Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat, vineri, o solicitare publică lui Vasile Dâncu, de a reveni alături de partid, de a fi mai activ, menţionând că “social-democraţia are nevoie de Dâncu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că Vasile Dâncu ar trebui să se implice mai mult în sprijinirea partidului.

“Vreau să îl rog pe Vasile Dâncu să se apropie, din nou, de PSD, să fie mai activ. Te rog, în numele PSD, să vii alături de partid, şi noi avem nevoie de tine, şi societatea are nevoie de tine. Să te implici mai mult în sprijinirea partidului. Social-democraţia are nevoie de Vasile Dâncu”, a spus Liviu Dragnea.

Vasile Dâncu, care a fost prezent la Conferin?a Jude?eană a PSD Cluj, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că solicitarea lui Liviu Dragnea este mai mult o chestiune ?simbolică?.

“Nu am discutat înainte, nu ştiam că îmi va adresa această solicitare. Eu cred că este vorba de a sprijini PSD în chestiuni ideologice, de strategie, nu de a reveni ca membru. Vom discuta”, a spus Dâncu.

Vasile Dâncu a fost ministru al Informaţiilor Publice în Guvernul Adrian Năstase, fiind membru al PSD. În 2008, după alegerile locale, a demisionat din funcţiile deţinute în PSD, iar doi ani mai târziu şi-a dat demisia şi din partid.

12 COMMENTS

 1. Aşa băieţi! După ce a şters cu voi pe jos la multe din ecranele tv acum luaţi-l curat ca lacrima şi puneţi-l în sînul familiei pe Vasile Dâncu! Aveţi de adunat o şatră, debut perfect pentru dispariţie din politică! Succes la grablat!

  • Drganea – Zgonea – Dancu
   ce frumos frate, visul lui basescu si al nostru al adevaratilor proprietari ai acestei banctustan care se numeste RRomania ie acum realitate: satra e completa si anul viitor o sa-l propruna pe bulibasa baselu prim-ministru manca’v’as portofelul de sclavi docili

 2. scenariile legate de predarea pesede in mana lui ciolanis dupa alegerea lui dragnea la viitorul congres capata contur din ce in mai mult. sabia completului iccj atarna greu peste grumazului lui dragnea si acesta face tot posibilul sa scape. am mai scris acest lucru dar il reafirm: daca pontaisi da demisia din functia de sef al pesede doar pentru ca un porcuror dna deschisese un dosar penumele lui cum isi permite dragnea sa candideze cand e deja condamnat, fie asta si in prima instanta sau fie ca e ci suspendare? cum de vrea iar sa promoveze gasca de tradatori de la cluj? acolo exista cea mai scarboasa ingrengatura pesedisto-basita din toata tara. boc+basistii clujeni si gasca grupului pesedist d la cluj sunt intr-o stransa unitate politico-economica. in multe emisiuni de la a3 a fost dezvaluita aceasta ingrengatura traspartinica iar acum dragnea, fie si simbolic, vrea sa faca o alta magarie promovandu-l pe basistul dancu?

 3. Dragnea ar trebui sa se gandeasca la mesajul transmis de Satana : ,,Dragnea este un om pe care trebuie sa il pui de-o parte,, ; ,,e periculos,, . Cui putea sa-i transmita sa-l scoata din joc ? Nu cumva ,,distinsei,, din completul de cinci ?

  • Sunt convinsa ca, daca nu-i va da inchisoare cu executare, atunci va adauga anumite interdictii, cum ar fi interzicerea sa faca politica , vreo cinci ani …. Asa va fi scos Dragnea din joc, ca si cu Nastase !

 4. Mie mi se pare un moftangiu ca toti moftangii “de la Cluj”. In frunte cu talentatul domn Rus, bineinteles. Nu au facut nimic bun niciodata.

 5. Dragnea se inconjoara cu slugi ale serviciilor ca Zgonea care dupa alegerile din 2012 cand USL catigase 70% din Parlament el fugea pe șest la ambasada SUA cu proiectele de legi sa obtina avizul stapanilor sai si cu manipulatorul de sondaje basistul Dancu de aceeasi teapa cu Ioan Rus

 6. Da, da, cheama-l pe Dancu sa se implice mai tare ca-i bun de tot; tot castiga alegerile la Cluj, el impreuna cu Rus, de vreo 20 de ani incoace. :)))

 7. Sincer ? Sunt satul de acest “Grup de la Cluj”. Se spunea ca sunt oameni de calitate. Si-au dat arama pe fata si-am constatat cu totii calitatea acestora.
  Daca Dragnea are nevoie de ei sa-i fie de bine.

Leave a Reply