel ar place să țină FMI la bord “, a declarat economistul Berenberg Bank Holger Schmieding.”http://www.thelocal.de/20150818/merkel-combats-concerns-about-imf-involvement-in-greek-bailout
  – Altă mizerie dezvăluită:”Purtătorul de cuvânt al partidului verde și Bundestag (Parlamentul german) vicepreședinte Claudia Roth:”Cererea lui, evident, nu ar trebui să ne distragă atenția de la promisiunile neîndeplinite și responsabilitatea Germaniei.”o modalitate echitabilă de partajare refugiați, că exploatează sistemul german de bani.” Dar întreb: cine a distrus aceste ţări şi naţiuni?
  partea estică a europei?http://www.thelocal.de/20150818/germany-sweden-need-help-with-migrants-un
  NU MĂ POATE CONVINGE NIMENI CĂ BUGETUL ŢĂRII NOASTRE NU VA FI DEZECHILIBRAT ŞI SĂRĂCIT CHIAR DACĂ SE ACORDĂ FONDURI(minciuni) DE LA ONU FNI SAU UE PENTRU EMIGRANŢII FUGĂRIŢI DIN ŢĂRILE DE ORIGINE DIN CAUZA ATACURILOR ŞI UCIDERILOR ÎN MASĂ!
  Deja văd unde se va ajunge cu atîtea impuneri de prin străinătate, cam aşa:
  http://interactive.aljazeera.com/aje/2015/gazalifeoccupation/index.html

 7. lui kovesi i-a venit si superiorul politic in romania. daca ii spun americanii sa mearga in limba ptr binele democratiei o face batand din palme si picioare!

 8. Ioiii ce să văd la rtv că unguraşii au fost bătuţi cu cărămizi şi alungaţi! Asta în Satu Mare! un individ a aruncat cu pietre în sediul UDMR Satu mare!

 9. Daca nici presa nu primeste raspunsuri e grav de tot. D-le Tudor ma gandesc sa faceti o adresa oficiala catre “relatiile cu presa” a partidului nu stiu cum sa-l numesc PDL sau PNL ? Poate asa se va primi un raspuns din partea arogantilor.
  Nu pot sa inteleg ce legaturi sau probleme sa existe cu Luluta in aflarea guvernului din umbra, ori e-n umbra rau de tot ? In afara de a fi de o aroganta iesita din comun ceea ce inseamna ca-i pe cai mari de tot, altceva nu putem pretinde si nici mare incredere nu putem avea.
  Asteptarea nu-si are rostul.

 10. Nu pot sa uit momentul in care, dupa refuzul categoric al lui basescu la propunerea Noricai Nicolai ca ministru al justitiei in guvernul Tariceanu, premierul l-a nominalizat pe Predoiu, si basescu radia de fericire. Nici daca ar fi propus-o Tariceanu pe EBA, nu cred ca s-ar fi bucurat asa de mult basescu. Eu am stiut in acel moment ca Predoiu e cu securistii, dar se pare ca nimeni altcineva nu si-a dat seama. Acum revine, si se intentioneaza sa revina pe o pozitie mult mai importanta. As vrea sa cautati imaginile acelea, Radu, cu reactia lui basescu la numirea lu Predoiu. O sa raspunda multor intrebari.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/03/04/regimul-basescu-un-rau-necesar-ce-am-invatat-si-cum-ripostam/

 11. Nici nu o să scoată o vorbă în legătură cu lista. Vor merge după modelul Iohanis şi punctaţii vor intra în forţă din spate, la vedere sunt imaginile noi de ochii lumii pentru ţeapă şi pozele modificate pentru a nu decoperi moaca lor îmbecilă. Amintiţi-vă cîte minciuni au fost aruncate pe piaţă doar pentru a cîştiga, dacă era o lege care să-i pedepsească, niciunul nu mai era la vedere sau să mai urle după funcţii ori scaune! Vedeţi că deja au început dezvăluirile privind ”copy-paste” a oricăror lucrări pentru diplome şi doar unul este scos ca fiind unicul care a copiat, deşi am scris de nenumărate ori că toate lucrările au avut la bază”copy-paste”, nu o fi fost nebun măcar unul de la second-hand să-şi facă lucrarea personal! Mulţi din cei care şi-au văzut de treaba lor, sunt deja de ceva timp în străinătate şi nu s-au murdărit cu mizeria politică românească! Să vedeţi cîţi sunt de-alde” copy-paste” şi cîţi vor fi daţi pe micile ecrane! Se dă unicatul în funcţie de parcă de la el a început totul! Mi-e scîrbă de asemenea mentalităţi idioate, care nici nu pot fi comparate cu un papagal, pasăre frumoasă care nu are nimic în comun cu mentalitatea românului limitat!
  Apropo de mărirea salariilor la medici: cum să le mărească din ceea ce s-a adunat din carduri-medicamente dacă sunt destui care sug ? În loc să elimine politicul din consiliile de administrare care sug fondurile fără niciun rost îi amăgesc cu firimituri! Pentru ei-politicienii, au găsit deîndată fonduri şi plăţile obligatorii de la 1 iulie, respectiv 1 august şi restul să mai aştepte!!!

