Ce agitatie dupa sondajul CCSB prezentat aseara in premiera la “Punctul de intalnire”… Puterea s-a bosumflat de nervi si s-a inrosit ca o bulina…rosie 🙂

Pentru ca, nu-i asa, Mirel Palada e un nenorocit, CCSB un institut vindut, au facut ei, portocaliii, un sondaj. Pe care l-au publicat in gazeta lor de perete.

Ce sa vezi? Confirma si ei constatarile CCSB comentate aseara in emisiune ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu a dus la un foarte mic zvic pentru PDL. Ca actualul premier e mai bine primit de public decit Boc. Ceea ce nu era greu deloc, data fiind catastrofa generata de titanul din Rachitele.

In fine, balonul se va dezumfla pe masura ce se va incalzi afara si se reiau protestele. Lozinca cea mai populara printre revoltati, Jos Basescu, acopera ca o eclipsa totala orice luminita firava ce vine dinspre actuala putere. Si va fi tot asa, pina cind va fi dusa la indeplinire.

Dupa cum am mai tot spus, Basescu s-a transformat dintr-o locomotiva politica (in primul sau mandat) intr-o piatra de moara de gitul oricarui personaj il gireaza cu increderea si credibilitatea sa temporara.

Si pentru ca portocaliii si vocile lor din media sunt de tot risul, trebuia sa fie ceva comic si in demersul lor de azi. E prezentata drept o mare victorie scaderea celor care spun ca tara merge intr-o directie gresita : de la 80 la 74 la suta. Ati infrant, bocilor !

“Doar” 74 la suta sa spuna ca duceti tara pe drumuri laturalnice e, intradevar, un succes imens :-))))))))))))))))))))

Vorba lui Mircea Badea : Tare sau ce?

16 COMMENTS

 1. Doar 74%…ca si cum ar fi cantitate neglijabila…+/-
  Oricum, impresia mea este ca tot poporul roman este cantitate neglijabila pt ei, zeii coborati pe pamant…

 2. BETON nu ca tare, pe aia 6% ii considera direct fani, votanti, adaugati la 18% parca s-au mai imbujorat un pic, le-a revenit portocaliul in obraji, nu mai e nevoie de atat fond de ten sa para veseli si optimisti… O crestere de 6% a increderii (ca altfel nu cred ca o vor lua, chiar daca ar fi fost la 0%) este un motiv perfect valid pentru a putea da noul prim ministru dupa alegeri. BETON!

  Jos basescu

 3. In concluzie: 80-74=6 % .Astia sase la suta reprezinta masa de manevra( a se citi “”de prostit”). Cam multi pentru prima luna…

 4. Cum spuneti dvs., asta nu-i o stire. Stire era daca 10%( sa zicem) ar fi declarat ca mergem intr-o directie gresita. Suntem un popor sanatos la cap,iar sondajul sta marturie. Cat despre pedelisti, e pierdere de timp sa vorbim despre ei. Noii ministri sunt niste no name, iar vechea garnitura se pare ca e definitiv compromisa.

 5. Nu uita ca a spus ca nu are nimic de schimbat la comportamentul propriu si daca ne aducem aminte a spus ,,Doamna eu sunt perfect” asa ca pana nu ajunge la 101% nu este ingrijorator pentru ei.

 6. Ahha!Asta e un sondaj realizat de CSOP pe un esantion format din membrii PD-L?Ca atunci e de inteles rezultatul.

 7. Totusi am o nedumerire.
  Dl. M. Pieleanu a luat-o razna ? As dori sa stiu, pe ce baze isi sustine afirmatiile, ori s-a vandut portocaliilor, ori l-au strans de … ?
  Sunt convins ca toate aceste sondaje nu sunt bune decat sa bulverseze opinia publica, nu vor sti in ce directie s-o apuce. Cu certitudine PP-DD este in crestere, iar foarte multi oameni simpli ii vor vota.

 8. Pe mine mă îngrijorează al naibii de mult cei care zic că mergem într-o direcţie bună. Acest regim trebuie să cadă cât mai urgent. Cu cât mai repede, cu atât mai bine ptr. toată lumea. Dacă ciuma portocalie şi Băsescu nu cad nici în 2012, nu vor mai cădea niciodată. Faptul că idioţii ăştia au crescut în sondaje (dacă-i adevărat ?) şi că MRU are o cotă de încredere de 29 % în comparaţie cu Crin Antonescu (26 %), este, după părerea mea, o problemă. În fine, sper să vină primăvara şi să plece alungaţi şi Băsescu şi portocalii şi “unealta” băsistă MRU.

 9. Cum Doamne, astia cresc in sondaje, cand de peste tot urmeaza disponibilizarea personalului de la mai multe institutii(Posta, CFR, etc).
  Daca toate aceste manipulari se dovedesc a fi adevarate, atunci chiar poporul asta are o problema grava, oricum are o problema.

  • Probabil ca s-au gandit ca 74% a fost calculat de tanti Anastase care a lipsit la orele de artimetica de la scoala. Cred ca invatatorarea ei isi musca degetele ca nu a folosit varianta cu cojile de nuca sau poate ca s-a gandit la cariera ei de fotomodel.

Leave a Reply