Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Parlament, că, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de miercuri, va propune sancţiuni pentru preşedintele Comisiei juridice, senatorul Şerban Nicolae, iar dacă va constata că nu mai are autoritate în partid, va pleca să se apuce de pescuit ”în mod profesionist”, scrie news.ro.

„Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Vreau să discutăm transparent în Comitetul Executiv asta, că li s-a spus că e în regulă cu acel amendament. Când au văzut poziţia mea şi-au dat seama că de fapt nu era informaţie corectă”, a precizat liderul PSD.

Întrebat dacă va căuta jurişti mai buni în PSD, în afară de Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea, Liviu Dragnea a spus că „aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare şi de caracter”.

13 COMMENTS

 1. sa se duca si sa nu se mai intoarca. nu ne va fi dor de el. la rahova e plin de pesti…

 2. In munti nu se duce ? Ce are, s-a suparat pe viata ? Pescuitul e o indelednicire frumoasa, aer, apa, natura, nu tumultul infect al “inaltimilor”.

 3. Radu Tudor și alți entuziasmați de alegerile din Franța , de perspectiva voastră că e un nou început pentru întărirea Europei . Când n-a fost austeritate globală , Europa a fost bombardată de teroriști și Franța în special. Explicați-mi și mie de prost ce sunt , cum schimbă alegerea unui președinte pro Uniunea Europeană , realitatea amenințării teroriste la ei în țară cel puțin .Ba eu m-aș ruga să fiu în opoziție.Franța trebuie să aibă un președinte , absolut ! dar unul care încurajează europeanismul doar amplifică atacurile teroriste tot mai dese.De austeritate e bună Europa Unită.Acum cum rezolvă problema terorismului ? Sărmanul Iohannis își înfruntă cea mai neagră zi mâine :Căderea Nazismului cu ajutorul Rusiei . Să fi ultimul nazist , trebuie că-i nașpa

 4. Vad ca iese o lege care transforma parlamentul deci legislativul in organ de ancheta.Daca solutia politica va fi diferita de cea a magistratului care va avea prioritate ? Cu alte cuvinte parlamentul se baga peste ancheta organelor abilitate putand influenta anumiti martori cheie sau acolo unde interesul de grup le-o dicteaza.Ei pentru ei asta e principiul care-i ghideaza,ce e mizeria asta ? Sa se faca adunari populare ca pe vremea lui Stalin si toti sa fie judecati politic,care-i cu noi e bun,care nu e vai de mama lui.

 5. E depasit de vremuri, poate a realizat pana la urma. Mergea sa fie presedinte PSD prin anii ’90, acum e un produs politic expirat, anacronic.

 6. Hahaha ! Cand nu o sa mai fie Servil si tanti Dan de la Teleorman atunci nu o sa mai fie Dragnea.

  Fanii PSD abia asteapta sa se intoarca fiul risipitor Ponta.

 7. De fapt, ar trebui sa dispară ambii adversari, Dragnea si Johannis, adică “secunzii” uzurpatori ai celor doi șefi ai USL, Ponta si Antonescu, al căror conflict, rămas misterios, capătă proporții absurde in mâinile urmașilor. Numai prin dispariția amandorura s-ar calma “câinii de pază” ai democratiei, parchetele “specializate” si polițiile secrete care au ajuns sa joace tenis cu capete umane in loc de mingi. Tariceanu si ALDE nu pot sta mereu drept tampon intre cei doi iar aliații, fie ca sunt oameni cu initiativa, precum Șerban Nicolaie sau Liviu Plesoianu, fie, de partea opusa, trâmbițe găunoase de tip Prisca (PNL) sau țoape New Age de tip Chichirau (USR) nu au cum sa rezolve un conflict care nu le aparține. Pe de alta parte, interviul cu Volker la Sinteza Zilei a arătat destul de clar, după mine, faptul ca “licuricii” s-au plictisit sa tot susțină pe unii si pe alții/s-au plictisit sa fie acuzati de TOATE intrigile eșuate care au dus la starea de fapt din politica românească. Ma rog, zicea distinsul domn Volker-de altfel șarmant intr-un mod foarte ne-american, as spune-noi am împins, posibil, prea mult, intr-o anume directie, dar asa e cand încerci sa ajuți pe careva care nu vede mai departe de lungul nasului propriu; e cazul sa va mai ajutați si singuri, etc. ceea ce inseamna ca mitul intervenționist trebuie abandonat, si acesta, din lipsa de deus ex machina dispus sa-l întrețină. Din păcate, nici Dragnea si, mai ales, nici Johannis nu pricep ca au rămas singuri in arena, Dragnea fugărind vedeta transoceanica, iar Johannis cramponandu-se de pluta europeană aflată deja in deriva undeva intre Rin si Volga; probabil, PSD-ul ar trebui sa-l invite pe Dragnea la pescuit, politicos si cu toate onorurile, daca mai are o dara de minte. De partea cealaltă, oricum, nu e nici o speranță.

 8. Drum bun, cale batuta….
  Pacat ca si-a aruncat la gunoiul vietii armonia, stabilitatea, dragostea fata de semeni si fata de propria patrie prin tot ceea ce a facut de cand este in politica. Putea sa schimbe impreuna cu multi apropiati orice in tara asta ca sa nu se ajunga in halul in care se afla la ora actuala! Dragnea, spune tu: unde este si cum s-a manifestat rebelul din tine privind inconvenientele practicate in cei 27 ani de proasta democratie? Nu se vede decat jaf, escrocherii si manipulari! Pleaca la pescuit definitiv? Poate sa plece oriunde, nu va mai avea vitalitatea si nici recupera armonia plus identitatea puternicului om nascut intro zi benefica pentru binele unei natiuni si tari! In ziare se va scrie de el cum se scrie de multi ratati sau anonimi care au facut numai rau tarii si natiunii,sau, cum se scrie de pipite pentru a ocupa paginile tabloidelor,totul doar in bataie de joc!

Leave a Reply