Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, marți, că susține ferm inițiativa președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a-l chema pe premierul Dacian Cioloș în Senat și și-a exprimat susținerea față de posturile INTACT.
Dragnea a explicat că nu se discută decizia instanței, dar funcționarii ANAF nu au procedat corect și premierul trebuie să dea o explicație în acest sens (ANAF este în subordinea Guvernului).
“Din punctul nostru de vedere este o acțiune profund nedemocratică, s-a vorbit despre protejarea libertății de exprimare, pe care și noi o susținem cu tărie, dar această acțiune este clar un atentat împotriva libertății de exprimare a presei. Nu există niciun fel explicație logică pentru care funcționarii ANAF, ieri, în sediul unei televiziuni, îi legitimau pe cei cacre muncesc acolo și inclusiv pe unii invitați în emisiuni, printre care se afla chiar și un senator al Senatului României. De când funcționarii ANAF au această competență? Ieri au procedat ca și cum au desfășurat o acțiune într-o zonă infracțională, de parcă erau într-un en-gros sau într-o piață. Nu există niciun fel de explicație pe baza căreia ANAF să procedeze în acest fel. Practic, statul român închide cinci televiziuni.”
“În ceea ce privește acțiunea noastră, am avut o discuție cu domnul președinteTăriceanu, președintele Senatului și domnul Fifor, președintele grupului senatorial PSD, am susținut și susținem ca premierul țării să vină mâine, în Senat (…) așteptăm cu mare interes răspunsurile domniei sale, legate de modul în care s-a procedat. Nu e vorba despre televiziune, nu punem sub semnul întrebării decizia instanței, prejudiciul trebuie recuperat, dar e la mintea oricui că nu poți evacua o familie dintr-un apartament în cinci zile, darămite cinci televiziuni”, a explicat Dragnea.

9 COMMENTS

 1. E normal întro ţară civilizată şi care urlă în gura mare despre anihilarea corupţiei şi a furăciunilor, a mafiilor din orice domeniu, cînd pe ascuns se întîmplă cu totul altceva?
  Ce scrie acest angajat al Poliţiei Române?
  Citiţi şi vă ”bucuraţi” de practica ce se aplică!
  http://www.antena3.ro/actualitate/marian-godina-directoare-crucea-rosie-341289.html
  şi aici:
  http://www.antena3.ro/actualitate/marian-godina-demisie-341347.html
  – De fapt: ce ţară v-aţi dorit voi politicienii să avem?
  :))) Nu cumva vreţi un drept de autor per buzunare pentru sigla ”România”
  Cam aşa pare din pierderea celor 26 ani de democraţie!

 2. punerea lui dragnea si oprea cu botul pe labe de catre DNA a facut posibila aceasta incercare de inchidere a trustului intact . daca ei nu ar fi fost santajabili o motiune de cenzura ar fi fost fatala guvernului ciolos.toate schimbarile din ultimile zile de preluare totala a puterii de catre iohhanis nu ar fi fost posibila fara concursul lui dragnea si oprea .cei doi pisicuti stau cuminti ca poate ,poate or scapa de dnapunerea lui dragnea si oprea cu botul pe labe de catre DNA a facut posibila aceasta incercare de inchidere a trustului intact . daca ei nu ar fi fost santajabili o motiune de cenzura ar fi fost fatala guvernului ciolos.toate schimbarile din ultimile zile de preluare totala a puterii de catre iohhanis nu ar fi fost posibila fara concursul lui dragnea si oprea .cei doi pisicuti stau cuminti ca poate ,poate or scapa de dna

 3. punerea lui dragnea si oprea cu botul pe labe de catre DNA a facut posibila aceasta incercare de inchidere a trustului intact . daca ei nu ar fi fost santajabili o motiune de cenzura ar fi fost fatala guvernului ciolos.toate schimbarile din ultimile zile de preluare totala a puterii de catre iohhanis nu ar fi fost posibila fara concursul lui dragnea si oprea .cei doi pisicuti stau cuminti ca poate ,poate or scapa de dna

