Home Articole Dragnea confirma : “Vreau pe Zgonea presedinte executiv PSD”

Dragnea confirma : “Vreau pe Zgonea presedinte executiv PSD”

1955
8
SHARE

Informatia publicata pe acest blog acum cateva zile e confirmata oficial : http://radu-tudor.ro/tandem-in-psd-dragnea-presedinte-zgonea-presedinte-executiv/

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, candidat la funcţia de preşedinte al partidului, a anunţat că vrea să facă echipă la Congresul din 11 octombrie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care să ocupe funcţia de preşedinte executiv al PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că viitoarea echipă care va conduce PSD va duce la capăt proiectul politic al partidului pentru noul ciclu politic care începe în 2016.

“Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016”, a spus Dragnea.

 

8 COMMENTS

  1. Well, sustinerea grupului parlamentar PSD e importanta, mai ales ca ALDE anunta candidatura separata la parlamentare si UNPR, probabil, reflecteaza tot la asa ceva.

  2. il cunosc atat de bine pe “presh”-ul de la camera incat, dorinta lui dragnea de a-l face executiv (adica sa execute ce-i zice el) mi se pare natural. ciumpalac la ciumpalac trage!

  3. Dragnea, sub “aura” faptului ca a suferit pentru partid o condamnare, incepe sa faca numai prostii. Cu Zgonea in dreapta si Dancu in stanga greu ma mai scoate la vot. Da-i treaba lui si-a lor pana la urma daca vor sa stea in opozitie 10 ani urmand cararea Prostanacului.

  4. Toate partidele actuale se cred ca pertidul unic ,,,,,dau dispozitii se sa stringa bani cand sunt alegirele ,,,, sub orice forma iar dupa aceia isi baga in puscarie daruitori

  5. Dacă ruda lui Mihai Viteazul dl Zgonea e al 3-lea om în STAT, de ce nu ar putea fi președinte executiv și la partidul-stat? Seems legit :)). Iubesc România!!!

Leave a Reply