O decizie perfecta pentru marele partid istoric in timpul campaniei elctorale….
Deputatul Marin Anton a anunţat marţi că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al UNPR şi va activa în cel al PNL.
‘Mi-am dat demisia din grupul parlamentar al UNPR şi voi activa în grupul parlamentar al PNL’, a spus acesta în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.
Marin Anton este deputat de Giurgiu. Până în martie 2014 a fost membru PNL, după care, un an, a activat ca membru PMP, apoi s-a înscris în UNPR. Marţi, el a revenit în PNL.
Marin Anton este un intim al Elenei Udrea si un personaj implicat in mari afaceri controversate : RAFO, imobiliare, ANAF, etc

18 COMMENTS

 1. Nu putem remarca decat un singur lucru, nu s-a schimbat nimic. Guvernul se umple de tot felul de oameni care mai de care dubiosi, “omu’ ” cu cutare iar, acest Anton umbla nestingherit. Foarte ciudat DNA aplica dubla masura.

 2. Mare dreptate are Ponta.De fapt,ofiterii sub acoperire preiau partidul.Adica P.D.L.-ul,pardon,P.N.L.-ul(sanchi).Victorie ,fratilor,am infrant!!
  Rasul dinspre Victoras,cat si sintagma:imi bat joc de ….are acum o iecsplicatie.Explicativa!
  Aferim,bre!

   • Aaaa pai daca a zis basescu noi il credem nu-i asa? basescu fiind ala care la inceputul frazei zice ca Codrtuza e minunata profesionista si la sfarsitul ei ca face dosare politice.
    Desigur basescu e tot ala care ne spunea ca Anotnescu Crin e Porumbacu.

   • Azi ti-a spus tie, pasarica (eventual, ti-a aratat si cum se face… pe birou… c-avea o oferta acu’ cativa ani, tu pare ca acu’ te-ai trezit… sa nu zic sculat, ca schimbam sensul discutiei)… noua, astorlalti, ne spusese acu’ vreun an juma’te… bineinteles ca nu l-am crezut… pai, e ca aia cu “Ionica si lupu'”, ulterior devenita “draga Stolo”… nu se crede nici el, pe sine insusi, fato..
    Da’ tu continua sa-l crezi… tu, si friptologienii vopsiti de-l urmeaza, in partidu’ de buzunaru’ de la piept !
    (Recunosc, totusi, ca ai dreptate la a doua propozitie, numai ca nu e la genu’ si numeralul potrivit; puteai sa spui “dar handicapata nu pricepe”…)
    Continua, totusi, sa pui cu Ponta, in orice comentariu – intr-o buna zi, orice obsesie sfarseste in iubire:))) Banuiesc ca si cu bassescu tot la fel a fost : ai inceput cu o postare, si-ai ajuns la postere si icoane:)))

 3. Individul asta pana la parlamentare va mai schimba doua partide.Chiar ca gretos ! PNL nu are lideri,se zbate in neputinta,vede ca are un adversar mai slab ca el (PSD) dar croit pe nivelul majoritatii electoratului (cel inactiv) asa ca nu-l poate depasi…Mai are parte si de o presa ostila si agresiva (presa antibasista) cum nici macar Basescu n-are…Zbaterea asta il macina si il conduce spre astfel de decizii incalificabile.

  • Cum ar veni, “baietii au jucat bine, da’ le-au batut jegurile alea”:))
   Jacsule, pe-ne-le nu mai e pe-ne-le, bre, asta e problema ! Si adversarul ala de zici, cu respect ti-o spun (si, ca nemembru, ca sa n-avem vorbe !), a fost subiect de documentar la un post TV (e drept, cu audienta minuscula… d-aia iti acord “circumstante atenuante”… da’ e pe net, cauta-l pe youtube). Il faceau aia, in documentar, “dinastie”…
   Pana si bassescu tot d-acolo se trage (daca nu stii, ti-o spun… daca nu crezi, ti-o documentez… daca nu vrei, e treaba ta, ca nu te oblig)… pana si P. Roman (alt liberal contemporan), tot d-acolo a pornit, in “91…Multi d-astilalti, “virginii”, tot din Rim se trag !
   asa ca, pana una-alta, cu toata antipatia (“jos Iliescu !”:))), ti-o spun : adversarul mai slab a fost consecvent, nu s-a “casatorit” din interes cu alt partid, pentru sediu (din Modrogan, sa zicem:)) si alte “foloase”…

