Liviu Dragnea, președintele PSD, a vorbit la emisiunea ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3 despre evoluția lucrurilor pe scena politică românească și a subliniat că nu își dorește un conflict politic. Dragnea consideră că potențialul demers de a-i fi blocat accesul în Parlament este nefundamentat.

”Am spus asta pentru că, poate ați observat, am încercat să am o atitudine și un discurs cinstit, corect și consecvent. Așa o să fiu și în seara asta. După alegeri s-a constituit o presiune publică foarte mare pe mine, de la oamenii care ne-au susținut și ne susțin. Este legată de evenimentele dureroase de la referendumul din 2012. M-a interesat un singur lucru: România. Nu sunt vorbe mari. Am făcut programul de guvernare având în vedere creștere economică sustenabilă și justiție socială. Nu îmi doresc un conflict politic. România are nevoie de stabilitate pentru a putea deveni ce ne dorim. Am spus că obiectivul nu este suspendarea Președintelui. Lăsați-o mai ușor cu PNL, USR. Ei nici deputat nu vor să fiu. E vorba de încălcarea legislației electorale la aceste alegeri, nu e cazul. Încep să mă gândesc serios, ce se află în spatele acestor atitudini? Au dreptate oameni ca Mircea Badea că sistemul este speriat de o posibilă ascensiune a mea? Pentru că aș tăia niște tentacule. Sau au dreptate oameni din structurile statului care spun că în această guvernare s-au făcut lucruri incorecte și se tem că ies la iveală? Nu știu dacă sunt adevărate” a spus Liviu Dragnea.

”Cel care va fi propus premier la Cotroceni să mă asigure că programul va fi pus în aplicare. E capabil să gestioneze o echipă guvernamentală care va fi monitorizată atent. Acest guvern nu e pe persoană fizică, nu e născut din spuma mării. Nu ne permitem să ne batem joc de acel vot, indiferent despre cine e vorba. Orice membru din guvern va fi monitorizat atent. Eu am prezentat niște termene. Acest program are calendarul de implementare. Cine nu va face, va fi înlocuit.

Cine deschide un război, să și-l asume. Eu nu o să fug de pe front.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

 

10 COMMENTS

 1. sistemului ii e frica de tentacule , noi care mai muncim ne e frica sa nu ne faca pe toti saraci ca in teleorman, alegatorii psd-alde stau cu mana intinsa.
  daca nu eram in ue si nato eram la mama dracului deja. dragnea insista ca acolo e mai bine.

   • psdul si-a gasit un avocat nu prea bun in matale.
    iliescu a reusit, ofticat ca l-a refuzat rusia, ca dragnea si ponta ar fi vrut turcia-rusia azi . Faci confuzie de oameni si vremuri. psdul a fost aproape tot timpul la guvernare.pentru ei ue si nato sunt doua vaci de muls, altfel cum iti explici tristetea occidentului ca romanii au ales partidul unui populist si condamnat si faptul ca romanii din tarile civilizate voteaza 5% psd ?
    imi faci o compunere cu tema banii europeni si interesele de partid ?

  • De ce nu ne spune Dragnea cine e premierul PSD -ALDE? Noua votantilor nu ne spune cine e, lui ALDE cu are a mers in alegeri nu-i spune. Dragnea spune cine e premierul numai lui Iohanis la ureche cand s-o duce la Cotroceni. Nu cumva e invers? Nu cumva Iohanis ii spune lui Dragnea cine e premierul? Iar Dragnea iese cu el in cioc. Altfel ce rost are sa tii secret fata de alegatorii tai? Iar aceasta lasitate PSDista este masacata in “marea strategie”.

 2. se pare ca dragnea si psdul are o relatie speciala cu antena3. mircea badea poate fi consilier la psd.

 3. Aveti idee ce scrie presa internationala despre ce a ales Romania? Ma refer aici la Suedia pentru ca aici traiesc. Este doar o intrebare. Nu vreau sa fiu si eu zglobiu.

 4. Vad ca unii acuza A3 de pact cu PSD.Poate da,poate nu dar am sa redau cateva pareri luate de pe FB de la o cunoscuta activista-postaca PSD ambele din 16.12.2016 :

  “d grecu vrea sa bage zazanie intre psd si alde,tot imbecila a ramas !!!”

  “oana stancu o piticanie shulfa,ipocrita ,nesimtita , care isi permite una doua sa-l ia peste picior pe Ponta!! pe decrepitul de barbat-su vreau sa-l vad varza,na !!!”

  Nici Johannis n-a scapat : “rahatul asta de plavan nu se astampara pana nu o sa-l scoatem cu suturi in cur de la Cotroceni !!! ticalosul asta autist a bagat tara in criza inainte de sarbatori !!! il doare fix in pix de romani si de Romania !!! crapi,plavanule ,de Craciun !!!”
  sau

  “reiterez,usr-istii sunt prostii prostilor,le curg balele in coltzul gurii de prosti ce sunt !!!”

  Cam acesta este nivelul,si-au luat bugetul de Stat inapoi pentru inca 4 ani,ce le mai trebuie ?!? Da,ar cam fi ceva,Justitia asta-i cam calca inca pe nervi,daca-i Voiculescu deja la temnita sa faca detentie si pentru ei,de ce sa-i mai chinuie cu atatea dosare,cereri de ridicare a imunitatii, sechestru pe averi,daca poporul i-a trimis in parlament inseamna ca faptele se prescriu,nu-i asa ?

Leave a Reply