DNA ancheteaza o tamponare? Sau legatura dintre un politician la varf si un politist sef de judet?

—————

Vasile Blaga s-a prezentat luni dimineață la sediul DNA București, unde copreşedintele PNL este audiat în calitate de martor într-un dosar deschis anul trecut.

“Am fost chemat în calitate de martor în dosarul 175/2016”, le-a declarat Vasile Blaga jurnaliştilor, precizând că nu are “habar” despre ce e vorba.

Ulterior, la ieșirea din sediul DNA, Vasile Blaga a declarat că a fost chemat la audieri în legătură cu un dosar deschis după un accident rutier care a avut loc la 6 septembrie, pe centura municipiului Brașov. În acest accident a fost implicată mașina liderului PNL, însă la volan se afla şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, chestorul Liviu Popa.

Vasile Blaga a declarat că era plecat la Berlin şi îi împrumutase mașina lui Liviu Popa. Acesta din urmă era în drum spre Bucureşti. A intrat cu maşina pe contrasens încercand să depășească un TIR şi a lovit o altă maşină, care venea din sens opus, scrie antena3.ro.

 

Este clar ca DNA nu ancheteaza tamponarea : au loc perchezitii la IPJ Bihor, un sef este chestorul Liviu Popa, prietenul lui Blaga, autorul accidentului.

 

4 COMMENTS

 1. De ce Blaga trebuia sa imprumute masina aia unui sef taman din partea opusa Bucurestiului? DNA sper sa faca lumina

  • Mai, tu pe ce lume traiesti ? Poate nu stiai dar dl. Blaga este bihorean.

   In alta ordine de idei, dna este de tot circul, nu stiu cine-i manevreaza dar sunt mai mult decat ridicoli.
   D-le Tudor nu stiu daca avem nevoie de un asemenea dna, sunt de tot circul, in timp ce fapte “grele”, atentate la integritatea Romaniei prin gravitate isi asteapta rezolvarea din partea dna, zic.

 2. Să nu credeţi că e unicul caz! În ţară se practică de ani de zile între politicieni şi politicieni şi numiţi sau plantaţi şi chiar politicieni cu orice înseamnă subalterni, procuratură, justiţie, poliţie, chiar cu afaceriştii ţării! De asta a ajuns ţara asta oribil şi poporul un butoi cu pulbere!
  Până şi la ghenele sau containerele de gunoi găseşti asemenea specimene!

Leave a Reply