Inteleg disponibilitatea premierului Romaniei pentru dialog si pentru neconflictualitate. Asa este normal. Cand insa e o situatie foarte grava, asa cum se intampla la Transporturi, cate discutii sa mai ai? Cata rabdare? Cum sa mergi inca pe mana unuia precum Cuc, ce patroneaza situatii catastrofale in toate domeniile ministerului ?

Nu se vad santierele jalnice deschise acum 10 ani si nefinalizate ?

Nu e revoltatoare neatragerea de fonduri europene in sectorul aflat in cea mai mare suferinta?

Nu deranjeaza lipsa oricaror proiecte noi? Minciuna precum inaugurarea construirii drumului expres Pitesti-Craiova?

Mergeti prin Aeroportul Henri Coanda ! Veti vedea parcarea distrusa, toaletele care miros, benzile de bagaje stricate. O echipa manageriala si un CA jalnice !

Stiti care e situatia financiara si manageriala la TAROM?

V-ati intrebat vreodata de ce avem treburi murdare si care intarzie constant?

Doamna Prim Ministru, cred ca ati discutat prea mult cu echipa de la Transporturi. Ministrul si secretarii de stat va duc de nas. Va mint. Iar noi, platitorii de taxe, induram umilinte si speram degeaba. Rupeti pisica !

————————-

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni, în emisiunea de la postul public de televiziune, că vrea să înfiinţeze un departament al proiectelor de infrastructură, sub coordonarea sa.  “Aici va trebui să luăm nişte măsuri, nişte măsuri foarte stricte şi acum am această posibilitate să iau aceste măsuri. În primul rând vreau să fac un Departament al infrastructurii, al proiectelor de infrastructură, sub coordonarea primului ministru, în care săptămânal să văd progresele făcute pe fiecare obiectiv în parte. Pentru că eu am spus şi am spus şi ministrului Cuc: sunt atâţi angajaţi la CNAIR. Eu cred că dacă ar merge pe fiecare investiţie, pe fiecare drum şi ar sta acolo 20-30 cu o foaie de parcurs, ce se execută zilnic, am avea mai multe şanse decât dacă stăm în birou şi vrem să coordonăm de acolo. Mai mult, firmele care nu se încadrează în termene trebuie să plece”, a spus premierul. Întrebată dacă directorul CNAIR, Narcis Neaga, va mai rămâne pe funcţie, Dăncilă a răspuns: “Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este pentru proiectele următoare Narcis Neaga”.

5 COMMENTS

  1. Partidul voi, vom. Vom face o comisie.vom analiza.vom discuta vom lua masuri …..vom…voi discuta voi convoca ….voi cuc……,, cand vrei sa nu rezolvi o problema convoci o comisie ” si daca este si un cuc in frunte vorbitor de dancileza atunci sigur nu se rezolva . Pana si mustafa stie asta ca doar el si mazare fac parnaie pe mana lor

  2. Las’ ca vine Iohannis si ne face autostrazi pe ploile si inundatiile care sunt zilnic in tara de ne umple.Si chiar si cand nu sunt ploi,noi stam la birou si platim taxe si credem ca este suficient,gandind ce bine le-ar sta,masinilor noastre bengoase, pe multiple autostrazi,dar in teren,la lopata ,nu se inghesuie nimeni.Poate vin piticii din gradina…asta daca nu se gandesc si aia sa conteste ceva licitatii si sa blocheze toata miscarea pana vine iarna urmatoare.Dar acum Cuc este de vina…si Dragnia ,si Melescanu cu sectiile de votare si jandarii care nu ne-au lasat sa vizitam palatu’…si Ciuvica…

Leave a Reply