Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat, marţi, că l-a sesizat pe procurorul şef al Secţiei care instrumentează cazul Colectiv pentru constituirea unui dosar penal în cauză deoarece, a susţinut el, “s-a săvârşit infracţiunea de compromitere a intereselor Justiţiei”.
‘Din păcate (…) a apărut în media un draft al rechizitoriului, de fapt, sincer, nu este nici măcar un draft, este un document de lucru al procurorilor. Mie îmi pare foarte rău că a apărut acel document în presă, este ceva inacceptabil, fapt pentru care vreau să vă aduc la cunoştinţă că în cursul zilei de ieri am sesizat-o în scris pe doamna procuror-şef Secţie, doamna Camelia Sutiman, pentru constituirea unui dosar penal în această cauză pentru că, din punctul meu de vedere, s-a săvârşit infracţiunea de compromitere a intereselor Justiţiei’, a spus Licu.
El a anunţat că dosarul Colectiv va fi trimis în judecată în circa o săptămână, procurorii lucrează la rechizitoriu, iar media va fi anunţată când documentul va fi finalizat.
‘Nu este posibil să apară asemenea documente în media, cu tot respectul pentru informarea publică, cu atât mai mult cu cât este mai mult o dezinformare publică, acel document fiind efectiv un document de lucru al procurorilor’, a mai spus Licu citat de Agerpres.

6 COMMENTS

 1. Alooo domnu’ procoror! Pai cu alelalte ” scurgeri” dinspre /de la Parchetul General,care au muradarit opinia publica si STRADA, cum ramane? Nu ati gasit REM-ul?!? Rusinica!
  Daca se prelungeste STRADA pana la usa P.G.?

 2. Se releva inca o data sursa cancerului ce-a cuprins Romania in ultimii 26 de ani.justitia-intentionat cu litera mica-acesta forma de aneantizare a valorilor si spiritului autohton,aceasta Hidra ce-a patronat,la inceputul anilor 90 jocurile de intrajutorare,falimentul multor banci,Caritasul,FNI-FNA-ul,nerespectarea contractelor de privatizare si post-privatizare(adica ducerea in faliment a mii de firme),netrimiterea in judecata a politicienilor ticalosi ,favorizarea infractorilor romulani,a Mafiei ,a evaziunii chineziste&turce din Portul Constanta si etc.
  Poate ar fi nevoie de un potpuriu de emisiuni in aceasta privinta,cat si despre adevaratii procurori ce-au vrut sa faca Justitie adevarata,si acum se afla -sinucisi-in cimitirele Patriei!

 3. D-le Radu Tudor, am o intrebare pentru dvs ( scuze ptr off-topic)
  acum cateva zile ati intrebat-o in emisiune la A3 pe dna Firea daca in eventualitatea ca v-a ajunge primar gen. al Buc. v-a continua constructia catedralei neamului.
  Adevarata intrebare ce trebuia sa o puneti dar pe care ati omis probabil intentionat sa o puneti era daca dna Firea v-a aproba construirea megamoscheii musulmane in Bucuresti.

Leave a Reply