 4. Niste lamuriri pt. cumatru’ JAX:
  -P.S.D. este la ora actuala cotat cu vreo 15 procente peste P.D.L.-adicatelea,este mai puternic.
  -majoritatea electoratului nu este croita,si nici inactiva-adicatelea va vota catindatul potrivit.
  -presa ostila o vezi doar tu-proba’ca locuiesti cu domiciliul in Noua Zeelanda-ca in afara de LaBe 1 si Romanica T.V,mai sunt sute de saituri si bloguri care sug de la Licuriciul Basinos si fac propaganda pemepista.
  Cata dreptate are Ponta!

 5. Cariera politica si-a inceput-o in PNL, apoi a trecut la PDL, apoi “s-a dat cu poporul” in 2012 si a trecut la PNL, apoi a fost la PMP, independent, la UNPR si s-a intors la PNL.
  Individul are dosar penal pentru trucare de licitatii impreuna cu senatorul PNL Lucian Iliescu.
  La mai mare si mai multe – BLAGA si GORGHIU – asa se schimba clasa politica.
  Individul este deputat al judetului Calarasi (judet care a avut cele mai bune rezultate electorale pentru PNL, din toata tara, in campania pentru euro-parlamentare).
  Cum naiba un judet eminamente agricol (unul din cele mai sarace din Romania) voteaza un partid presupus fiind al oamenilor de afaceri, al intreprinzatorilor, al clasei mijlocii burgheze ?

 6. Acesti dreptaci hoti la drumul mare au loc in pnl cu toate ca nici pmp nu e departe el s-a dus dupa smenari si se intoarce la smenari sa se aleaga p.a. de voi capitalisti hoti si tradatori