 12. chiar daca radu tudor e in vacanta se petrec lucruri interesanta in tara. ciudat nu? un individ care se crede analist( mai are si prieteni care il cred analist si culmea si specialist) scrie pe site-ul lui dc news un articol http://www.dcnews.ro/cum-inchide-ponta-dna-ul_482628.html care arata din nou cat de gol e “imparatul” ( vezi si comentariile celor care i-au citit articolul). te intrebi cum acest individ autoalintat foca si desmierdat pachidermul pe site, compata un examinator auto cu un medic???!!! cat de idiot esti ca sa faci o astfel de comparatie? pai poti atata timp cat de cheama bogdan chiriac. la grasimea lui sigur are probleme de sanatate asa ca ii doresc, ca in articol, sa-l consulte un examinator auto! sa vad ce mai spune “foca”. si sa nu uitam “pachidermul” si-a cladit averea din contracte cu statul asa cum ii sta bine unui om de “dreapta”. si sa nu uit, intr-o emisiune de pe rtv individul si-a primit o binemeritata “palma” de la ponta referitor la comentariile obisnuite anti ponta si pupincurist johanniste pe care le facea. ideea e ca in sfarsit oamenii politici incep sa reactioneze la nesimtirea unor asa zisi analisti inregimentati politic.

  • Nu cred că intenţia e alta. De ceva timp se cam simte ceea ce se preconizează”lipsa obiectului muncii lor” şi nu m-ar mira ca în cel mult 2 ani de zile să le rămînă doar sigla prăfuită şi ”diplomaţii” să fie în directă legătură cu cauze peste hotare că e cam mult pentru românica şi nici finanţarea nu e pe măsura cerinţelor internaţionale! Cum spunea băse: pot pleca oriunde în lume, să se mute că nu-i plînge nimeni(a se citi: să plece) dacă nu le convine.

  • Va rog sa-mi permiteti sa polemizez putin.
   Intr-adevar dl. Chirieac a mai intors-o putin, intotdeauna a avut parti-pris-uri, fiind alegerea dansului. Cu toate acestea ramane un jurnalist/analist de clasa, inteligent, mai ales ca are informatii de la sursa. Nu sunt de acord cu folosirea termenului de “spaga”. Se pot folosi alti termeni pentru atentie sau recompensa data medicului sau oricui, de exemplu examinatorului pentru obtinerea permisului auto.
   In privinta medicilor, majoritatea nu conditioneaza actul medical de primirea atentiei si tot asa cu atentia la sfarsitul actului medical iar, asta cu impozitarea este deplasata. Atunci sa-mi impoziteze si atentia pe care o ofer unei doamne.
   Amintiti-va ca “foca” este in afaceri de foarte mult timp, fiind dupa stiinta mea si partener de afaceri cu Cocos & Co. Sper ca sa nu va fi enervat rau.

 13. Atat Predoiu cat si Ponta nu merita sa fie premieri .
  Predoiu pentru acest CodPenal ticluit astfel pentru ca hotii de la ANRP sa scape doar pentru ca se toarna unii pe altii si pentru justitia basisto-securista de 2 lei de sub ministeriatul sau . Tot predoiu pentru ca pare o marioneta a unor cercuri de interese oculte si a serviciilor ca si Ponta .

  Ponta pentru : koabitare , alegerea basistelor Kovesi si Bica la DNA si DIICOT , lista lui Barosso , Chevron , RMGC , Pungesti , taxa pe autostrazi , marirea anuala a bugetelor deja supradimensionate ale Serviciilor , pastrarea basistilor in functii babane , aducerea UNPR+UDMR la guvernare desi acestea au sustinut regimul Basescu la fel ca PDL

 14. a aparut un sondaj interesant csci in care principalii oameni politici sunt in cadere libera. cea mai mare deziluzie o reprezinta, normal, acest johannis 6k. tot mai multi romani inteleg teapa serviciilor care l-au pus presedinte. revin cu intrebarea: cum a reusit sa stranga impostorul 3 milioane de voturi intre turul 1 si turul 2? o chestie demna de dosarele x sau mai degraba de mana lunga si pofticioasa a serviciilor. la partide noul partid basisto-penelist e cotat cu 41%( cine naiba voteaza noii basisti si mai ales pentru ce caci pana acum singura lor idee e demisia lui ponta iar in rest sunt varza vezi si tampeniile cu codul fiscal) iar alianta psd-alde-unpr strange 42%. in rest apare celebrul partid macovist cu m10 cu 5%(???). nici nu a aparut bine acest sondaj ca “faimosul” pupincurist penelist marius pieleanu a si anuntat ca vine cu alt sondaj sa apere “onoarea” basisto-penelistilor johannisti in care stie el sigur ca cel care a luat o “decizie istorica” potrivit site-ului pupincurist penelist stiripesurse in care scriu sub acoperire multi oameni ai serviciilor gen iosif buble ( decizia istorica se refera la o alta calatorie a plimbaretului johannis in strainatate cu ocazia unei sesiuni onu – interesant va fi daca isi mai ia nevasta cu el) are cel putin 62%????!!! cat naiba ii mai pupa-n cur acoperitii astia pe basisto-penelisti fara nici o jena? nu inteleg ca devin ridicoli in pupincurismul lor abject? pana si amantul alinutzei kilowatt arata cat de prosti sunt basisto-penelistii astia de rit johannist dar acoperitii din mass media si lingecur gen pieleanu se pot abtine.

 15. Sa speram ca votantul roman va incepe, on sfarsit , sa gandeasca dupa ce, timp de 25 de ani, a pus stampila cum nu s-a putut mai rau. Eu unul sper ca Predoiu sa nu ajunga niciodata premier. Nu putem sa mergem in mai rau. Daca PNL doar atat poate oferi, e cat se poate de clar ca vor la putere doar pentru a-si face plinul cu ciolan.

 16. VREU GUVERNUL MEU, format din PDL-eu SI PNL-eu, ca asa vreu eu, sa aduc inapoi la guvernare pe cei din PDL-eu, care stiu cum e cu smenul.

Leave a Reply