Aflat intr-un puseu de comunicare nespecific pentru el, premierul Dacian Ciolos a dialogat in wekend pe Facebook pe diferite subiecte.

Pe linga multe aprecieri, Ciolos a primit si o critica. Mai precis o recomandare.

Aceea de a pleca la Bruxelles :

Iata raspunsul pentru care premierul Ciolos a primit 1227 de like :

img_0307-1

13 COMMENTS

    • Sa traiti bine si cu securistu’ asta asa cum ati trait si cu securistul turnator bass le urez celor 1227 !

  1. Ce bine ar fi sa ramana si dupa alegeri premier! Ar fi un castig imens pentru Romania. Cel mai cinstit premier!

    • “Cinstitul” asta instalat de sistemul securest ne mintea grosolan ca a venit temporar, guvern de tranzitie etc etc. Desigur ca l-au crezut doar prostii si naivii. care acum se bucura ca ramane si dupa alegeri. In fond ce mai conteaza o alegere doua cand sistemul securist -ong-ist isi instaleaza oamenii direct.

    • Cu Boc cum ramane daca asta-i cel mai cinstit ? Nimeni nu spune ca nu e e bine intentionat, in schimb nimic nu se leaga, din contra.

  2. mai are treaba aici? adica nu e suficient cat a distrus pana acum? mai are bani la dat firmelor straine in detrimentul firmelor din ce in ce mai putine si mai supuse distrugerii de catre dna? de fapt intreb si eu, ce a facut acest ungur frantuzit pentru tara ? nu numai acum ca si pfremier, ma refer la ce a facut concret pentru tara ca ministru al agriculturii sau ca si comisar europen pe agricultura. raspunsul e foarte clar nimic!

  3. Mai Ciolos, ce dreaci treaba mai ai cand nu ai facut nimic pana acum? Nu mai este timp sa ingrasi porcu’,gata,mai bine pleaca sa apuci sa-ti pui gogonele la borcan, linistit si ia-l si pe pretenaru tau iohannis.Ca dupa cat ati frecat menta si tu si el,ocupand aiurea functii prea importante pentru capetele voastre,nu se stie ce jale o mai fi prin tara pana la primavara si cade, pe bune, magareatza pe voi.

  4. as remarca insa ca recomandarea a fost facuta la ora 8:18 si raspunsul lui Ciolos a fost facut fff promt la 8:28. adaugand ca premierul teoretic era in SUA, ori nu prea doarme la 2 noaptea, ori cand s-a referit ca mai are treaba “aici” – aici se referea la State? cu astia din tehnocratie nu prea poti pune baza in folosirea limbii oficiale

Leave a Reply