 7. Asta-i viața, cu bucurii pentru unii, cu tristeți și grețuri pentru alții.
  Decepțile, frustrările sunt cu atât mai grele cu cât, pariind pe un cal mort , nu-ți vine să crezi (și-aveai toate informațiile, deja încă din 2013) nici în al douăsprezecelea ceas ce a făcut, pe ascuns, antonescu din acel PNL. Vorbesc deja la timpul trecut de PNL și dovada clară că se aceptă de către presă toată pleiada de băsiști să poarte numele de pnlist adică și unul ca… Cre-tinel, și dragă Stolo, și Andreea Vax și și Costică_Canacheu /și canalie/ și lacheu și Boagiu și piticul atomic Boc, încât, scuzați-mi expresia neacademică ”nu poți trage o bășină de-atâțea peneliști prin studiourile TV”.
  Decepții și frustrări continuue au tot fost din 2004 încoace, cu mare efect pentru masa, destul de importantă, de pnl-iști sau simpatizanți PNL. O dată, atunci după ce liberalii au adus ”băseala pre pâmânt” punând-o la butoane, după care, văzând uriașa greșeală de care nu scăpăm nici astăzi , au zis ”la loc comanda!- :băsescu nu (mai) e bun. Și nu le-a fost nicicum jenă să scuipe acolo unde au lins și aici e vorba și de ”oratorul exceptional ” și nu de către cel care ținându-i piept lui băsescu(e vorba de Tăriceanu) care a fost mazilit de clica lui antonescu .După lepădarea formală de Satana, găsindu-i portdrapel al luptei anti-băsesciene pe pesediști și trăgând toate avantajele din asta(și despre asta , spre rușinea presei, ei nu au fost întrebați niciodată) au găsit șmecherește…găselnița spunându-ne atunci că ”numai boul este consecvent.”.
  Problema este că ei nu-și asumă nici astăzi niște mari porcării făcute în ultimii 12 ani și anume: ”Aducerea La Butoane a lui băsescu” ; fuzionarea cu pdl-ul ; intrarea în PPE trădându-și aliații din ALDE; dezicerea de ce-au făcut împreună, bun,rău, cu PSD-ul; denunțarea Rederendumului de Suspendare a lui băsescu spunându-se despre această acțiune ca fiind o greșeală și ”la limita legii”. Și asta nu o spun liberalii gen Tinel, Stolojan sau Andreea Vass, deci din junătatea cealaltă, pdlistă – (da-s mai mult de jumătate, sigur) care o tot țin langa cu Lovitura de Stat din 2012, ci de către ”dragii” de ei, peneleii istorici.
  Acum, vorba aia ”C’est la vie, c’est la guerre” care s-ar traduce văzând ce se întâmplă cu peneleau , ”asta-i via, ăsta-i gardu” și-nlăuntru, leopardu. Aveau șanse urmașii brătienilor(care mai ”este” dar nu gen Mircea Ionescu-Quitus) să ajungă pe mâna lui Tăriceanu. N-au vrut-o. S-a văzut , deci, că majoritatea erau urmașii pârâți ai brătienilorea și că încă de pe vremea antonescu, deci după Alegerile europarlamentare -2014, au ales calea băselii, a daulilor a baroșilor, a redingilor și a tufelor de Veneția care ni l-au impus pe băsescu .
  Atunci când tot spuneam pe aici că sigurul partid anti-băsescu este și va fi PSD-ul(lucru confirmat și de către Răzavan Savaliuc și Mugur Ciuvică la Antena 3) alături de aliatul său de dreapta, minusculul dar verticalul partid al lui Tăriceanu, unii îmi spuneau cu insistență ba, de… koabitare( cu k că așa au învățat de la securiștii lor că ar avea efect maxim), ba, de psd partidul-Stat și partid al baronilor roșii, ba, de propunerea lui Ponta de numire la DNA a lui de kiovesi, în timp ce acum totul e la vedere, joshannis preluînd totul, perfecționând totul, adică tot ce a fost mai puturos, mai băsist(iertați-mi pleonasmul) și care Șef de Stat,este , ce să-ți spun franț, ”dumnezeu pe pământ” el ne-coabitând cu nimeni. El conduce TOTUL, repet . Nu așa ne amenința, oare?, antonescu că ”ni-l vom dori pe băsescu ” (adică băsescu a fost mic copil, ce, aia-i dictatură la el…?)
  Așa ceva pentru mine este inacceptabil și nu știu cât o să mai dureze această ”silențio stampa” referitoare la joshannis. Ei, băsiștii și binomul, știu că lovind în joshannis vor mai cuceri o redută aceea a Antena 3 care nu va reacționa la ce se spune rău(chit că foarte adevărat) referitor la , mai nou, Șeful Statului.
  Aceste lucruri mă și îngrijorează teribil, eu, în această direcție, având tot atât de mari decepții și motivul pe care-l văd , și nu văd altul, fiind al FRICII nemaiîntâlnite din anii 50. Și-ar fi și această FRICĂ ceva absolut omenesc într-un regim toalitar, dar tu, totuși, simțind și văzând asta nu-i cere lui Ponta să facă imposibilul, ăsta, și nu antonescu, având pe cap tot sistemul băsist apoi joshanno băsist, dar și toate ambasadele și cancelariile vest-europene (de americani ce să zic? Ați rmărit din Congres cum i se ba impunea, de către ”anumiți ” congresmeni , ambasadorului ce urma să vină în România să aibă neapărată grijă de eroii lor, kioveși și al său DNA care au făcut treabă bună și cu Referendumul din 2012.
  L-ați vrut pe joshannis…na-vă joshannis! L-ați vrut pe ciolos ..na-vă cioloș! Da nu ne puneți tot pe noi să luptăm cu ăștia atunci când ăștia dau cu Țara de gard și spun, când dau de greu, că ăsta-i ”Guvernul României” nu ”al MEU”. Lasați-i pe @pompiliu, pe @paris, pe @alexph, pe @miron1947 sau @dragoș să se lupte ei cu Ponta, Dragnea, Zgonea sau PSD pentru că aceștia, dacă o fac, și se simte asta, o fac constructiv. În același timp n-o vor face și nu vor face front comun nicicum cu cei ce și-au dorit inițial băseală, mai apoi joshanno-băseală, respectiv pe joshannis și ciolos.
  În tot acest circ penelist de rit nou(nu circul de rit nou) se aude din când în când dangătul obsesiv al unui clopot care bate în dungă:Tot Pontaaaa…! Tot Pontaaaa…! Tot Pontaaaa…!