 4. Acuma imi dau seama de ce Dragnea se simte “manipulat” in ultima vreme si-o spune pe fatza/ in fatza televiziunilor reunite: l-au facut sa propuna o lege a “defaimarii” care sa starneasca valuri de nervozitate in presa si in randurile intelectualilor fara studii la Academia de Intelligence, cu privire la posibila cenzura impusa de aceasta lege, si-ntre timp adevarata cenzura era pusa la cale sub nasul lui, si-al altora mai cu mot decat el (ca nea Klemm, reprezentantul SUA pe pamant) prin scurtarea de cap pe cale administrativa a trustului Intact! Si tot el risca sa iasa patat din smecheria respectiva, fiindca propaganda nu tine seama de cronologie si-o sa-i tot scoata pe nas lipsa de “democratie” a PSD-ului, iata, mai bolsevic decat bolsevicul de Iliescu si mai securist decat securistul de Basescu cu PDL-ul lui cu tot, pana cand publicul o sa confunde nenorocita de initiativa legislativa a presedintelui “penal” PSD cu o lege adevarata, votata si promulgata, al carei efect se va fi vazut in desantul ANAF la Antene. Saracul Dragnea, asa e cand te pui cu filosofii de tip Zgonea, o iei pe aratura deja insamantata de SRI cu samanta de scandal de nu te mai scoate nici Tariceanu din noroi, cu toata loialitatea lui binecunoscuta fata de aliati! (De Klemm nu-mi pasa, asta joaca prost de cand s-a instalat si, daca prefera clantele lucitoare in locul unor servicii mai adecvate din partea consilierilor sai pe probleme locale, nu o sa moara SUA din atata lucru).

 5. Continued. Stiripesurse miauna cu vocea redactorului sau sef cum ca PSD “paraste la Europa” despre cazul Antenelor, iar alt furios din echipa (pe fond de pumni vopsiti tricolor) isi exprima “opinia” cu privire la importanta “minora” a subiectului libertatii presei vs moartea bebelusilor din Arges! Grr, scabrosenia intrece orice limite in “presa mea” dar macar ne informeaza cu privire la asa zisa “inadvertenta” de exprimare a lui Johannis referitor la jertfa necesara pentru a da jos guvernul Ponta: nu-i nici o inadvertenta, a trebuit sa moara oameni ca sa plece dusmanul personal de la putere, e chiar expresia sentimentelor presedintelui in functie nefiltrata prin filtrul retoricii protocolare.

 6. Slugarnicul si fricosul de Dragnea incoltit de asa zisul”stat de drept ” reprezentat de niste gorile fascisto/bolsevice NU ar fi luat nici un fel de atitudine DACA Presedintele Senatului Romaniei Domnul politici Romanesti Domnul Calin Popescu Tariceanu nu ar fi fost atat de vehement privind apararea principiilor democratiei bazate in primul rand pe apararea celei dea 4 a PUTERI IN STAT =LIBERTATEA PRESEI=consfiintita de Constitutia Romaniei
  Sunt convinsa ca finalmente domnul Dragnea a inteles ca ANTENELE SUNT UN FENOMEN MEDIATIC EXTRAORDINAR si s-a adaptat situatiei ?
  Personal, nu am incredere in afirmatiile razboinice a lui Dragnea insa este bine si asa in comparatie cu caraghioasa de gor-ghiu care i-a pierit graiul de servanta dezgustatoare a lui johannis care tace dar, face -distruge Romania-
  Vorba lui Mircea ”traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” unde asa zisi liberali sunt in pauza de vorbire ca sa nu isi deranjeze ”printisorul calator ” de la Cotroceni care inca se mai crede presedinte, cata mizerie ce blestem pe aceasta tara
  Singura solutie este sa iesim in STRADA
  PENTRU VOI
  PENTRU NOI

 7. “E un atentat, o actiune profund nedemocratica” Cum a fost d-le Dragnea cand ati fost ales presedintele PSD ? A fost democratie curata ? Fiti un pic mai pamantean si apropiat de cetatenii care v-au propulsat acolo in sferele inalte ale puterii, incercati sa fiti cat mai putin artificial.

 8. Livache, merge cu cenzura numai pe net, nu? La TV e caca?
  Pai tu crezi ca (te-)am uitat, vericule? Da, lasa, pe moment esti util cauzei…

Leave a Reply