A inceput batalia in public pe stabilirea datei alegerilor parlamentare…

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Constanţa, că organizarea alegerilor parlamentare mai aproape de sfârşitul anului creşte şansele ca, la scrutin, să se prezinte mai puţini români, exprimându-şi opinia că, dacă lucrurile ar sta aşa, ar însemna că Cioloş “face jocul PNL-ului”, scrie Mediafax.

Dragnea a susţinut că 11 decembrie este o dată la care sunt şanse mai mari să ningă, condiţiile meteorologice ducând la o prezenţă scăzută la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Interesul nostru este ca, la alegeri, să se prezinte cât mai mulţi români şi eu cred că, cu cât mai mult înaintăm cu data către sfârşitul anului, cu atât mai mult există şansa ca românii să vină mai puţini la vot. 11 decembrie e o dată în care vremea se poate schimba mult mai uşor, sunt şanse mai multe să ningă mai mult şi românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere, oricând hototărăsc să pună alegerile – 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie – noi vom câştiga aceste alegeri. Am crezut şi încă mai cred că premierul Dacian Cioloş este interesat să existe condiţii bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanţa, că le taie apetitul romanilor să vină la vot. Cei care vor să meargă la munte, în acea minivacanţă, pot merge la munte şi pe 9, 10 şi 11 decembrie”, a declarat Liviu Dragnea.

3 COMMENTS

  1. **Dragnea acuză : “Cioloş face jocul PNL”**
    Ai ajuns în rolul motanului? Voi faceţi şi tot voi ţipaţi? Ai impresia că nu se ştie ce se întâmplă la nivelul ţării? Încă mai avem ochi şi urechi! Culmea, mai şi gândim!

  2. A fost vizibil de la început acest lucru ! Acest guvern de tehnocrati este un guvern PNL în haine apolitice…dar tot politic rămâne !

  3. Cat de idiot sa fii incat sa votezi un guvern, sa ai posibilitatea sa incerci sa-l schimbi dar sa te multumesti doar sa declari “acest guvern nu e bun”
    Si cand mai vine unu care zice “da, ai dreptate, hai sa-i schimbam!!”, tu sa zici “aa. Pai nu ca nu e in interesul tarii”.
    Cred ca e cam la fel ca si cu pumnul lui Basescu in plexul copilulului. Daca vad ca turma nu se prinde si te crede orice rahat ai spune, o sa incerce si altii sa te copieze

Leave a Reply