Liviu Dragnea dezvaluie cum a decurs discutia cu presedintele Iohannis :

”Președintele ne-a spus, nouă cel puțin, că nu a avut niciodată ideea unui pact, între noi și dumnealui. Cu tot respectul pentru instituția prezidențială, domnul președinte putea să fie mediator până acum. Nu noi am înfierat, nu noi am incitat la disensiuni pe aceste legi ale justiției. Noi doar am răspuns până acum la toate atacurile”, a mai spus Dragnea.
Întrebat dacă Iohannis a cerut demisia lui Tudorel Toader, Dragnea a negat.
”Nu am venit aici să ne ceară demisia vreunui ministru.”, a declarat Liviu Dragnea.

“Am ajuns în situația în care să se transmită tot felul de informații către cancelariile străine pentru a se arăta cât de coruptă e țara asta. Dacă acest lucru se întâmpla în alte țări, se luau aceleași măsuri.  (…) A fost o discuţie pot să zic eu relativ aşezată, în care domnul preşedinte ne-a exprimat punctul dumnealui de vedere în legătură cu legile justiţie, pentru a relua proces legislativ. Nu e nevoie, în opinia noastră, pentru că este ordonanţa 92 în Parlament care intră în procedură parlamentară, care cuprinde o mare parte din recomandările Comisiei de la Veneţia”, a declarat Dragnea, după întâlnirea delegaţiei PSD cu preşedintele Iohannis.

”Noi n-am respins niciodată o discuţie despre sistem de justiţie din România. Dimpotrivă, a fost un obiectiv asumat, pentru că am hotărât deja din 2016 să nu facem greşeala să ne facem că nu vedem ce se întâmplă în România, că nu vedem abuzurile la care au fost şi mai sunt supuşi cetăţenii de o parte din sistem de justiţie din România. (…)Parlamentul European nu are niciun motiv să adopte vreo rezoluție împotriva României”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a precizat că nu vor fi preluate toate recomandările Comisiei de la Veneţia, dând ca exemplu înfiinţarea secţiei speciale pentru magistraţi, scrie stiripesurse.ro

3 COMMENTS

  1. Sunteti doar niste “pupincuristi” toti! Cand vi se arunca o plasa, toti cadeti in capcana si cand la fiecare va e defavorabila situatia, deindata sunteti haituiti! Se apropie sfarsitul de an, nu cumva aveti o intelegere sa fie schimbat guvernul, exact ca cu tehnocratii(cacofonie intentionata)!? Asa pute de la mii de km de tara! V-ati aratat victime pe micile ecrane de cand ati castigat alegerile, ati promis enorm de multe traitorilor majoritari in romanica tara! Ce s-a ales de promisiuni si autovictimizarea voastra?! O pleasca! Dimpotriva, ati marit salariile si dat pensii nesimtite tot la ai vostri “colcaiti”politic si restul majoritar…cu picatura! Ba mai mult, ati dezbatut saracia din tara pe micile ecrane cu voiosie si bucurie alaturi de jurnaliști! Oare nu va e scarba de voi si de vorbele vorbite in fata partii de natiune saracita prin lege?!
    Stiti ce, pare ca programul de guvernare dat publicitatii, a fost valabil strict pentru tot ce inseamna politicieni, avantajele si bunastarea lor!
    Cat despre legile salarizarii si pensiilor, mai trebuie sa se invarta rotile la creorul vostru pentru a constientiza HALUL IN CARE ATI UMULIT SI CONTINUATI SA UMILITI MARE PARTE DIN NATIUNEA ROMANRASCA!

  2. Ce cauta un condamnat de doua ori in reglementarea legilor justitiei? Ce cauta un infractor in fruntea Parlamentului Romaniei? Ce cauta un infractor la negocieri privind justitia? Ce cauta un infractor in formarea Guvernului? Ce cauta un infractor in varful PSD? Ne raspunde cineva?

    • Tocmai un condamnat politic precum Dragea este unul dintre cei mai potriviti pentru SCHIMBAREA LEGILOR JUSTITIEI,tocmai acest condamnat in mod abuziv, stiut ca atare si de copiii de la gradinita din tara asta,este cel putin si el cumva o parte din speranta a milioane de romani ca vor fi stavilite abuzurile din justitie si din institutiile statului,abuzuri si bolsevisme de trista amintire de care oamenii s-au saturat de o viatza,si vor sa fie si Dragnea acolo unde este in conducerea unor factori de conducere a tzarii, incercand alaturi de altii ca, prin schimbarea legilor, sa aiba toti romanii parte de o justitie corecta pentru ei si copiii lor,justitie normala de stat civilizat, lipsita de abuzuri,lipsita de “greseli”, sau musamalizari, cu care sa se simta in siguranta fiecare om,de la “Vladica” pana la simplii cetateni.Da,IN SIGURANTA,pentru ca daca justitia nu este corecta,ci abuziva si selectiva dupa cum are chef,sau interes,unul sau altul,atunci nimeni nu este in siguranta intr-o tzara si sunt sigur ca,in realitate, lasand politichia la o parte, nimeni in Romaniai nu vrea asa ceva. Stiu ca v-a placut epoca catuselor televizate ,cand nu prea contau vina si dovezile,ci doar tzintele binoamelor si trinoamelor politruce si cele pe masura dragostei voastre basiste,sau iohaniste,dar S-A CAM TERMINAT CIRCOTECA ,iar asta a fost doar ce se vedea ,si doar la nivel mai “inalt”,iar securistoizii s-au cam ascuns deocamdata pana la noi ordine,dar prin tzara, la nivel de simplu cetatean, inca multe abuzuri,”greseli”,nedreptate, sau ignorantza se mai deruleaza fara jena si nu numai in domeniul justitiei,dar si prin alte institutii, si alte locuri,dar asta si cu “binecuvantarea” tacita si a unora dintre cei care trebuie sa aplice corect legile si asemena pentru toti .De aceea,cu Dragnea, sau fara el, trebuie pus capat dezmatzului ACUM.

Leave a Reply