 8. @pompiliu
  Mai pompilica mi-e greu sa te urmaresc atatea randuri, scrie si tu “ministerial” scurt si concis pe o singura “pagina”, e greu de urmarit un asa de lung text.

  • @Anonimul,

   Îmi pare rău, @Anonimule, dar lucrurile simple se prezintă simplu și concis așa cum o face, de exemplu @citizen, în timp ce acele mai complicate le exprim și eu, cum pot, mai complicat și asta pentru că fiecare afirmație pe care o fac consider că trebuie să aibă acoperire, prevenind, pe cât posibil, situația ca unul ca, de exemplu, @anonimul să spună că aberez sau că bat câmpii. Eu nu pot fi atât de concis ca și dumneata care nu spui, în general nimic în două trei fraze.
   Ți-am mai spus-o, sigur, că dumneata ești alunecos și nu știu să ai niște păreri ferme despre ceva sau cineva, de la o oră la alta, de la o zi zi la alta. Nu crezi , deci, în nimic. Eu am pariat și merg cu cineva și în linii mari nu sunt dezamăgit. Și n-aș vrea, doamne-ferește, să fiu în pielea unui, de exemplu, pnl-ist veritabil care a primit mulți pumni în cap, șuturi în cur și capete în gură de la așa zis-ul PNL de niste ani buni încât acum , bezmetic, urmare atâtor lovituri nu mai știe, ca-n Caragiale, cu cine să voteze. Toate miturile lor despre ”partidele istorice”, Piață, Tokes, Pleșu, sau năruit. Eu am mai spus-o pe aici și ar trebui să înțelegi faptul că eu, unul, o apreciez mai mult pe @carmen pentru că aceasta măcar are niște idei ferme, este partizană celui pe care-l adoră și face totul pentru a se lupta cu toti pe aici spunând despre adversarii idolului chiar lucruri aberante vizând lipsa de discernământ.- Pe dumneata nu, nu te apreciez… spre deloc, deoarece cum spuneam ești alunecos și nu știi să faci distinctie clara și să te delimitezi de x sau y, nu știi să alegi intre doua rele raul cel mai mic și, de prea multe ori, te arunci ca rața la muci atunci când ți se arată …ngî…ngî…o poză iar cel din poza este înjurat.
   În momentele în care scriu, scriu și eu cum pot astfel încât să înțeleagă cei cu care rezonez cât de cât. Și mai este ceva pe care unul ca dumneata nu poți să-l înțelegi: Nu dau și fug, și dau și fug așa cum fac unii pe aici. Cu dumneata eu nu rezonez nicicum astfel încât nici măcar nu-ți mulțumesc că-mi citești scrisul meu stufos și nu înțelegi mai nimic din câte… înțeleg.Cum s-ar spune sunt un neînțeles 😀
   S-o luăm pe puncte, adică să traduc din română in …română, și dumneata, tot pe puncte, să-mi spui dacă-i corect fondul și nu stilul:
   Astazi (26.04.2016) dezvolt primul punct:
   1. ”Ti se face greata ! Marele basist PMP-ist Marin Anton preluat de PNL !”
   Eu ce spun: ”Asta-i viața, cu bucurii pentru unii, cu tristeți și grețuri pentru alții”
   Dumneata puteai să comentezi referitor la ceea ce presupune acest articol sau ce scriu eu, să mă contrazici, să fii de acord sau să mă ignori.

   NU dumneata scrii prostii(să fie bine ca să nu fie rău) recte:
   1. Anonimul Apr 26, 2016 at 10:51
   ”Nu putem remarca decat un singur lucru, nu s-a schimbat nimic. Guvernul se umple de tot felul de oameni care mai de care dubiosi, “omu’ ” cu cutare iar, acest Anton umbla nestingherit. Foarte ciudat DNA aplica dubla masura.”
   Eu ca eu, mea culpa, dar dumneata ai înțeles ce-ai vrut să scrii așa de concis și abscons cum ceri altora?
   Răspuns urgent!(pentru a putea trece la PUNCTUL2)

Leave a Reply