Partidul Social Democrat ia în calcul depunerea unei moțiuni simple pe justiție, fiind „foarte grav că un membru al guvernului afirmă public că a mințit judecătorii CEDO”, a declarat duminică seară, la Antena 3, președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Vorbeați de cazul Prună. Luăm în calcul serios depunerea unei moțiuni simple, chit că nu va ține cont de ea premierul Cioloș, cum nu a ținut cont nici de cea de la agricultură. Mie mi se pare foarte grav că un membru al guvernului României afirmă public că a mințit judecătorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare România?”, a afirmat Liviu Dragnea la emisiunea „Punctul de întâlnire”.

http://www.antena3.ro/politica/liviu-dragnea-anunta-posibilitatea-depunerii-unei-motiuni-simple-pe-justitie-380471.html 

Vă amintim că ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat în şedinţa de joi a CSM că a minţit la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) că dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru şapte penitenciare, deşi în realitate Guvernul nu avea această sumă în buget.

Preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan, a transmis, duminică, pe pagina sa de Facebook, cădeclaraţiile Ralucăi Prună, care a recunoscut că a minţit la CEDO privind bugetul penitenciarelor, vor avea impact asupra relaţiilor cu celelalte state din UE în ceea ce priveşte cooperarea judiciară.

3 COMMENTS

  1. Sa ma iertati pentru expresie dara am impresia ca totul e o frectie la un picior de lemn. Astia sunt imperturbabili.

  2. De ce se mira Dragnea de tampeniile ministresei de la justitie ? Nu vede/intelege ca pe ministresa o doare drept in Pruna, de ceea ce zic/cred romanii despre ea ?!O varza de Bruxelles urat mirositoare.

  3. dar el care a pus la punct un sistem natioanal de fraudare a unui referendum pentru care a si primit condamnare definitiva nu considera ca este extrem de grav? Chiar nu are pesedeul oameni cinstiti sa vorbeasca?

Leave a Reply